Ja sam još u subotu popodne vidio dućane da lijepe nove naljepnice na stakla. Da ne znaš o čemu se radi, prvo što bi pomislio je reklama za neki novi parfem.
Ne znam zašto nekako mi vuče na onaj DM-ov logo.
Printable View
Ja sam još u subotu popodne vidio dućane da lijepe nove naljepnice na stakla. Da ne znaš o čemu se radi, prvo što bi pomislio je reklama za neki novi parfem.
Ne znam zašto nekako mi vuče na onaj DM-ov logo.
Gle, u jutarnjem je danas pisalo i da mp3 šteti sluhu, znači aac, wma, ogg, wav i ostali ne štete :)
Ovaj post fakat ne kužim.:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao gog
:lol: :lol: :lol:
Fuj, odvratno, sta drugo za reci.
Prelazim na tele
To se odnosilo na:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
I jedno i drugo je bilo u jutarnjem...= Citat =:
Danas neka novinarka napisala da je 12 milja koštala sama izrada logoa što mi je sumnjiva info.
ma kojih 12 milijuna ja bi ima to napravio za 50kn.
Ahaaa!;D Sad kužim!= Citat =:
Izvorno postao gog
Pa, onda bi ztako i izgledalo. Vidim da ne znaš kako se kreću cijene u tom poslu, a kako je i Nered rekao, ta cifra se odnosi na cijeli posao oko rebrandinga, makretinške promocije i ostalog...= Citat =:
Izvorno postao khideg
ja sam malo preletio taj članak i dobio dojam da sve ovosi o glasnoci reprodukcije a ne o formatu.= Citat =:
Izvorno postao gog
Novinari u dnevnim novinama znaju svašta napisati tako da mi je info za 12 milja malo sumnjiv što nemora značit da nije točno.
Pa naravno da ovisi o glasnoću reprodukcije, zato i je naslov glup...
kaj nije logo ono crnim slovima pisano vip... modern i jednostavan font koji se svugdje da uklopiti... a hot-dog-man je napokon otisao u povijest.
a krugovi, cjetovi ili sto god neko vidi su sasvim nesto drugo... oni jesu dio trenutnog vizualnog identiteta, ali nisu dio logo-a... www.vipnet.hr
vee
meni je ovaj novi vizualni identit odličan. U početku mi nikako nije mogao sjesti, ali sada (ne znam što se dogodilo) mi je prva liga!
Jest, ali se i taj dio sa oblicima i bojama primjenjuje uz sam natpis.= Citat =:
Izvorno postao vee
To nije ništa čudno. Polako se i ja navikavam na novi identitet. Možda baš i zbog toga se ljudima svidi više nego prijašnji, kao i kad prvi puta čuješ neku pjesmu i nikako ti ne sjedne, ali nakon nekoliko preslušavanja jednostavno ti ostane u uhu...= Citat =:
Izvorno postao SEguy
A, slušajte, htjeli mi ili ne, oni stari natpis (logo, već kako) neće vratiti. Ostaje nam privikavati se, a u biti kao što vi kažete, i nije tako loš.
Jedva čekam!!! :D :D :D :D :D :D :D :D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
ma ja vam velim, tolko nas pljačkaju da imaju novaca izmišljat novi logo upppsss!! ne!!! oni imaju love davati drugima da izmišljaju logo za njih, pa lopovi i bezobrazluk umjesto da pametno ulažu oni investiraju u glupost!!! i btv. logo je katastrofa ja bi im za te pare izmislio nenadje*iv logo,... totalno :thumbdown
Baš pričam s dragom o novom vizaulnom indentitetu i veli mi ona kak joj je to bezveze, pa da svi znaju da je vipnet crveni i to, čak se nije niti mogla sjetiti kad sam joj rekao da nije uvijek bio crveni dok joj nisam izvadio svoju plavu vip.smart karticu :)
Tak će biti i s ovim uskoro....
= Citat =:
Izvorno postao Compov
Pa što misliš da bi bilo najbolje da je njih par sjelo tamo i da su oni smišljali novi logo, hehehee, stari moj, prošlo je to vrijeme (niti ne znam kako bih ga nazvao). Danas (ako ne znaš) imaš marketinške firme (koje su jako skupe), ali naprave cijeli rebrand... uostalom, to je postalo pravilo, a nikako ne iznimka!
Ja ponavljam, što ga duže gledaš to je bolji...
Pa ja to znam to sam i napisao u prenesenom značenju!= Citat =:
Izvorno postao SEguy
meni je pisma iz reklame predobra
radi se o Steve Harley & Cockney Rebel - Make Me
Smile
a ovo šta govorite da van se sad sve više sviđa novi look, to van je opralo mozak :-)
Pisma je zakkkon! Ali mislim da se radi o stvari Make me smile - ERASURE (izvor: otvoreni radio).= Citat =:
Izvorno postao Cule_ST
Erasure su obradili tu stvar...= Citat =:
Izvorno postao SEguy
i meni se sviđa pjesma, neznam zažto toliki kontrast između pjesme koja je ok i logoa koji ima suprotan efekt,možda opet neka mind control taktika :)