-
Ako si cuo onu staru poslovicu kakav mobitel takav penis. Zbog toga mi J petica daje poseban status u drustvu!!! (eto ti na)
Kao prvo Sony nije smece i nije se udruzio s ericssonom zato kaj je ''tako loš'' , već je ericssonu trebala financijska potpora pa su se udruzile!!! I u Auto Blicu sam citao da ce u SE sto se tice desinga pobrinuti Švedani, a sto se tice tehnologije Japanci!!!
I nemoj srati po Sony-u da je smece, već smece je ljutsko bice tipa tebe!!!
-
Sony mi je bio sranje po nekim stvarima npr. i z5 i z7 su mi se blesirali, ali ostalo mi je sve bilo super.
-
-
kakav mobitel takav penis.
jel ti ono imas z5 mozda?
-
Kakav mobitel takav penis? To znači da moj "prijatelj" ima MMC i 32Mb memorije?
-
hehe ja imam 96mb memorije u kari!!!
-
Znam da vam je krivo zato kaj nemate sonije ali sta cu ne mogu vam pomoci.zalim.....
-
i mi tebe zalimo kaj volis mobitele koji nevaljaju!
-
ja sam imo Sonija Z7 i znam samo jedno kanta je,posle njega sam kupio 5210 i shvatio kolko se Sony usmrdio
-
evi vjeko, mislim da samo ti mislis da sony nesto valja, pa prema tome U KRIVU SI
-
pa ljudi zasto? :). Meni su se z7 i z5 bas svidjeli(samo ne valja sto su se blesirali)
-
pa blesirali su se a to nije dobro!
-
Da napomenem. Meni se nisu blesirali sve dok nisu prvi put pali na pod.
-
osjetljivi na padove, jos jedna mana!
-
svaki telefon ima manu tj. mane!
-
ali sony vodi na toj listi!
-
ne znam bas... na mojoj listi ne
-
Momki pa što je zakaj pogrde ja bi sve te mobove rado udomio pa kom se ne sviđa može ga meni poslat'... ;)
-
ajde ljudi ja samo kurim malo vjeku, nemam ja nista protiv sonija, ali mi je zanimljivo da ga vjeko dize u nebesa
-
Kao netko nekakav SL45... ;D
U biti kad u globalu razmislite koliko se služite mobom a koliko kompom te koji bi vam bio važniji - a o mobu stalno pričamo... :)
-
@coma:
Pusti ga,imamo mi svoje Siemense,a ko njeg "grr-ebe".Svatko ima svoj ukus.:)
-
meni je 3650 zakon,ali dok joj cijena ne spadne M55 RULEZ
-
-
-
Uh...ovo je bilo žustro.. coma i vjeko su nam priredili zabvicu dok se moderatori kupaju ;) Bitno da je NHF!
E da, tema je SL55 vs T610 u dizajnu...:D