Cini mi se da sam vidio da ga u Mercatoneu imaju za 2900 kn, samo je pitanje kakvu garanciju i podrsku dobijes kod njih.
Printable View
Cini mi se da sam vidio da ga u Mercatoneu imaju za 2900 kn, samo je pitanje kakvu garanciju i podrsku dobijes kod njih.
Ja tamo nebi kupovao mob, frend je jednom kupio. Telefoni generalno nemaju hr menije, jer nisu namjenjeni za hr tržište, već ih Mercatone uvozi. Garancija je njihova (npr. kupis Nokiu i garancija ti ne vrijedi u Mobisu, nego samo u Mercatoneu), a na popravak moba cekas vise od mjesec dana.= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Mozda neko ima drukcijih iskustava....
Ja bio prosli tjedan i pitao za kameru, dali je cijena ista ako kupujem Visom, veli ne na sve kartice ide neznam nekoliko % mislim gore, a na american je ista cijena= Citat =:
Izvorno postao zzzz
Ja vec nisam neko vrijeme kupovao u HG spotu, ali vidim da na netu imaju izrazenu samo jednu cijenu, pa sam predpostavio da je ista cijena za sve kartice.= Citat =:
Izvorno postao TheRoyalFlash
By the way, u Ipercoopu u King Crossu D600 dodje 3069kn. :)
jel se d600 rasklima ??
imam ga koji tjedan i cini mi se kada ga držim u ruci da se pomiče malčice(nevidljivo za oko) lijevo desno(osjetim na prstima)-kada je zatvoren
te kada ga otvorim i copim ga za vrh, malo se klima gore dolje
držao sam frendovog d500 i on se doima uber čvrstim a ima ga već godinu dana :/
evo bas probavam svoj i vidim da se ne klima....
Moj isto, ne klima nista, ni otvoren a ni zatvoren.
baš ništa? ni najmanje?
:(
evo u paintu sam nacrtao, primite ga lagano za vrh i pomaknite ga blago skroz gore dolje, ovak:
http://img110.imageshack.us/img110/6...led6vg1.th.png
jel vam se klima, onak jako malo, meni se klima tak da samo ja to vidim, kada dam nekome u ruke on to ni ne skuži. Jesam li ja picajzlast previše??? ili...?
pleas provjerite još 1 pa mi odgovorite
thnx
evo bas provjeravam i osjetim malo klimanje ali stvarno samo malo....
puno hvala, valjda je meni isto tako malo, samo sam ja picajzlast
e, kako na d600 zumirat uslikanu fotografiju?
mislim da se to ne može
Jedno pitanje...
Da li mobitel može u isto vrijeme vibrirati i zvoniti (kod dolaznih poziva i poruka)?? Ili prvo zvoni pa onda vibrira, ili obrnuto??
Kolko se poruka može spremiti na mob??
Hvala
E da, a da li se može zumirati slika koju primimo sa nekog drugog moba, ili sa kompa??
1. Slika koja je slikana mobitelom se moze zumirati i slike koje su downloadane ali velike rezolucije se mogu zoomirat i to sa tipkama sa strane (one za pojačat i stišat [+ / - ] )= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
2. NEmoze istovremeno vibrirat i zvonit (osim za pojedine melodije). Prvo vibra pa onda zvoni...
3. Stane ti na mobitel 100 SMS poruka + slobodna mjesta na SIM kartici...
Sve ti piše u mobu. malo prosurfaj opcijama ;)
čemu služe favourite images, favourite videos i favourite sounds direktoriji?
šta se u njih sprema?
to ti je samo zbog rasporeda.nemozes stvaraqt svoje foldere pa ti mob da njihova dva foldera.= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
Jedno pitanje za sve korisnike D600: Jeste li zadovoljni mobitelom, i bili ga preporučili za kupnju??
posto svaki mobitel ima dobre i lose strane kd d600 su prevagnile dobre strane pa bi ga preporucio svima ja sam za zadovoljan unatoc nekim manama.= Citat =:
Izvorno postao Ićo
potpisujem...= Citat =:
Izvorno postao sonyck
potpisujem= Citat =:
Izvorno postao sonyck
a ionako nije teško dodati još 100kn
te imati hrpu novih dodataka
kada ti ga flashaju :)
A šta se dobije kada ti ga fleshaju?? Da li dobije možda više tonova za poruke, ili mogućnost postavljanja vlastitih? Da li se onda mogu napraviti vlastite datoteke??
Ako imaš garanciju, dal ti ga besplatno fleshaju, il opet moraš platiti?
Evo po ovim vašim zaključcima, ja nebi kupio ovaj mob. Ne vloim kad mi dadnu nešto ograničeno na mobu, a vidim da je ovo mob od 3000kn koji ima sve nešto super i moćno, a nemreš stavit svoju melodiju poruke, a ono za vibriranje i zvonjavu istovremeno meni nešto nije neki velik problem
najveća mana mu je što je ružan i što mu je kamera ne zaštićena. također i izbornik, kao i kod svih samsunga, je nekako prezatvoren, nemaš velikih mogućnosti. mijenjat ću ga sigurno!
Dobiješ još 20 novih melodija za SMS, sve ovisi koji firmware oćeš.= Citat =:
Izvorno postao Ićo
e a gdj ga mogu flashati u najbližem moby shopu ili u tcentru= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv