e imam glupo pitanje...:wall:
kako pojacati glasnocu zvuka alarma????
nemogu nigdje naci tu opciju...
naime vec par dana kasnim u skolu... :rifle: zbog mobitela
Printable View
e imam glupo pitanje...:wall:
kako pojacati glasnocu zvuka alarma????
nemogu nigdje naci tu opciju...
naime vec par dana kasnim u skolu... :rifle: zbog mobitela
sta NITKO mi nemoze odgovorit na pitanje ???:)
Ne kužim kako misliš da ti je pretiho?! Kao prvo, kolika ti je glasnoća u profilu? To ti utječe više-manje na sve zvukove... Kao drugo, alarm se postupno pojačava, počinje na nekoj dovoljnoj glasnoči, mene probudi već 1. ili 2. nivo pojačavanja, no nastavit će se on derati i jače ako treba. :) Pored toga, ekran blica dok alarm svira, stoga možeš i okrenuti mob na bok pa prema sebi, možda skužiš svjetlo pa te to probudi.
Uglavnom, glasnoća alarma je sasvim pristojna i dovoljna. Počinje nešto tiše od zvuka zvona (ali ipak i više nego dovoljno da se čuje) pa onda nastavlja pojačavati...
I najsigurnije ti je koristiti neku od melodija koje su došle s mobom, bilo MIDI bilo MP3, one su obično najprodornije... Ili biraj neku kvalitetnu MP3cu, da sama ne bi bila tiša nego što treba...
e...kako namjestiti sat kao screensaver??
nigdje nemogu naci tu opciju...ali bas nigdje....
noviji telefoni to nemaju, nema ni W810
Pa što se ne stisne na one tipke "+" "-" pa se pojavi sat??
Inače, taj sat mi je OK! :thumbup: Ali je glupo što su ga makeli, jer zna biti koristan (bar meni)... :thumbdown:
uf...
za mene samo san....
dok se ne zaposlim nista od takvih mobova...
:) :) :-/ :-/
a gle je ok,ali nisi niš propustio,je jedan od naj mobova koje sam imao,ali samo to...jedan običan mob kojeg se zastiš kao i svakoga...:thumbup:
ojoj.... ludilo.... kako je dobar e!!!
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
jel se moze taj mob kupit u hr,gdje (novi,ne preko oglasnika)?????????
ne...koliko sam ja vidio nigdje..
Bilo ga je u EMSC-u no sada to vise nije slucaj, jedino preko oglasnika....