S 55 ima 256 boja, a ne 4096 kako kaze BORISS
Printable View
S 55 ima 256 boja, a ne 4096 kako kaze BORISS
= Citat =:
Poslao: Boriss
Zelio sam kupiti MMS mobitel i kao dugogodisnji korisnik (i zaljubljenik) Ericssonovih mobitela izbor je pao na SE T610. Kad sam ga vdio i imao u rukama bio sam jako jako jako razocaran. I to iz nekoliko razloga:
1) Kvaliteta izrade T 610 kao i drugih sonyericsson mobitela je jako losa i daleko ispod nivoa nekadasnjih ericssonovih mobija. Kad sam ga primio u ruku mislio sam da je rijec o igracki iz ducana tipa "sve po 10 kuna"
2) Kvaliteta prijema i zvuka je isto ispodprosjecna. Moj T 65 ima daleko bolji signal i kvalitetu zvuka
3) Zaslon iako je bolji nego u T 68 i T300 daleko zaostaje za konkurencijom. Cini mi se da Siemens S55 sa 4096 boja ima bolji zaslon. A kad vidis Sagem MYX6 dode Ti da places od muke.
4) Imenik - mogu se dodavati samo 4 broja kontaktu bez mogucnosti tekstualnih podataka (kod T65 i R520 5 brojeva i dva tekstualna podatka) - barem tako tvrdi prodavac jer ga ja nisam imao mogucnosti puno isprobavati
5) Organizator - nema kalendara odnosno prikaza mjeseca kao sto ima T 65 ili R 520 - barem tako tvrdi prodavac jer ga ja nisam imao mogucnosti puno isprobavati
6) nemogucnost sinhroniziranja imenika mobitela sa PC pomocu Ericsson communication suite barem tako tvrdi prodavac jer ga ja nisam imao mogucnosti puno isprobavati. On ga je navodno pokusao sinhronizirati, ali nije uspio.
Evo to je to. Mobitel je uglavnom prava pusiona, kao i svi ostali sonyericssoni. Na zalost nisu odrzali nivo kvalitete starih eriksona tako da sam odlucio ne kupiti T610
JESI LI TI NORMALAN????????????T610 JE JEDAN OD NAJKVALITETNIJIH MOBITELA UOPĆE!!!!!PITAJ BILO KOGA!Ja sam bio iznenađen kad sam ga uzeo u ruku zato što tak kvalitetnog mobitela dugo nisam vidio!!!Nemoj ,molim te, da ga sa T65 moram uspoređivat!!!
2)Rekao si da ga nisi probao a kažeš da je kvaliteta signala i zvuka ispodprosječna!!Tko zna gdje si ga probao...
3) ima vrlo dobar zaslon a sam činjenica da kažeš da S55 ima 4096 boja govori da nemaš pojma!
4)Samo 4 broja...Ma daa to je tak malllooo...
5)Ima!Ima! (imao sam t610 pa znam o čemu govorim)
6)Neznam,boli me za sinkronizaciju
Ovo su moje reakcije a moderatori molim da se ne ljute ali POLUDIM kad čujem ovakve nepravedne optužbe!Gdje su drugi forumaši da reagiraju?!
moderatori se ne ljute i slažu se da je T610 daleko najbolji telefon na tržištu trenutno u toj klasi. ;) Naravno da nisu kompetentni argumenti nekog tko je telefon držao u ruci u dućanu i kojemu je prodavač objašnjavao neke stvari a ni sam nema pojma...
[hehehe...ej borisss na cemu si ti?????????????????????
hehehe s55 sa 4096 bija?????????????????
nema sinhronizacije t610 sa pc?????????????????
necu komentirat na ove gluposti...vjerojatno si u rukama imao neki jeftin kineski radio tranzistor a prodavac ti je rekao da je to t610....neki sajam ili tako nesto?
imam ga i znam sta je...ono sto ti kazes sigurno ne!
6) ima sigurno
4) faks,ostalo,titula i tvrtka +4 već navedena
2) kvaliteta veze i zvuka nijansu bolja nego na S35
-stvarno malo sporiji softver od Siemensa
ne samo eriksona nego i sonyj!!= Citat =:
Na zalost nisu odrzali nivo kvalitete starih eriksona tako da sam odlucio ne kupiti T610
ako niste primjetili svi osim samsunga koriste recikliranu-jeftinu plastiku ma uzas! platis mob masno i dobis jadnu plastiku! t610 je jedan od kvalitetnijih izradjenih mobova na trzistu-kao i T100, T68(i)
Meni je T610 sasvim zadovoljavajuce kvalitete pa i vise od toga. Nema skripanja, mrdanja i slicno, sve je na svom mjestu samo sto je zavrsio na servisu ;)
Kaj mu je?
Nije primao punjac kako treba; malo se je punio, malo ne.
Nakon 2 dana se je jednostvano iskljucio i vise nije davao znakove zivota.
Poslao sam ga na servis u utorak, a u petak je uredjaj popravljen. Dostavit ce mi ga u PON
Nevjerojatno.Pa od koga nabavljate te "krive" telefone?Kak ja nisam imao niti jedan jedini problem sa njim?
Od Elektromagica
I ja sam nabavio od njih pa je bilo ok
Pa ne mogu svi biti ok
Ma pusti ove iz Electomagica u ku...!!!!
Bio sam se jednom kupio Sony J70 od njih i riknuo je ekran. Svakog puta kada sam im poslao na popravak mob se vratio sa istom greškom i još nešto što su oni dodatno rasturili!!!
Pa šta budale nisu mogle skužitit da nema slike na ekranu!!!???
Čim čujem Eloctromagic odmah mi se zgadi!!!!
ooo pa vid ti to ovde netko ima sonija! to volim!!!:)
Vidim da je Boriss uzrokoval mnoge kovitlace. To je i uzrujalo mog prijatelja sa T610 pa smo usporedivali moj R 520 s njegovim T 610 pod raznim uvjetima i dosli do slijedeceg : (usporedba je napravljena na temelju Borissovog posta)
1)T 610 je solidne kvalitete, ali je ipak losije napravljen od mojeg R 520, jedino je software nesto brzi. Ipak imam osjeźaj da su Samsunzi kvalitetnije napravljeni. Moj prijatelj je imao u ruci Sagem MYX6 i misli da je Sagem kvalitetnije napravljen.
2) Kod T 610 glasniji je zvucnik, ali R 520 ima bolju kvalitetu prijema. Dok se kod T 610 culo prekida veze, R 520 je radio besprijekorno
3) Zaslon T 610 je jako dobar u mraku ali se po danu nis ne vidi. Moras trcati u mraźnu prostoriju da vidiç tko te zove po danu. Samsunzi ipak imaju osjetno bolji zaslon.
4) Nema razlike izmeĐu T 610 i R 520 samo mi se T 610 cini kompliciranijim
5) ima
6) Koriste†i zadnju verziju Comm. suite za one koje ne koriste Outlook nisam uspio sinkronizirati T 610 sa PC dok je s R 520 radio besprijekorno. Slu§ili smo se orig. Eriksonovim kabelom i IC dodatkom. Sa kabelom T 610 MPM uop†e nije prepoznao mobitel, dok se sa IC uspio, ali niç nije mogu†e bilo uźiniti.
Zabunio sam se i mislio sam M 55 a ne S 55, a to je samo jedno slovo.
Mo§da sam bio malo preoçtar u vezi tog mobitela, ali svi piçuo T 610 kao supermobitelu, ali ja sam bio razoźaran. Ne mogu su pomo†i ali mislim da T 610 nije tako kvalitetno napravljen kao napr. R 320 ili T 68m ili Samsungovi mobiteli. Imao sam u ruci Sagem MYX6 i źini mi se bolje napravljen mobitel - pri tome ne mislim na software. T 610 i 65 sam usporeĐivao u duźanu zovu†i besplatne brojeve. Kod T 610 je bilo prekida veze, kod mojeg T 65 nije bilo.
Kad sam imo T610 nije nikada došlo do prekida veze.Mislim da je to stvar operatera
...ma...ja sam imao M55 prije T610 i mogu reći da ti se pogrešno čini!!!= Citat =:
3) Zaslon iako je bolji nego u T 68 i T300 daleko zaostaje za konkurencijom. Cini mi se da Siemens S55 sa 4096 boja ima bolji zaslon.
borisse... oladi
:D= Citat =:
Poslao: sezam-picika
borisse... oladi
To sto sam rekao se odnosi samo na ovo oko kvalitete ekrana u usporedbi sa Siemensom
pa siemens ima totalno pikselizirane ekrane, samo nek ih usporedi s drugim telefonima koji imaju jednak broj boja. A da se zaslon od t610 ne vidi na suncu to i nije baš točno, vidi se dobro na skroz (ko i t68) direktnom suncu, a u ostalim slučajevima je dovoljno rukom zakloniti zaslon i sve se vidi.
Isto ne vidim kako je moguće uspoređivati kompliciranost softvera od t610 i r520 - dva različita svijeta.
na stranici ftp:///ftp.wwwpuntocom.com ima puno korisnih programa za SEt610
Bas se i ne moze uci na taj ftp site.