Nemoj mi spominjat plažu dok se ja tu cvrljim nad knjigom! ;)
Printable View
Nemoj mi spominjat plažu dok se ja tu cvrljim nad knjigom! ;)
@whiteboy:
Ak si rekao,ja nisam u toku,AL ZASTO BULJIS U KNJIGU sada?!?!?!
dobio sam ga, ali dan kasnije od ostalih izgleda, i nakon sto je dosao na kiosk... dobro, vazno da je tu...
sto se tice T610... u tablicama na kraju su krive ikonice svih funkcija sto ima... naime, dosta ih fali... :)
Fali i S55 i jos nekima,ne samo T610.
U ponedjeljak ispit iz dermatovenerologije... Ma ne smijem više ni na forum ići do ponedjeljka...= Citat =:
Poslao: Eminem
@whiteboy:
Ak si rekao,ja nisam u toku,AL ZASTO BULJIS U KNJIGU sada?!?!?!
S njim i u vodu a usput kako si se uopće mogao odvojit' od njega pa se posvetit' nečem drugom... ;D= Citat =:
Poslao: 3aTmr
evo ljudi koliko je Mobil popularan. Danas sam ga kupio, lijepo ga odnio sobom na plažu, malo se okupao u moru, a kad sam izašao, nema novina. Netko mi je ukrao Mobil!!! AAAAAAAA!!!!
Broj ikonica vam ovisi o dodatnoj opremi i funkcijama koje koristite na telefonu.= Citat =:
Poslao: vrag
dobio sam ga, ali dan kasnije od ostalih izgleda, i nakon sto je dosao na kiosk... dobro, vazno da je tu...
sto se tice T610... u tablicama na kraju su krive ikonice svih funkcija sto ima... naime, dosta ih fali... :)
Meni je na T68 jednom bila pokidana koverta za SMS(od jedne dugačke je nedostajao komad-SMS).
ah ja, nisam razmišljao, kako sam samo bio glup :(
Izašao je i mojmoby i to dvobroj pa da čujemo komentare?
Kupit ću ga tek usred ljeta nakon što dobro prožvaćem Mobil (koji kupujem tek nakon ispita sutra!) i u nedostatku drugog zabavnog štiva... uostalom, treba vidjeti šta radi konkurencija. :)
Čovječe Muščetova slika je samo na uvodniku (čudo) ajd' imaju neke modele testirane koje nema u Mobilu i naravno nepromjenjeni preglednik modela (več je predvidljiv)...
Naravno oni su izdali nekakav Cool Moby unutar časopisa ljetni prilog pa su kakti opravdali dvobroj dok netki baš i nisu...
Jucer sam pročitao cijeli Mobil,trudio sam se koliko god je moguće dulje rasteći čitanje ali jednostavno nije išlo i eto mi sad :(
sad slušaj radijsku emisiju.... :)
Kako mozete citati samo Mobil? Ja npr kupujem jos:
Moj Moby ...>HR
Mobih ...>FBiH
Mobilni ...>mislim SCG
GSM ...>SCG
Jos neki ...> SCG
Inace nije da sam ja neki GSM manijak, neko kad god ja neletim pored trafike nesto ima, a ja uvijek imam para u dzepu. Tako je kada zivis u gradu kojem je i Beograd i Zagreb blizu...;)
Čitamo i mi sve ali iz suosjećanja prema djelatnicima Mobil-a to ovdje ne navodimo... ;)
:jump:
Ja čitam samo MOBIL, majke mi mile i za ove druge novine nisam ni čuo. Šta to oni mogu napisati o nekom telefonu a da MOBILOVCI nisu već napisali ili će uskoro napisati. Mislim da se u protivnom čovjek može samo zbuniti.
treba citati sve ali mi se neda davati tolko para pa citam samo mobil
Glede nagradne igre za T310.Zanima me dali na kovertu osim Mobilove adrese treba navesti nešto kao "sa naznakom za:"?
Pitam jer nigdje na onoj stranici gdje je kupon nema adrese na koju treba poslati ( :confused: ) .To je moja jedina primjedba na zadnji Mobil :D .
:thumbup: Isto! Osim preko ljeta kad imam vremena....:)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
treba citati sve ali mi se neda davati tolko para pa citam samo mobil
Mene tete na kiosku znaju po imenu pa vi prosudite koliko visim tamo i koji im promet radim...
stvarno se nakupi po 30kuna mjesecno toga smeca... ja se pokusavam sto vise suzdrzavati... a i faks me sprijecava da visim na kiosku... :) no sada je ljeto konacno pristiglo... :)
Mobil je dobar časopis, bez dvoumljenja. Moj moby je isto dobar časopis iako ponekad znaju zbrljati stvari, kao u zadnjem broju gdje u članku "Tata kupi mi mobitel" jednostavno autorica doslovce prepisuje dijelove drugog članka iz starijeg broja.
Ne znam da li je netko čital slovenski Mobinet, nađe se u Zagrebu, odličan je.
Radi se o Penovićki možda? :)
Evo samo da i ja kažem nešto o ljetom dvobroju s obzirom da sam ga tek sad malo bolje proučio jer nisam mogao prije poradi ispita...
Uglavno, OK mi je. U stvari sam baš iznenađen jer ste me već dobrano uplašili raznim pričama ovdje...:D
Ali bilo bi OK i da je malko deblji s obzirom da je dvobroj.
E, a ste skužili fotomontažu u testu T610 - slika je identična ovoj dolje ali su na displejima hrvatske mreže i neke druge pozadinske slike... :D a da ne pričamo da crvena i plava boje telefona još nisu ni stigle... ;)
http://www.mobile-review.com/review/...ric/t610/1.jpg
Ali sve u svemu, odlično! I baš mi je OK kaj je test T610 malo poveći... prek par nepunih stranica...
@vanja još jedna :beer: ovog puta za dobru intuiciju