Ja sam odusto od kupnje SE T610 samo zato šta ima očajnu kameru tj. motorola v300 za te novce ima sigurno bolju kameru od SE-a. Ako nevjeruješ nama proguglaj malo po internetu pa pogledaj slike od ta dva mobitela pa prosudi sam! :D
Printable View
Ja sam odusto od kupnje SE T610 samo zato šta ima očajnu kameru tj. motorola v300 za te novce ima sigurno bolju kameru od SE-a. Ako nevjeruješ nama proguglaj malo po internetu pa pogledaj slike od ta dva mobitela pa prosudi sam! :D
možda onda upecam motorolu V300.
ali nisam vidio kak izgleda izbornik i software...
ili da upecam V600
ma ja nebi smio vise razmisljati jer bi samo jos vise odugovlacio sa kupnjom moba
V600 će biti bar soma kuna skuplji a ak hoćeš samo naprijed.Samo mi se software/meni ne sviđa kod v300 i design moba ali je inače mob odličan
@hrc misliš da je tvoj E700 bolji od motorole?
ja mislim
mislim da je motodrolja bolja
Koliko para toliko i muzike samo šta kod motorole v300 za manje para ima masu muzike pa onda ide ona stara ko voli nek izvoli!!!
kod V300 me muči šta nema ni ir ni bluetooth
nažalost ne radi
meni radi... probaj refresh :)
ma prvo se učitava dugo, i onda niš....... prazan ekran 100 godina.
imam v300 no sad bas nemam vremena za duge opise a nisam je ni sam jos "rastavio", ali moj dojam je ZAKON!
ma kaj nemaš vremena daj piši!!!!
onda te tvoja konekcija jebe= Citat =:
Poslao: flOorKilla
ma prvo se učitava dugo, i onda niš....... prazan ekran 100 godina.
daj nemoj me nagovarat da se spojim z dve linije gore :)
ok jesam, radi, al to nije to, kao SE.
Mislim da je,da.Ak ne zbog funkcija onda zbog designa koji je meni vrlo bitan.Ipak je V300 jeftiniji pa je za šire mase i može si ga dosta ljudi priuštiti i u tome je bolji ali generalno gledajući: samsung mi je bolji od motorole.= Citat =:
Poslao: flOorKilla
@hrc misliš da je tvoj E700 bolji od motorole?
ček upravo si reko da motorola ima bolji software...
Ma ima bolji soft ne!Rekao sam "Ak ne zbog funkcija onda zbog designa".Kužiš?
jeli koga zanima ista konkretno o v300?
Mene nekaj zanima.Naime kod frenda sam pokušao pokrenuti igru Monopoly ali se uvijek dugo traje loadanje pa sam morao odustat.Kak je to kod tebe?
daj neda mi se sad tražit, po čemu se V525 konkretno razlikuje od V300, osim što ima bluetooth i ir