Nisi napravio master reset? :chatter:= Citat =:
Izvorno postao imatic
Printable View
Nisi napravio master reset? :chatter:= Citat =:
Izvorno postao imatic
jok, zato sto mi se nije dalo sve postavke mijenjati, a i bilo je dosta poruka na telefonu koje nisu stale na SIM= Citat =:
Izvorno postao Compov
e da si resetirao pojavio bi se hr meni :P= Citat =:
Izvorno postao imatic
našao sam 2 buga u ovom najnovijem softu...
Ovako prvi bug koji mene smeta, je da nemožete zoomirati 4 puta dok je slika namještena na veličinu 640x480, nemožete zoomirati na video modu 4 puta već samo kada u modu za slikanje sliku podesite na manje od 640x480 Glupost... isto tako je i modu za slikanje... malo ne logično...
Drugi bug koji sam našao je odite u imenik, nađite osobu kojoj ste dodjelili e-mail i web adresu... pogledajte kako su na ikoni od e-mail adrese zaboravili maknuti bijelu pozadinu... dok je kod ikone za web adresu normalno... Možda zanemarno ali ja vidim takve sitne bugove... :D
AFAIK ovo nije bug nego to tocno tako i radi. Zumiranje i ovisi o tome da ne koristis maksimalnu rezoluciju, jer kad ti zumiras on ustvari skine CCD-om sliku u max. rezoluciji i onda je crop-a na zadanu. Dakle, ako je max. rezolucija jednaka trenutnoj, nema zumiranja.= Citat =:
Izvorno postao Compov
ma znam to ali onda nema veze oće on zoomirati meni 4 puta ili 2... kad nema zumiranja već samo digitalno povećanje sredine...= Citat =:
Izvorno postao ravilov