Jedino rješenje je odnijeti u EM.sve to mi ide na živce i to stvarno
Printable View
Jedino rješenje je odnijeti u EM.sve to mi ide na živce i to stvarno
Ja imam Vipov odkodiran, jedino od starog vodafone branda je onaj Vodafone live! u meniju, ali bez ikakvih vodafone ikonica i vizualnog identiteta. Da li se na ovoga moze staviti novi firmware i da li se isplati?
U FMA mi pise R1N035. Htio bih ga prebaciti u onaj firmware koji ispravlja groznu gresku sa MS Duo, ono kada se fileovi brisu bez posebnog razloga jer me to strasno iritira? Koji je to firmware i gdje ga ima za skinuti, jer vidim da ova novi i nije u redu.
Evo i ja probao kod frenda na K750i ovaj stariji UpdateService, i sve uredno radi! :) To su dobre vijesti. Lose su da kaze da na mobu vec je najnoviji soft. :( Inace je na mobu R1AA008, jel je to najnoviji? (Nemam K750i pa ne znam.)
Mob je inace kupljen u VIP-u, tako da mi je i to malo sumnjivo (poznati su problemi kod pokusaja flashanja VIP-brandanih mobova). :-/
EDIT: sad sam vidio na nekoj stranici prije ovog topica da R1AA008 jest najnoviji soft.
Mogao sam i prije pogledati. :creep: Sorry...
Tesko je to za reci. Ja sam imao potpuno nelockani i neograniceni K700i, pa je SEUS ipak skuzio da je iz VIP-a i nije htio napraviti update. :( Tek kad sam stavio POTPUNO cisti soft je radilo normalno.= Citat =:
Izvorno postao niksy
Inace IMHO update softa se uvijek isplati. ;) Barem se meni dosad isplatilo.
Taj FW ti je inace R1AA008 (AFAIK). Jedino ne znam je li taj noviji ili stariji od tvog (tesko je to reci prema ovim oznakama... :) ).= Citat =:
Izvorno postao niksy
IMa li neko 2.2.13.7 verziju da je uploada? Hvala :)
kome god sam radio debrand SE mobitela update mu je poslije radio k'o beba, bez obzira bio to K700, K750, D750 ili sl. Sa svim branded softverima postoje teški problemi u svim segmentima
Evo sad sam probao preko SEUS-a staviti novi firmware, ali nece :(. Ocito ga kolje vodafone brand. Nego, ako odnesem svoj mob u EM, hoce mi oni staviti cisti i najnoviji firmware?
Da stavit ce ti cisti novi firmware,pa ces moći stavljati novi firmware.Ja sam pokušala nekoliko puta,i NIŠTA!To je nekakva za***ancija.
Mislim da moras TRAZITI cisti soft. Inace ti stave isto Vodafone/VIP sr*nje. Ja sam tako kod njih flashao 2-3 puta, i nikad nakon toga nisam mogao raditi online update. Tek nakon debrandanja je islo.
Ali nisam bas 100% siguran da ti u servisu stave skroz cisti...
@Irena_zgb, jesi sigurna?
Kako misliš da li sam sigurna?Pa koga da nadjem da stavi cisti firmware?Mislis da EM ne stavlja cisti firmware?
Stavlja čisti, reko je meni lik u servisu da je to preskup mob da bi oni na njega stavljali brandirani soft. Uostalom napomeni da ne želiš brandirani soft gore.
Ok,hvala na upozorenju,WHITEBOY ;)
OK, nisam ovo znao. Ja sam mislio da je njima ilegalno na mob iz T-Mobile-a/VIP-a NE staviti brandani soft, tj. da MORAJU staviti brandani.
Eto, i ja sam danas nesto naucio. ;)
Ok ravilov.I ja sam nešto naučila ;)
Ja sam imao onaj soft koji nije ful brendiran ali ima neke sitnice od vodafone-a i pri updateu sam reko liku da ne želim brand soft gore i onda mi je ono i rekao (da ne stavljaju brandiran soft na njega). No pitanje je kako će to biti ubuduće, s obzirom da mobu polako pada cijena. Recimo i K700 je nekoć bio skup, a sad dolazi u paketima s brandiranim softom i sumnjam da bi na njega stavili nebrendirani... Takvo što je neminovno i za K750 s vremenom... Zato požurite. ;)= Citat =:
Izvorno postao ravilov
No ja vjerujem da ljubazna zamolba može i to srediti.. :)
Evo ja sam se također konačno odvažio i napravio update i sve je prošlo super i relativno brzo! Soft je sad R1B002.
Podaci su svi sačuvani, a tu je i hrv jezik.
U početku mi je problem radio prog jer kao da nije skužio da ja držim tipku "c" i uštekavam kabel... no malo sam prodrmao kabel i onda je proradilo, vjerojatno je stvar u kontaktu bila...
EDIT: nakon paljenja moba i umetanja MS kartice, mob je nije prepoznavao, odnosno nije ju vidio, pa sam je par puta umetnuo/izvadio i na kraju ju je ipak skužio... eto, tek toliko da se zna...
Želim samo reći da i firmware koji dolazi sa W800, kupljen u T-mobil, brandiran isto ne dopušta update, u biti piše da nadograđuje, ali na kraju ipak ništa, ostaje stari firmware...znači nije samo problem sa Vipom, nego i T-mobil-om.
Sutra ga nosim u EM servis, da mi stave čisti.
I još jedno pitanje...mora li se vaditi MS kartica iz mobitela prilikom nadogradnje softwarea?
Da odnesi ga u EM da ti stave cisti novi firmware onda ce ti sve raditi.
Mora se vaditi samo SIM kartica i nista drugo,tako sam čula i napravila
ne mora se vaditi MS kartica, al ja ipak izvadim. za svaki slucaj, jel imam dosta na njoj
Ali mora SIM, ko što veli Irena... ;)= Citat =:
Izvorno postao imatic
Ja sam instalirao najnoviji Flash player, zatvorio Windows Blinds i ostale background programe i opet mi se pojavi ona poruka da je verzija flash playera inkopatibilna!! :dunno:
Pročitaj malo stare postove..ti si skinuo flash za Firefox..odi sa Internet Explorerom i skini flash za njega
Ma, imam flash za IE!
Da li bi mozda rusenje sustava sve dovelo u red?
malo off. Dal neko zna jel izašo novi firmware za W800?
Izasao je i glasi R1CA021, zvao sam elektromagic i veli zenska da ga imaju...:thumbup: