-
To što si našao djeluje prilično vjerodostojno. Na tebi je da odlučiš da li ćeš vjerovat tom tipu ili ne. Osobno bi to probao, ali ovdje moraš sam odlučiti.
Ako ti uspije, odlično, a ako zapne, nisam siguran da li će ti netko ovdje moći pomoći jer ne znam da li je netko uopće ovdje probao opisani postupak.
Od tog postupka nadalje kročiš pionirskim stazama, a to nije uvijek lako.Sretno!
-
Ja bi išo na sve samo da ga spasim!
Šta je s ovim šta si ti našao, oće li to pomoć?
U onoj temi šta sam ja našao, piše da mi treba SST ili MartechII, šta je to, neki programi ili?Piše da s njima moram napravit full flash??
-
Piše ti i da s V-klay-om možeš napraviti fullflash, ;)
Inače SST i Martech su profi alati za Siemense koji zahtijevaju dongle(SST) ili box(Martech) da bi ispravno radili (a dongle i box se plaćaju ;) )
-
Šta bi ja sad trabao kupovat taj dongle ili box?;)Šala
Šta bi ja konkretno sad trebao napravit,koji postupak?
-
imam ti ja SST SFX cracked, ALI nisam probao jel to radi kako treba...
-
A šta znači SFX cracked, da netreba dongle ili?
-
navodno, no moram napomenuti da svaki cracked martech nije bio dobar i nerijetko su dokrajcili mob...
kako rekoh, ako zelis probati ja cu ti poslati, no morao sam te upozoriti...
-
Heh, ima li koje sigurnije rješenje?
Jesi pogledao onaj link šta je posta Sljaka, može li se tako?
-
-
Odluči se za jednu od ponuđenih solucija. S obzirom da je jedan od autora ponuđenih solucija iz Srbije pokušaj ga kontaktirat privatnom porukom preko GSM-foruma.
-
Znači morao bi radit to sa SST ili Martechom?
OK, pokušat ću mu poslat PM ili mail!;)
-
Huhh...
Evo, nakon skoro 2 mjeseca natezanja oko moba, prije 10-15 dana sam ga dao na servis i danas se probudim, a ono na stolu me čeka moj ljubimac, i to ispravan!Sad sam sretan ko malo djete!:)
U opisu rada piše:-lemljenje procesora
-flash recovery
Šta bi to značilo?
I na kraju moram:
Zahvaliti SVIMA koji su mi na bilo koji način pomogli, a ponajviše Sljaki!;)
Nadam se da vas više neću gnjavit , tj. da ga neću ponovo ubit!;)
Bok!
-
pa to sto i pise - zalemili su procesor i reflash-ali ga... ako je stvarno bilo do procesora onda ga ti doma samo software-skim putem nebi nikad "ozivio"...
-
OK!
I što je najvažnije nisam ništa platio, a bio je otključan!;)
-
hehe, onda si dobro prosao :thumbup:
-
Imao si sreću da su ti se poklopile hardverska i softverska greška, pa nisu mogli provjeravat jer inače ne bi prošao besplatno.
I, usput, psovanje je ovdje zabranjeno u bilo kom obliku.
-
Da,imaš pravo, ali to je čudno jer ja rjetko kad imam sreće!:)
A ''psovku'' sam cenzurira, mislil sam da je tako dobro(i vidio)!
ajde dosta OT!
Glavno da se to rješilo!