evo pogledaj ovaj post http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=8610 i malo potraži po tom forumu
Printable View
evo pogledaj ovaj post http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=8610 i malo potraži po tom forumu
Taj mob je kupila moja frendica,lijepo izgleda,samo ju zanima da li uopce ima gdje kupiti futrole za taj mob?Ili crystal jacket?Bilo sto?
jedini minus na owom mobu je taj da se lagano skida boja
cijela serija tih glatkih i svjetlucavih SEa mi se nikak ne sviđa i nije mi legla. svaka druga serija im je, po meni promašaj.
koliko poruka stane u mob ja sad trenutno iam 350 wtf di je tu kraj ?=
stane ti 1000 poruka
Idu li na njega one teme što mijenjaju ikone kao i na Walkman mobitelima?
imam problem s mikrofonom sa k610i.rastavim mob.i vidim da je mikrofon vjerojatno zalemljen za plocu,pa kod kuce bas ne pali zamjena. ocistio sam,i slabo se cuje pri pozivu.
kad ukljucim na zvucnik malo se popravi stanje,ali nakratko..i nekad je bolje a nekad losije..
mozda bi se dalo nekim driverima poglasnit ,ili neki patch ubacit?
@type-r,
Ovo je najvjerojatnije hardverski problem, pa nema veze sa moddanjem.
Takodjer, postanje istog pitanja u vise tema je spammanje.
kad pritisnem npr. tipku 2 napise mi 20, tipku 9 napise 93, tipku za prekidanje poziva otvori prečece.. probao sam ga flashati s najnovijim firmware-om ali ne pomaze.. u cemu je problem??
ako flash nije uspio, onda je vrlo vjerojatno problem u hardveru..
ili se flat kabel od tipkovnice izvuko iz maticne, ili je puko.. uglavnom problem je u tipkovnici :)
probaj ga otvoriti, pa provjeri kako je kabel spojen..
EDIT:
@mr.mimii: pod "ako flash nije uspio" sam mislio ako flash nije rijesio problem
krivo si me razumio.. flash je uspio ali tipkovnica dalje steka..
@mr.mimii,
Clan sa dvadesetak postova bi vec trebao biti upoznat sa pravilima foruma. :angry:
Neprikladan naslov teme, nepotrebno otvaranje nove teme, otvaranje teme u krivom podforumu...
Takve teme se inace brisu bez razmisljanja, cisto da znas.
pozdrav svima, iman jedan problem, iphone 4 mi je na servisu, a ja iman 1GB slobodno, i sad dok mi je na servisu stavija san karticu u k610i i neradi mi internet i pise Podatkovni račun ne postoji, provjerite svoja podešenja. Nakon toga zva san VIP službu koja mi je poslala nešto za instalirat ta podešenja, ali i nakon toga opet isti problem. Zna li netko te podatke da ih ručno unesem?
Hvala!