doci ce nesto samo od sebe. kad se najmanje budes nadao.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Printable View
doci ce nesto samo od sebe. kad se najmanje budes nadao.= Citat =:
ovo mi se sve cini da je fora da ti se neda uciti, a ne da nemas interesa za nesto...niti na jednom faksu neces uciti sve sta ti je zanimljivo...= Citat =:
ajde ajde nemojte vi mene quotati. da neda mi se ucit istina.... a kome se da. ;) meni je posao ionako u rukama samo si jos dajem oduska. pa jednom se zivi :)
vidim ima vas dosta sa lijepim poslicima. ko je najzadovoljniji sa onim sto radi?
Radim, veletrgovina promotivnim artiklima,
Hobi: šank, bicikla
Želio bi: putovati i više trošiti
vidim ima vas dosta sa lijepim poslicima. ko je najzadovoljniji sa onim sto radi?
...ja ;D ;D ;D ;D
Imenom Dominik, apsolvent na VELSu u VŽ, po struci elektrotehničar, inače ispomoć u autolimariji, mehanici i lakirungu kod oca
E šteta što nisi iz Zagreba. Baš mi treba lakirer za nešto polakirati :D= Citat =:
Izvorno postao dbogdanic
...i ja ;) ;D ...= Citat =:
Izvorno postao lili
ja sam maturant Ekonomske i upravne škole u Osijeku, smjer: ekonomist. A nakon toga planiram studirati menadžment i poduzetništvo... ;D valjda to nije teško....bit ću jako bogat i kupovat ću si svakakve mobaće :klap:
Studiram, 3.god farmacije...
Nis ne delam, prek ljeta tjedan dana "radim" kod svojih da dobim za more...
Završio u EMŠC za profesionalnoga vozača.Več duže radim u gradskoj firmi i vozim sve što mi daju od B,C,D kategorije ;D
http://img442.imageshack.us/img442/7...e0083iu.th.jpgovo trenutno
Jedna žena, jedan sin i nula ljubavnica(bar za javnost;D)
a ti si onaj pijani vozač što je oborio djecu u koloni
završio elektrotehniku, radim kao električar (posel bez preveč sivih stanica).
fušam po komputerima i mobovima. skupljam "životinjsko carstvo"
i voliš sve što vole mladi.....
Apsolvent prometa u Zagrebu (vec drugu godinu :D )
Radim sa racunalima u par poznatijih firmi u zg-u
Hobi racunala elektronika i sve vezano uz nju (dakle i mobiteli)
Trosim vrijeme na alkohol curu prijatelje i komp :) Zadovoljan sam sa zivotom iako bi moglo puno bolje :)
Ja isto,svaki dan mi dođe neki čelavi rođo iz donje pripizdine solit pamet kako bi ja trebo popravljat njegov bemve.:evil:= Citat =:
Izvorno postao lili
Hvala bogu da sam dobio 3 dana slobodno......
prvo trogodisnja(selska gimnazija) pa pokusaj u rudjeru cetvrti razred pa se zaposlio u odlicnoj firmi obicni pc-iji, serveri, mreze i tako redom i sad uz to idem na otvoreno ucliste(otv) da ipak imam bar neku skolu
Uskoro VSS...;D
Radim u VIP-u.
u shopu ili centru
U Službi za korisnike...= Citat =:
Izvorno postao ljevi
Znači, tu sam za sve vas...:bunny:
e sad cu te gnjavit.....
Kao nije mi dosta na poslu...:evil:= Citat =:
Izvorno postao ljevi
znam ja kako je deckima na helpdesku u nasoj firmi mislim da umro samo od zvonjave a kamoli jos objasnjavanja korisniku
Točno to prijatelju!= Citat =:
Izvorno postao ljevi
Ali ima i svojih svijetlih trenutaka...:licklips:
znam i to...ponekad prodje pola dana a da zazvoni par puta e onda se tu vrti Call of duty u mrezi i tako to...