misliš novi uređaj,bez pretplate?pa hebeno...ak je tak
Printable View
misliš novi uređaj,bez pretplate?pa hebeno...ak je tak
da, u BLA BLA je 1995kn
Pošto navedeni uređaj nije kodiran, sad bi se trebala srušiti cijena i u ostalim dućanima koji prodaju Kg800...naspram ovoga je cijena od 2500-3000kn zbilja visoka :thumbup:
ne znam jel vec negdje objavlejno, al ste vidli bijelu cokoladu.. opce ne izgleda lose..
njet,di si to vidio?ali taj se brzo zamaže...;D
= Citat =:
Izvorno postao Trapavi
ako mislis na http://trubka.biz/upload/1546.jpg...... cini mi se da toga nema kod nas, a i nije mi bas nesto:-/
jest, na to mislim..
da, na ovome se vidi diplay vjerojatno kada je ugašen... na čokoladi teško
to je istina.. i vjerojatno s ugasenim ekranom izgleda bzvz...
evo bas sam procitao da ce kod nas doci i bijela i roza cokolada.....:thumbup:
Mislim da je samo crna Čokolada OK...s ovim ostalima će se samo razvodnit ponuda i to više neće biti to...isto kao što je bilo i sa Motorolom V3...trebala je ostati samo ona srebrna i eventualno crna...
nekako mi je bijeli cudan skroz, ali meni opcenito svi mobiteli u crnoj boji izgledaju najbolje a pogotovo ovaj, crno + crvena kombinacija...mislim da ne moze bolje
= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
pa ima i ona cokolada s jagodama, jogurtom i tko zna s cim sve ne
;D
e,vidis tu sam zaboravio :crazy:= Citat =:
Izvorno postao herci
evo bijela..... http://trubka.biz/upload/1546.jpg i rozahttp://www.mobime.ru/var/news/2006/0...hocolate_3.jpg
pa nisu valjda i na rozom ostavili da svijetli crveno kod strelica, ok, i ostalih stvari na displayu?
Nisu loši,šteta šta ih kod nas nema u različitim bojama
čudno kako t-mobile nije uspio nabavit ljubičastog:hrv: :notooth:
bude ziher,ista fora kao i sa v3
bas sam se jucer igrao sa bijelim chocolate u media marktu.crni je definitivno ljepsi,samo se prlja,úzas jedan.Bijeli chocolate je zbilja najljepsi bijeli mobitel koji sam dosad vidio(ok,bas ih nisam puno vidio,al eto:rolleyes: ).
e da,jel istina da ima problema sa ovim senzorima,u njemackim forumima dosta ljudi nezadovoljno time,vele kak nesto steka,kao software problem??
to ne bi trebalo biti tu..
ja nemam nikakve probleme za sad.= Citat =:
Izvorno postao bubbaloo
jedino me iritira kad gledam slike kaj se ne moze gledati jedna za drugom nego pogledas jednu, pa izaci van pa onda otvoriti sljedecu, stvarno iritantno.
bas sam se sinoc igro na frendovoj cokoladici...
stvarno ljep mobitel,meni najljepsi koji sam imao prilike vidjeti,ljepsi mi je i od E900.
mob je bas profinjen i dobro napravljen. slide je dosta kvalitetan,ne klima se,i ne pucketa nista.
menu mobitela mi se svidja,elegantno napravljen,ikone su dobre.
kamera nije losa...usporedio sam sa v3x,koji je je ipak bio malo bolji...boje su zivlje i kvalitetnije ispadne slika.
touch tipke su isto dobro napravljene,bolje nego na E900,na kojem su dosta cudne nekako.
....uglavnom mislim da je mobitel super i jako lijep u mraku kad je slide podignut.
e to i mene bolesno iritira.a roza coksica je bas forica. ja bi!!!!!!!!!!!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao SrKi