nije mi jasno zasto im treba 5mj. da krenu u opticaj!sigurno ce imati veliku potraznju tih bonova,jer je onaj sedmodnevni bon od 35 kn cisto sranje.
Printable View
nije mi jasno zasto im treba 5mj. da krenu u opticaj!sigurno ce imati veliku potraznju tih bonova,jer je onaj sedmodnevni bon od 35 kn cisto sranje.
Pa mislim da ih baš i nema jer ovi od 50 kunjara nisu ti koji će se naći u prodaji. To su promo bonovi koji se dijele.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Na njih sam i mislio, ali velim da je nebuloza da nekome trebju mjeseci da se otisnu bonovi u tiskari.
ma ne znam bas da je samo problem u tiskati, mojau cjeli sustav nadograditi za bonove od 50kn.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
netrebaju kad već imaju bonove od 50 kn koji se uredno nadoplačuju.
Dajte ljudi, raspravljate kao da se radi o atomskoj fizici. Imaju svoje razloge zašto će komercijalno pustiti u prodaju bonove od 50 kuna tek na ljeto. A možda je i ta informacija netočna, kao što su bile lažne cijene u novinama za tele2 na dan kad je startao.
da ali lažne cijene nije plasirao Tele2 nego novinari a info o bonovima od 50 kn je dobivena od VIPa.
A koliko uopce traju ovi promo bonovi od 50 kn?? 3 mjeseca ili manje??
Joooooj,sad sam se sjetio, pred blagdane velike firme obično daruju svoju zaposlenike/goste nekim simboličnim darom.
Možda je ovo bila samo simbolična gesta VIPneta.
Koji su uopće razlozi puštanja u optjecaj Bona od 50 kuna?
pa neznam da bi im se isplatiilo dat stampat te bonove prilagodjavat susatavi i sl gluposti...bit ce tih bonova samo mislim da cekaju potez nekog od operatera pa da oni njih izbace kao neki pozitivan potez!!= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
baš, imaš ti pravo, druže!= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
odgovori su im zbilja u zadnje vrijeme strašni..neko izbaci nešto novo, a oni odgovaraju mlaćenjem prazne slame
Možda izdaju samo određenu količinu tih bonova. Nešto kao HNB što je pustila u opticaj određeni broj kovanica od 25 kuna.
kovanice kolaju, dok bon iskoristiš i nema više. tako da bi taj postupak bio iznimno glup= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Ja ne mogu vjerovati da se razvila rasprava od skoro 90 postova oko bonova od 50 kuna...
a sta ti je 90 postova na ovoliki broj clanova svatko kaze svoje misljenje i eto ti mrcine od teme. Vjerujem da se ceka neki potez jednog od operatera i evo na bonova na sunce. Oni imaju opravdanje da su ponudile neku pogodonost i time mlate kao sto kaze inovator praznu slamu i kupuju vrijeme a zgrcu lovu na visokim cijenama!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
pa mozda nece biti isti kao i ovi. Sta da recimo VIP promjeni logo ili boju a da stampaju bonove u starim bojama i sa starim logom.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Prije par godina su napravili redizajn, odnsono uveli su crvenu boju kao glavnu zbog vodafona, tako da sumnjam da se o tom radi...
pa nekoliko godina je nekoliko godina. :)
ma to sad navodim kao primjer ne kazem da je radi toga :)
Danas sam uplatio bon od 100kn i vrijedi 6 mjeseci.I nazvao sluzbu za korisnike i kazu mi da bonovi od 50kn pocinju sa prodajom pocetkom 2 mjeseca!!!;D ;D
odliicna vijest...= Citat =:
Izvorno postao perisa
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
covjece,da se ne zoves mozda nostradamus?!?!
lol....
cini mi se da je upravo to razlog!!!!
Ma ludilo ipak se nešto mijenja! Baš ću i ja zvat sutra 3-4 puta da vidim ima li opet rupa u znanju kod "agenata", jer do sad su se stvarno pokazali... :spin:...= Citat =:
Izvorno postao perisa
Usput nek mi netko objasni šta vam znači ovo "lol" :dunno: ???
LOL iliti lol jednostavno znači laughing out loud. Potraži si na netu te kratice, koje se masovno koriste na forumima, chatovima i sličnom...
Evo zva san službu da mi potvrde i opet nista ne znaju - ma ovo više nema svrhe!!
p.s. ::OFF::
Jel se kome, osim meni - kod vipa zna dogodit da dođe poruka i nakon određenog vrimena opet dođe ista poruka. To mi se događalo kod različitih pošiljatelja, šta znači da nisu sami napravili "resend". Kaže ova teta iz službe da je to do drugih mreža, pa čak i do mog mobitela - samo da Vip tu ne bi ispa krivac! A ponudila mi je i riješenje mog problema - "...ugasite i upalite mobitel...".
LOL he he he he
A je su jadni!
...a zašto onda bonovi od 100kn sad vrijede 6 mjeseci...