Takav telefon mora imati i dosta memorije za pohranjivanje multimedijalnih sadržaja - ST55 opremljen je s oko 1,2 megabajta.
da fakat ima previse memorije, neznam kud bi potrosio 1.2mb
Printable View
Takav telefon mora imati i dosta memorije za pohranjivanje multimedijalnih sadržaja - ST55 opremljen je s oko 1,2 megabajta.
da fakat ima previse memorije, neznam kud bi potrosio 1.2mb
to nisam ja izmislio,copy/past mislim sa iskona
znam ali je fakat glupost ovo sto su napisali
Sviđa mi se ovaj mob, baš me zanima cijena...:rolleyes:
= Citat =:
Poslao: sezam-picika
copy/paste
Available in Germany on T-Mobile only next week, for 129 EUR with contract and under 400 EUR w/out contract. Rest of europe follows in september.
Mislila sam na cijenu kod nas jer to se zbilja nikad nezna.
Sta ce mi mob sa 1.2 Mb?Nek on ima i high color ekran,ugradjenu kameru,itd. kad ima pisljivih 1.2 MB!!! :angry:
Zbilja su mogli staviti više memorije pa di im je mozak?:rolleyes:
Mozak ima je na SX1!!! Treba i SX prodavati!!!
Pametni su oni iz siemensovog marketinga......
Nemogu toga brdo staviti u ST a ko će onda kupovati SX po onoj cijeni.....
A osim toga kao što smo već i pisali da po pričama to i nije čistokrvni siemens nego otkupljeni proizvod tako da..... vidjet ćemo još... možda bude na kraju i sve drugačije
pa nece biti drugacije kada je vez izasao, ali napravili su gresku jer su trebali staviti bar 4mb
Kao sto kaze orion...ZNAJU STO RADE
Normalno da znaju ljisice, ali kako coma kaže mogli su staviti nešto više barem..
E da više nebi škodilo ali će se ionako taj mob dobro prodavati.....
Pa mozda se bude dobro prodavao,vidjet cemo.Citam na TTX-u da izlazi u prodaju iduci mjesec.(ali ima 1.2 Mb,to necu prezalit) :cry:
Ne znam da li je netko vec ovo postao ali saznao sam da ce izaci naprednija verzija ovog mobitela do kraja godine.
Rekli su da ce ST55i biti predstavljen zajedno s ST55(bar sam tako procitao).
Super.:)
To mi je malo čudno jer nema smisla baš.......= Citat =:
Poslao: Eminem
Rekli su da ce ST55i biti predstavljen zajedno s ST55(bar sam tako procitao).
"Gleichzeitig wird auf der Präsentationsfolie schon der Nachfolger des ST55 angekündigt, das ST55i. Das mit verbesserter Software versehene Gerät soll im vierten Quartal 2003 auf den Markt kommen."
I,sta pise?Mozda budu malo kasnili s prezentacijom.
.....čudno...... kojeg smisla ima prezentirati isti mob sa boljem i lošijem sw..... a ma....
za bogatije i za siromasnije
jedan za jovanku,a drugi za tita
Misliš da će biti tako velika razlika u cijeni??= Citat =:
Poslao: sezam-picika
za bogatije i za siromasnije
mozda...mozda ne.
Mozda bude razlike 50-100 Eura,a mozda nista.