100 čuki = 6000 minuta...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
100 čuki = 6000 minuta...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Kad vi jedete i spavate?
sreća da postoji handsfree :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Bokte, što sam ja napisao... Idijot. Kud samo gledam? ;D Anyway, znate na kaj sam mislio.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Pročitao sam cijeli thread i moram priznati da nisam vidio niti jedan ispravan komentar (ne)isplativosti 0kn. Ma kakva crna usporedba s 40 minuta vašeg nazivanja VIPfrenda mjesečno?
Zar nije i vas taj frend zvao o svojem trošku ako ste vi njemu bili frend? Dakle, zbrojite i to.
Niste s frendom niti izmijenili po 1 SMS dnevno (jedan vi, plus jedan frend za odgovor)? Samo ta dva SMS-a dnevno pokrivaju pretplatu 25 kn za 0kn. Uvjeren sam da je većina ovdje pretežno koristila SMS i plaćala ga 25 kn mjesečno prema samo jednoj osobi.
Zar vi niste razgovarali osim s mobitelom i preko fiksne linije sa tim svojim frendom? Zar nije i vas frend nazivao? Dakle, oboje ste plaćali i razgovore preko dvije fiksne linije. Onako odoka, ako ste preko fiksne linije razgovarali po 5 minuta na dan u jeftinijoj tarifi ukupno (bilo da ste vi ili druga strana zvali), to je 25 kn mjesečno.
I sad sve to usporedite s: razgovaraj do iznemoglosti za 25 kn mjesečno? Jasno da se savršeno isplati ukoliko je bilo koji od gornjih uvjeta ispunjen, odn. ako imate jednu osobu s kojom mnogo razgovarate (tipično, dragu ili dragog). 25 kuna vam po svoj prilici štedi stotinjak kuna mjesečno plus što sada možete razgovarati više nego ste inače!
Osobno mogu reći da mi se isplati plaćati pretplatu (Start 0) i sebi i dragoj i da nam je još uvijek ostalo još jednom toliko uštede mjesečno samo na telefoniranju! OK, tko mi kriv kad ju zovem iz auta kad god je gužva u prometu :)
A ukoliko vam se ne isplati tih 0kn, pa što uopće radite na VIPu kad je Tele2 jeftiniji i za razgovore i za SMS?
Ja se u potpunosti slažem s tobom, a usporedba je napisana kao najjednostavnije shvaćanje isplativosti te tarife. Već samo po tome se vidi dobrobit iste. Ja sam jedan od onih koji su bili sretni kad su dobili SMS od Vipa o daljnjoj aktivaciji usluge, a onda dođem na forum i vidim da je kritiziraju.. Jedino mi je frka što to vrijedi samo do 4. mjeseca, ko zna kako će dalje.= Citat =:
Izvorno postao Pila
a kome jos treba spavanje kad mogu besplatno pricati?= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
@darkovski produzit ce oni to
Kad imam aktiviranu tarifu od 0kn prema vip friends broju dali mogu uspostaviti poziv s njim i kad nemam novca na računu (0,00kn)?
Mozes bez problema!= Citat =:
Izvorno postao jay
ja mislim da na racunu mora imati bar 1,20kn.
Ne. Ja imam 0.01kn i normalno radi. A radilo je i kad sam imao 0.00kn. :D :D :beer:
Evo da se i ja javim :D. Imam aktiviranu opciju 0kn i mogu reci da sam sa tom opcijom smanjio svoje troskove najmanje oko 150kn dok je i cura prema meni smanjila isto oko 100kn troskova (samo na pozivima bez smsa) Znaci da ukljucim i sms to bi bilo oko 200kn za mene i 150kn za moju curu. I onda dolazim do racunice od 350kn !!! Dakle 50kn je je p***in dim naspram ovih 350.
Ja dnevno pricam oko priblizno jedan sat znaci ona i ja potrosimo oko 2000minuta mjesecno. Samo cu reci da se nadam da ce to biti za stalno jer sam troskove jako ljepo srezao.
Sto se tice daljnje ustede mora se imati BAR 2 operatera ako bi htjeli da prodjete jeftinije, tako da cu ja sada piknuti tele2 za ostale a vip za familiju i curu :)
e super.bas sam mislio da je potrebno imati na racunu koju kunicu.:zbunj:= Citat =:
Izvorno postao nagy_os
Jel zna netko, jel se ukida besplatni broj nakon 30.5.2006.Na njihovim stranicama piše da je to kraj promotivnog perioda.
Pa sa vipom se nikad ne zna, ali ne vjerujem da će ukinuti tu mogućnost broja za nula kuna jer im je to jedini adut. Ostale cijene su im katastrofa i stvarno bi onda na vipu ostali najvjerniji korisnici i oni kojima treba gomila dodatnih usluga. Kome bi trebao nula broj bi se sigurno preselio na tele. Ali velim, vjerojatno neće ukinut.= Citat =:
Izvorno postao konan1
SZK veli da trenutno nemaju informacija, ali da vjeruju da će se produžiti. I bolje im je !:thumbup:
mislm da bi im to bio glupi potez. ali opet zivcira me sto s tom tarifom nikad nisi na konju.. uvijek ima ona fora, traje do... i sad si ti misli sto ce biti poslje.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
da, uostalom, skinuli su mi 25 KN za sljedeće razdoblje, tako da očito produžuju= Citat =:
Izvorno postao ojpi
pa aktivacija je moguća do kraja ovog mjeseca a telefoniranje do kraja sljedećeg što nemora značiti da će produziti.
Ako i ne produže, valjda će smisliti nešto novo. Meni osobno taj broj za 0 kuna puno znači, zato sam i dalje odan VIP-u.
meni ne znaci nsita zbog pretplate.. ali dota je to bitno.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Eto na SZKu kažu da se usluga ukida za pre-paid korisnike, ali da će biti neka nova ponuda, a to se još ne zna što. Možda bude nešto u stilu što vodafone ima u njemačkoj, platiš 25 eura i za to možeš neogranoćeno unutar mreže razgovarati:jump: (moš mislit) ja se nadam da će ipak prudužiti ovo za 0 kn, ali ženska sa SZK djelovala je dosta odlučno i sigurno, a ne ugovor ići je koma za mene, jer se ne znam kontrolirati sa troškovima, da se barem to može nekako limitirati tipa 150 kn i niti lipšu više ali i to je utopija....
Pa i sad se plaća naknada za uključenje ili produženje VIPme friends broja za 0 kuna. (25kn mjesečno).
Ne pada mi ništa na pamet čime bi to mogli zamijeniti.
A, i mislim... radi se o *ebenom 1 (jednom) besplatnom broju i to iz matične mreže. Zašto kompliciraju stvari fakat ne kužim!
A, ostaje vidjeti što će biti.
Ja mislim da će ipak doči do ukidanja te usluge za bonaše. Nema razloga da ženska na SZK na taj naćin odbija korisnike, niti to navođenje datuma, po meni nema dobar učinak. To stalno "ograničavanje" potiće korisnike na prelazak na drugu mrežu npr. na tele2 budući da oni nude besplatne razgovore. Mislim, ako to ukino, koji mi je razlog ostati na vipu i ne preći na t-mobile ili tele? t-mobile je povoljni što se razgovora tiće, i nudi 7 fav brojeva, dok se vip planira reducirati na jedan friends broj, a pri tome ne namjerava snizit cijene razgovora prema ostalim mrežama. Ne znam, stvarno kompliciraju. Sve u svemu je glupo od njih što vode svoju najbolju uslugu kao promotivnu tarifu (za pre-paid korsinike). Da bi ostao na vipu moraju mi dati, jako dobar razlog, a jedini razlog koji mi pada napamet je ta tarifa...
malo cudno shvacate SZK. dam se kladit da je zenska rekla da prema sadasnjim informacijama usluga traje do XXXX a mozda se nastavi ili bude neka slicna sa malo izmjenjenim uvjetima ili bude potpuno drugacija.
kako sada stvari stoje to je istina. aktivacija te pogodnosti traje do kraja ovog mjeseca ako se ne varam, a mozda se produlji. Prvi puta je bila aktivacija 9 i nesto kuna al se naplacivala uspostava poziva prema drugim brojevima, pa su valjda korisnici predlagali nesto drugacije pa su onda produzili ali sa aktivacijom od 25 kuna i bez uspostave poziva i to je trajalo do prije dva ili mjesec dana pa su onda to produzili. I da bude neka nova pogodnost naravno da nikome nebi rekli dok je ne puste u pogon. Jos nigdje nisam vidio reklamu tipa za tjedan dama krecemo s novom povoljnom tarifom koja vam omogucuje to to i to i dobijate telefon za 99 lipa.
Sto ce biti vidjet cemo krajem ovog mjeseca.