Sta nisi imao ni jedan svoj mob sa sobom? E Tomica, Tomica, c c c:)= Citat =:
Izvorno postao Tommek
Printable View
Sta nisi imao ni jedan svoj mob sa sobom? E Tomica, Tomica, c c c:)= Citat =:
Izvorno postao Tommek
kada dođu mobovi kod nas garant ce biti jedan u t-mobile-u drugi u vip-u. i kod nas će cijena biti malo veća. k790 ce biti 3200-3500 a k800 vise.
sumnjam, to su modeli u rangu k750, k700, t630...sve je to bilo oko 3k kn kada je izaslo na trziste. ja za k790 ne ocekujem vise od 3k= Citat =:
Izvorno postao marin_268
= Citat =:
Izvorno postao Tommek
pišeš da je iscurio u njemačkoj,evo ja sad pogledao na net još je u očekivanju.daj pitaj ujaka gdje ga je ubo po toj cijeni.
ovdje ih već imaju u svom cjeniku:
http://217.14.221.177/MOL/EUWeb/Star...jhcYGSbWfrubhL
= Citat =:
Sony Ericsson GSM J210i 701.49 kn Kupi Dovoljno (13 kom) Garancija 1 godina
Sony Ericsson GSM K600i, 3G, srebrni 2380.54 kn Kupi Dovoljno (20 kom) Garancija 1 godina
Sony Ericsson GSM K610i 2410.21 kn Kupi Nije na putu, obično dolazi za 60 dana Garancija 1 godina
Sony Ericsson GSM Z300i 824.84 kn Kupi Dovoljno (30 kom) Garancija 1 godina
Sony Ericsson J230i, bijeli 762.02 kn Kupi Dovoljno (33 kom) Garancija 1 godina
Sony Ericsson J230i, crveni 762.02 kn Kupi Dovoljno (34 kom) Garancija 1 godina
Sony Ericsson K300i, plavi 927.8 kn Kupi Dovoljno (92 kom) Garancija 1 godina
Sony Ericsson K300i, srebrni 927.8 kn Kupi Dovoljno (38 kom) Garancija 1 godina
Sony Ericsson K750i, crni 2265.83 kn Kupi Nije na putu, obično dolazi za 15 dana Garancija 1 godina
Sony Ericsson K790i 3594.4 kn Kupi Nije na putu, obično dolazi za 60 dana Garancija 1 godina
Sony Ericsson K800i 3594.4 kn Kupi Nije na putu, obično dolazi za 60 dana Garancija 1 godina
Sony Ericsson M600i 3656.19 kn Kupi Nije na putu, obično dolazi za 60 dana Garancija 1 godina
Sony Ericsson P990i 5200.42 kn Kupi Nije na putu, obično dolazi za 60 dana Garancija 1 godina
Sony Ericsson W550i 2042.76 kn Kupi Dovoljno (44 kom) Garancija 1 godina
Sony Ericsson W700i, Titanium gold 2782.91 kn Kupi Dovoljno (90 kom) Garancija 1 godina
Sony Ericsson W810i,crni 3214.79 kn Kupi Dovoljno (39 kom) Garancija 1 godina
Komplet mobitel SE J210i+Edimax Bluetooh 606.37 kn Kupi Na skladištu Garancija 1 godina
Komplet mobitel SE K600i+Edimax Bluetooh 2023.33 kn Kupi Na skladištu Garancija 1 godina
na
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...&zone=pp&lm=pp
nema više oznake USKORO DOLAZI ali nema ni cijene............
zar oni na svojim stranicama pišu cijenu? ja nisam dosad vidjela...= Citat =:
Izvorno postao drazen
Ali ovi k800i ima Symbian™ OS??? Ili je to samo greska :)
evo link:
pogledajte pri dnu di pise ostalo
http://217.14.221.177/MOL/EUWeb/Star...AaHv5FjcH77rGT
Greška!!!U oglasniku ih još nema.
= Citat =:
Izvorno postao nijala
ovo ti je stvarno super a sad treba čekati da im dođu i odmah ih ubosti jer če u dučanima sigurno koštati oko 5500kn
mozda ih se moze i unaprijed naručiti, tko zna...= Citat =:
Izvorno postao mrcina
5500kn? tako puno? ne vjerujem. mislim, mobitel je super, ali što je previše, previše je...
Što će koštati 5.500 kuna? K790/K800? Dajte, ljudi, molim vas... get real...
nema sanse, biti ce cijene cak mislim i nize od onih koji su u ovome cjeniku= Citat =:
Izvorno postao mrcina
Ja sam čuo da će koštati oko 3500 kuna. ali znate kaj mene zanima. Da li se sa mobitlom isporučuje i memory kartica, i ako da kolika. Jer nigdje nisam našiao na informaciju. Ako se ne isporučuje, a cijena će mu biti ovolika, pa još kojih 2000 za karticu, e to je već puno...= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Uz sve te Sony Ericssone se dobijala neka manja kartica, najčešće od 64 MB... Nekakva će vjerojatno dolaziti uz mobitel...
Morat ce dati malo vecu memu, jer na 3.2MPX stanu 3 slike na 64MB(nemojte shvacati bukvalno).
To što će on morati, ne određuje što ti, ja ili netko drugi misli... Što će veća kartica biti, to će sam uređaj biti skuplji, a obzirom da žele što veću prodaju, sumnjam da će ubaciti karticu od 512 MB, jer, primjerice ja ga onda ne bih uzeo... Daju karticu skromnijeg kapaciteta, pa ako želiš veću, kupiš ju zasebno...
dobivat će se od 64MB= Citat =:
Izvorno postao sethzg
imaš na službenoj stranici
Gdje piše, ja vidim samo da piše da ima 64MB memorije, i da ima podršku za memory micro?= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
Zao mi je ako cu nekog razocarati, ali citam po forumima impresije ljudi koji su ga vec dobili i zajednicko im je svima to DA NEMA MEM. KARTICE U PAKETU.
Po meni je to dobar potez, jer ce smanjiti startnu cijenu telefona, a ionako sam mislio kupiti karticu veceg kapaciteta, pa bi ova samo skupljala prasinu, a placena je.Vjerujem da dosta ljudi slicno misli.Ipak je 64MB kartica premalo za ovaj aparat, a morao bih je platiti.
To stoji ako će mobitel koštati oko 3k kuna. Ali uzmi u obzir da će koristiti memory micro kartice koje će (barem u početku) imati cijenu minimalno 1 kunu po MB-u. A to je puno previše= Citat =:
Izvorno postao woody
biti če vjrojatno i više od 1kn po MB-u= Citat =:
Izvorno postao sethzg
:rotfl:
Nazalost znajuci Sony-evu politiku cijena za svoje memorijske kartice, ovo je vise nego vjerovatno. Sto se Sonya tice njihove kartice su kao od zlata.:-/= Citat =:
Izvorno postao mrcina
ma ljudi, kartica micro MS2 1GB košta nevjerovatnih 499 kn, znaći 50 lipa po MB...= Citat =:
Izvorno postao mrcina
a sad da li ima itko novosti o K790, kada dolazi, kolko će koštati, ima li ga vani za kupiti.....
pozdrav
Ako nekoga zanima i ako je u okolici Osijeka Sony Centar ga ima vec oko dva tjedna u prodaji po cijeni od 3700 kn. (K800)