ovo je full tastatura,kod nas je ješ nema za kupit ali pretpostavljam cijenu od 250kn
nisam se još nikad spojio sa pspom na net,možeš probat na cvjetnom ako te zanima.
Printable View
ovo je full tastatura,kod nas je ješ nema za kupit ali pretpostavljam cijenu od 250kn
nisam se još nikad spojio sa pspom na net,možeš probat na cvjetnom ako te zanima.
KUPIO SAM GA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbup:
čestitam,gdje si ga uzeo?
u vip centru, tu kod mene..... dao sam 1999,99 kn jedini bed je sto nema za kupit igrica, pa cu morati ko i ti..... :spin:
1999kn bez igrice? damn...
da ja nisam kupio igricu,ali več tjedan dana imam posuđeni wipeot:),baš sam se danas odvažio da odem u grad pa ču valjda uzet neku igru.
u algoritmu kosta 1950 a ja sam platio 2000 to je razlika za gorivo.... ;D
da kužim,al ja sam se tješio da sam ga kupio za 1950 u algoritmu zato jel sam ga uzeo 01. 09,inače bi vrlo vjerojatno skoknuo do super konzuma
Na netu sam vidio da ljudi vani vec igraju piratske igre, tj. psp romove koji se vec mogu naci na netu (ja skinuo sa e-mulea) koji se prebace na MS DUO. Problem je u tome sto to radi samo na firmwareu 1.50, a meni se ne da odreći web browsera, te se mora kupiti MS DUO od min. 1 GB. Zanima me da li to netko vec koristi i kakva su iskustva?
zasada je nemoguče napraviti downgrade,tako da ništa od toga na konzolama isporučenim u europi.
Na svim konzolama kupljenim u europi dolazi firmware 1 ili 1.50, nisam siguran, a 2.00 se nalazi na UMDu isporucenim sa konzolom, te je na vlasniku da odluci zeli li ver. 2.00. Bilo bi dobro da onda netko ne instalira odmah taj 2.00, pa da isproba da li sve to radi.
krivo,na konzolama isporučenim u europi dolazi fw 1.52,a za upgrade si dobro reko.
E,****** onda:) Ako itko sazna kako stavit 1.50,neka javi!!!
heh,bez brige to če biti velka vjest kad netko uspije napravit downgrade ili kad "piratske" aplikacije prorade na v2.0
u sony-u su najavili da ce u sljedecim verzijama softvera moci stavit aplikacije "uradi sam".... pa vjerujem da ce to pirati iskoristiti......
odakle ti ta informacija?
planiram uzet preko one akcije u gamplayu 90,50kn mjesecno (value pack) na 24 rate i dvije igrice + 6 mjeseci pretplate na gameplay. stvarno dobro da su se gamplayovci toga sjetili
trebat češ pričekat još tjedan i pol,no vjerujem da če se isplatit.
imam ja jednu igru...
donio stari iz Njemačke....
koju? očeš mjenjat za nešto?
sodom,kako funkcionira taj net,to je besplatno,i dođem bilogdje na cvjetni?ono sjedne u birc i surfam...?
ali trebaš imat otvoren account kod nekog internet providera,znači pri spajanju trebaš upisat svoj username i pass.
iz game playa......= Citat =:
Izvorno postao sodom
Da u novom GP ti sve ljepo pise kad vec imas PSP trebao bi ono pročitat korisno je...kupio bih ga i ja preko ponude al ebiga ja sam u BIH= Citat =:
Izvorno postao smogovac
@booky_boy i ja sam iz bosne ima se kupiti i u bosni psp... u sarajevu u nekom trznom centru oko 525 KM. Sutra cu ja napisat adresu u ovu temu, jer novine sada nisu kod mene kod drugara su...:thumbup:
Da znam ali preko punude u GamePlayu na to sam mislio.....to bi mi nekako bilo taman na 12 rata