Niti ne solim pamet, niti ne trollam, već me je samo zanimalo čemu tolika nagađanja, jer kad svaki put provjerim temu, nailazim na skoro pa iste postove... Ispričavam se ako me je netko krivo shvatio...
Printable View
Niti ne solim pamet, niti ne trollam, već me je samo zanimalo čemu tolika nagađanja, jer kad svaki put provjerim temu, nailazim na skoro pa iste postove... Ispričavam se ako me je netko krivo shvatio...
Frish-ki, ko tebi šta govori ;)
Troll je ovdje, očito, jedan noviji član. Da se malo pristojnije izrazim Neredovim riječnikom - lupa pizdarije
Ipak sam zvao Mobis, gdje me ljubazna teta uputila na Call center.
Tamo sam razgovarao s nekim tripom, pitaj Boga kojim jezikom priča, ali kuži i hrvatski.
Po njegovim riječima N91 je već u testnoj fazi u Mobisovim prostorijama, a već je u prodaji u nekim zemljama EU.
N80 se očekuje nedugo nakon N91!
Kako stvari stoje, N91 je trenutno u prodaji u Danskoj Finskoj i Švedskoj. N80 ovaj tjedan stiže na police u spomenutim zemljama. U Mobisu će biti kako je najvljeno početkom svibnja.
pa da upravo to!! to su i meni rekli san zva onaj centar!!! jos mu je navea do kad= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
bi mogli bit u prodaju!! ali najveca je baza covik prica ka robot i nisan ga uspija sve povatat a ovo sa razumija!!;D :spin:
nije valda da mi ne virujete da san zva onaj centar!! ako san sta krivo reka i nekoga uvridija ja se izvinjavam svima!= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Nije Mile mislio na tebe, stoga ne brini...
Sori ekipa, nisam znao da sam ja ovdje neka baba roga ;D
trebao sam u startu imenovat, a to se odnosi na post 57 u ovom threadu.
@Friški
Ma sve OK;D
Vidiš da smo već na rubu živaca što se tiče ta dva mobitela, pa ovdje malo liječimo frustracije;D
A onaj Nevidljivi ima 'modus operandi' sličan Illidianovom, jel'da Mile?
Modus operandi & mollia empora fandi :-/= Citat =:
Izvorno postao marko6630
mislim da ste se do 4. stranice ispucali i sada ste krenuli sa prepucavanjima.
neka ovo bude shvačeno kao upozorenje i dalje molim postove samo vezane uz temu bez laganih ili ikakvih drugih provokacija upučenih nekom drugom članu.hvala.
Mislim, cijena u Švedskoj za N80 5600 kruna, što bi bilo 4.500 kn. Eto, onaj lola kad je rekao 500 € + lokalni porez, valjda je mislio na skandinavske zemlje. Znači
Švedska - 600 €
Njemačka - 700 €
Lijepa naša - 800 €
Što južnije to tužnije. :-/
a stvarno je tuzno
E, ali mi imamo sunce i more, a ko to može platit :notooth:
Mislim da je najveći problem uvoznik (Mobis). Slovenski Teleray ima očito manje marže, kad su Nokije 20% jeftinije nego kod nas.
Hm... Sramotno skupi mobiteli kod nas... Al šta ćeš kad ovi iz Mobisa imaju valjda monopol na uvoz Nokia...
Al ja bi tako rado kupio N91... Ali morat ću pričekat koju godinu-dvije-tri da padne cijena na neku normalu...
Nisu svi, stvar zastupnika. Evo npr. Qtek je jeftiniji nego u Sloveniji i to dosta.
ej decki koliko je pouzdano da stize N8o i koliko je pouzdana ta cijena,meni se ta cijena osobno cini prevelika i mislim da nece biti toliko??
Cijena je prevelika ali ispod 6000 nece bit sigurno (možda par sto kuna)= Citat =:
Izvorno postao josip122
Pročitaj si malo unazat ima toga koliko češ, po nekima i pre više....:cool:
Evo, pa sad vi vidite kad ce u Hrvatsku i BiH.= Citat =:
Izvorno postao Mobilni Svet
Mobilni Svet
Ali, sutra je nedjelja.
Vjerojatno od ponedjeljka, iako mi je čudno da nisu prije najavili n91, pa onda n80...:rolleyes:
Ma zaboravih napisati. Vijest je juče stavljena, a telefon bi valjda danas trebao stići u tu prodavnicu. Znači, slike i cijena sutra-prekosutra na sajtu.
Ajmo, ajmo!
Napokon da se nešto počelo događati!
Jeste li vidjeli? Korigirali su ovo "sutra" u "nakon uskršnjih praznika"...:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao djomla
Da, potpuno su promijenili text. Ali pogledajte ovo: link= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
n80 = 1100 € :retard: :wall: :Puke: :cube: :dunno: :mad: :angry: :( :argue: :tomato: :creep:
Stigla je i potvrda na sajtu. Definitivno je skup. A imaju i live slike.