Evo skinuo sam opet pack1 da vidim da nema neka greška, ali pošto je već kojih 35x skinuto valjda bi netko javio da ima grešaka. Kao što sam mislio nema grešaka. Pretpostavljam da ili ste početnik na PCu ili imate neku software grešku ili jednostavno, niste navikli na ovaj način.
Znači prvo da biste extractali ove file-ove treba vam Winrar.
Sada skinete fajlove, a to ide tako da idete na FREE, te čekate određeni broj sek unda te onda upišete kod te skinete. Neznam ima li neki vremenski interval koji mora proći prije nego skinete druge fajlove, jer su ovi mali a na velikim ima, no evo i za one koji imaju ADSL ili hoće skidati velike, odlučio sam sve ove staviti u jedan zip, te ćete moći sve odjednom skidati ako vam se neda pack po pack. Sada kada ste skinuli i pack i winrar, idete na fajlt, te extract i extractate gdje hoćete. Sada pratite TUTORIAL te nebi trebalo biti problema, jer u tom direktoriju postoji .jad i .jar svake igre. Pratite posebno tutorial :spin:
Evo ga, uošće nije bilo problema, samo se treba razmisliti malo prije nego se pita ili pogledati već zadnjih par tema te koristiti search funkciju...:comp: