Ja sam bio u Elektromagica, čim sam spomenio Sezama počeli su zamuckivati, izgleda da je on tamo neki teški insider:):):spin:
Printable View
Ja sam bio u Elektromagica, čim sam spomenio Sezama počeli su zamuckivati, izgleda da je on tamo neki teški insider:):):spin:
direktor nabavnog odjela ;)
oho, sezam je prošao 500 postova pa može staviti svog avatara. Sad je tek prava faca ;)
Ej pa onda ti nebi trebao biti problem nabavit si mob.Samo ga uzmeš i nitko ništa ne pita.Jesi probao?
nisam. Ma ipak cu kupiti. Propast ce EM ako ga uzmem
:D A kaj ti nebi trebao tamo dobit neki popust.Recimo ja imam u jednom dućanu 20% popust zato kaj mi je stari dobar s direktorom.I kupuje tamo svaka 3 dana :)
@Hrc, šta kupuje i za koju lovu? Kupi nešto kod mene svaka tri dana pa ću ti i ja dati popust.
ja recimo ne placam internet u knjiznici u Vinkovcima jer poznam djelatnike... ma necu, zao mi EM shopa
eto kupih sl-a, sad ga idem malo testirati, pa vam javim svoje impresije...
:(. bas te zalim...
salim se. Ajd javi nam... zapravo meni i ne treba jer sve znam ;)
evo moje viđenje, što se dizajna tiče čista 5, a što se tehničkih mogučnosti tiče.,recimo da je to -4. Znači, sve u svemu otprilike ono što sam i očekivao. Ali jači je puno sl45, barem za mene, zato sam ga i ostavio :)
Što se tiče pisanja sms, nema problema, malen je, ali se da lijepo raditi. Ono, mob je ok, ali šminka, sad čekam sx1 ;)
Zamjeram što nema u paketu data kabel (veliki minus)
Uf blago tebi, daj reci jel se isplati uzet? Oćeš ga još koristit (da znam kolko izdrži baterija)?
sad kad ga imas - sto je sa MMC slot-om???
mmc slot nije mmc slot, probao sam onako staviti mmc karticu preko toga da vidim odgovara li tome tzv. slotu, ali ne, kartica je nešto šira, neznam, možda bi sd kartica odgovarala (mislim da je ona nešto manja). Ali u biti neznam čemu točno to služi, jeli to predviđeno za karticu ili za nešto drugo, to još moramo razjasniti...
@Mobyfan-ica
evo tek sam sad napunio bateriju po prvi put pa ćemo viditi. A čuj mob je ok, ali meni osobno je jači sl45, pa sad...
ali je mobitel stvarno predivan, daj pisi o funkcijama, usporedi sl55 i sl45
Je fakat je predivan..i mislim da ima sve meni potrebne funkcije, još da je mp3, ali nema veze.:cool:
e, da mogla bi jedna usporedba onako najbitnijih stvari(sa tipkovnice vlasnika, a ne onih koji ga prodaju:-)
evo sl45 vs sl55...
sl55, brže otvaranje poruka (kod sl45 riješeno sa patch-om), nema mp3 (fali, fali i fali), jako malo slobodne memorije (navikao kod sl45 da mogu natrpavati java midleta, logo-a, melodije...), neznam, vjerojatno ću još nešto naći, samo mi treba malo vremena :)
Ali siguran sam da ćemo uskoro moći očekivati nešto za sl55 od rizapn-a i drugih, pa ćemo vidjeti.
Jedna riječ: UPUTSTVA! ;)= Citat =:
Poslao: 3aTmr
mmc slot nije mmc slot, probao sam onako staviti mmc karticu preko toga da vidim odgovara li tome tzv. slotu, ali ne, kartica je nešto šira, neznam, možda bi sd kartica odgovarala (mislim da je ona nešto manja). Ali u biti neznam čemu točno to služi, jeli to predviđeno za karticu ili za nešto drugo, to još moramo razjasniti...
ti iz SE se ne mjesaj u siemense!:D
ma nema tog u uputstvima, to je nesto sumnjivo o cemu se dugo prica
ako je toliko upućen - nek izvoli citirat ta uputstva.
MMC slot za Sl55... prica za velike naivce, nazalost ... :) Bez mmc taj mob gubi ono nesto...
Sori nije me bilo tjedan dana pa nisam znao za raspravu o tom 'slotu', ali molim vas da mi pokažete gdje vi tu vidite taj 'slot'!
http://mobile-review.com/review/imag.../sl55/pic1.jpg
Ja nigdje.. vidim IrDA prozor, tipke za glasnoću, utor za punjač.... ali nigdje nikakav slot.
ma nema slota :)