ljudi, naslov teme je:
Zašto nisam prešao/la na Tele2
pa molim da se toga i držimo!
Printable View
ljudi, naslov teme je:
Zašto nisam prešao/la na Tele2
pa molim da se toga i držimo!
Čim je nekome jedna Vipova usluga korisna, odmah je persona vip agent...vevy funny :)
Nisam preso na telce, jerbo su mi 99.9% ljudi na 098, nesto sitno, max 5 brojeva na 091 i cak jedan jedini 095.
Sve u svemu preskupo bi mi bilo da odem na 095, jer bi moro zvat na drugu mrezu.
Jos jedan mob ondosno placanje jos jednog mobtel racuna mi se neda, dosta mi je jedno tak da nemam 2 operatera.
Trece nadam se da ce t-mobitelci nesto vise poduzet kaj se tice cijena itd.
Logično je da ti je isplativo ostat na t-mobileu, ali da će t-mobile poduzet nešto oko cijena a da nije akcija sumnjam.= Citat =:
Izvorno postao Smrt
A očito ni vip ni t-mobile ne smatra tele2 kao ozbiljnog konkurenta jel da je suprotno već bi cijene pale= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Ne shvataju ga jer poslovni korisnici nisu prepoznali tele2, tj. on njima nema sta ponuditi.Konkurencija bi se jako zamislila da TELE 2 ponudi VPN.Mislim da je to vec netko napisao u jednom postu (mozda cak i ja sam:) ).Bit zarade je firma koji na racune trosi mjesecno 10 000 kuna, a ne oni koji potrose bon od 50 Kuna ili tarifu od 100 Kuna ili manje
Pa to je istina ali tko će ih shvatiti ozbiljno kad se reklamiraju ko da ciljaju na djecu od 10 godina. Blablam ja blablaš ti. Hebena reklama :turn:= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Zašto nisam prešao.. Zato jel sam lijen....:zzz:
Ja mislim da TELE2 spada u posebnu kategoriju uslužitelja i da nema adekvatne paralele koju bismo mogli potegnuti na relaciji VIP-TELE2 ili T-Mobile-TELE2. Bar ne još.
Svaka usporedba je nezahvalna upravo stoga što TELE još nema izgrađenu svoju infrastrukturu (počevši od odašiljača do SZK). Trenutne usluge što ih nudi su i više nego prihvatljive, ako govorimo o prosječnim ili običnim "malim" userima. Takvih je podosta, a cijene su stvarno niske. TO je ono što je bitno 90% korisnika (nas Hrvata) jer nam je i standard osrednji (da ne kažem nizak). Poslovnjacima ionako ne ide iz džepa što god radili, pa shodno tome oni mogu imati i kartice npr. australskog operatera i ovdje biti u roamingu.
Tele je kao low-cost avio-prijevoznik-preveze te od točke A do B isto kao i razvikani avioprijevoznici kod kojih je cijena i do 20x viša.
Ljudi hebiga, imaju nekakve predrasude prema svemu što je drastično jeftino (jeftino-znate što znači-nekvalitetno, nepouzdano) iako to ne mora nužno tako i biti.
Da al s tim da oni koriste vipovu mrežu vipu je tak svejedno dobio on lovu od malog korisnika ili od tele 2. Zato cijene ni ne idu dole. Kad tele 2 stvori svoju mrežu i ponudi ne usluge za poslovne korisnike po nižim cijenama tada će on biti konkurentan i onda će ostali morati spuštati cijene
= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Ali strah me da TELEtovce ne uhvati letargija... Da ne odu oni poput slovenske Vege. Oni se trude držati i niske cijene i dalje razvijati mrežu, a ljudi ih (počevši od mene) još ne shvaćaju ozbiljno.
A tko će ih shvatiti ozbiljno kad se neozbiljno reklamiraju?= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Da budem iskren - fakat su zabrljali. Bar do sada. Mi ih (forumaši) kužimo, ali im nedostaje one "bezobrazne prodornosti" ili marketinških fora za široke mase. De facto postoje kao nevidljivi operater.
LOL možda neki još misle da je TELE2 neka usluga jednog od naša 2 duopolista!
Nadam se da znaju što čine.
Mislim da će Tele2 dobiti više korisnika krajem godine, kada se omogući prenos broja na drugog operatera. Tada će tele postati i ozbiljna konkurencija vipu i t-mobile zaro što će privući veći broj korisnika (a i tko zna možda do tada i profunkcionira GPRS i MMS)
Vega... ;)= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Neozbiljne reklame su njihova taktika kojom se okreću privatnim korisnicima, ondosno prepaidovcima i postapidovcima... VPN i poslovne ponude ne dolaze u obzir dok ne izgrade vlastitu infrastrukturu...
Sori, evo ispravih na Vega!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Mislim da olako dijele te pakete. Nekakav moj sud je da treba sve u životu što vrijedi zaraditi jer baš tada i tako cijeniš nešto. Kad ti netko dijeli "mukte" nemaš taj feeling i dosta je upitno koliko ćrš to cijeniti.
Sjetimo se pogotovo VIPme akcija (prije, ono kad su krenuli s radom)- de facto da džaba nije ništa bilo, ali su imali strategiju kako privući mušteriju, pa su počeli pakirati u primamljivu ambalažu (piramide, sjećate se?).
Ove Teletove akcije u kojima dijele i start pakete i dodatne kune, ne ostavljaju jak dojam. Ako i kupiš, uvijek misliš-ma ionako sam ovo kupio za siću...
E, ovo bi bio kao psihološki pristup problemu.:mega:
ne kuzim sad ovo s anketom. vidim da je moguce odabrati nekoliko odgovora, ali vjerojatno prilikom votanja.
vrlo zanimljivo... ukupno 60% glasača ima Tele2 ...... hmmmm
Ali to na forumu mobilnih komunikacija... Da je anketa preovedena na ulici, postotak bi bio maksimalno 10%...
Ovdje su ljudi koliko toliko osvješteni sa mobitelima. Mislim da 70% Hrvata ni nezna da da postoji treći mobilni operater.
Da...vjerojatno misle da je to neka nova usluga :)
da zanimljivo je viditi koliki postotak ima koju mrezu od ljudi na forumu= Citat =:
Izvorno postao tomo
u potpunosti sam zadovoljna sa svojim operaterom. nemam potrebe mijenjati ga. nudi mi sve što mi treba, GPRS, MMS, 15 besplatnih poruka dnevno :thumbup: dostupnost, kvaliteta... u vipu sam otkako je došao u hrvatsku pa sam pomalo i sentimentalno vezana. a to što plačam možda koju kunu više... :rolleyes: koliko ja koristim usluge ne osjećam preveliku razliku. da pređem na tele2 možda bi srezala troškove za nekih 20-30kn, ali tele2 mi još uvijek ne nudi sve što i vip.. prema tome... ostajem vjerna svome operateru :) :kitty:
Na koju foru ti imas 15 besplatnih poruka dnevno tj. 450 mjesecno? Koliko onda placas pretplatu?
vjerovatno misli na 15 besplatnih poruka dnevno koje se posalju preko interneta :rolleyes: