pa kako jednima radi a drugima ne. stvarno mi ništa nije jasno. pa pitaj ih jel imaju više vrsta tih adaptera. stvarno svašta...:rolleyes:
Printable View
pa kako jednima radi a drugima ne. stvarno mi ništa nije jasno. pa pitaj ih jel imaju više vrsta tih adaptera. stvarno svašta...:rolleyes:
pitao sam i to pa su rekli da ne , da je to taj jedan jedini u ponudi
ja brijem da oni imaju razlicite al su vanjskim izgledom isti samo kaj oni to neznaju
e to može bit. trebalo bi ih možda upozorit. a jel ima igdje drugo za kupit?? a kolko su original sluške za mpx i jel ima igdje za kupit??
trebalo bi bit u RAM-u 3 u zgu . mislim da 200 dodju
slao sam im mail nisu odgovorili . isto su me interesirale sluske
bit ce da cu morat kupit usb mp3 player posebno
znaš šta, ja se sjećam tih slušalica dok sam prije imao mpx i bile su stvarno dobre što se tiče zvuka ali su bile ružne za popizdit! stvarno su bile ružne! vire iz uha 1 cm jer imaju ko nekakve produžetke i teške su dosta u uhu. isto bi ja radije ovaj adapter pa da mogu stavit bilo kakve slušalice.
Ja sam danas svoj adapter izgubio... shmrtz :cry:
Kako si ga uspio izgubit??...;)
Nego jel ti to od Septice znak?
Ah, steta. Naci ces ga.
evo konacno se rijesio veceg problema u zivotu..pa otisao do chipoteke..kupio djelove i napravio taj kabel..pa sad mogu slusat mp3-e ....bash me zanima do kad ce trajati prije nego se pocne odlemljivati...
nego htio sam pitati...pala mi je idea da ljudi isprobaju..ako imaju onaj adapter sa tri konektora i sto se mora izbuci malo ....da stave neku gumicu debljine da kad se ugura jack u mobitel..da se dobije stereo...cisto me zanima ispada li onda kabel iz mobitela ili ostane stajati tako...
Imao sam ga u dzepu jer nisam slusao mp3ce, i valjda sam nesto vadio pa mi je ispao... No sentimentalna vrijednost je veca, imam ga vec 3-4 godine :D= Citat =:
Izvorno postao Blento
Eh da, znak je od Septice :-)
Septice a..?...znaci neki moj sugradjanin ..kladim se da si na newsgrupama...:)
uvijek mozes napraviti sebi novi za 20 kn...to ti je par piva u walkowu...;)
Je, al to neće zamjeniti sentimentalnu vrijednost adaptera. Ipak ga je čovjek imao 4 godine, a kad tako imaš neki komad elektronike onda ti već postane žao kad ga izgubiš. Ne daj Bože da ja izgubim svoj ručni sat. Imam ga već 12 godina i radi super :)
He he... Nisam iz Vinkovaca, samo simpatizer (vidi desnu stranu, popis imena: http://vinkovci.blog.hr/)= Citat =:
Izvorno postao Blento
Cesto sam na newsima, makar na vinkovcima nisam vec neko vrijeme, ali lurkam :beer:
Ajde daj neki savjet ili nesto da ga izradim, imam handsfree od Nokie N-gage (ima isti konektor), jel se moze neki dio iskoristiti?
Pa bas elektronika, al ajde, bio sam vezan uz njega :D= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Zaje*avam te :)))))