...meni je baš dobra ona ...aaaa očeš ti biti moj mukte broj??? očeš joj ...:flame:
Printable View
...meni je baš dobra ona ...aaaa očeš ti biti moj mukte broj??? očeš joj ...:flame:
meni su najdraže reklame koje rade ovi iz tele2 jer su kratke i zabavne.
a t-mobile...općenito mi imaju najgore, ali ova zadnja...užas! osobito onaj dio gdje se tip penje i skida led: takav jedan rutinski posao održavanja prikazuju kako jedan od podviga Stipe Božića! samo što ovo nije Himalaja...:jehon:
A mene zanima dali se samo tako planinarskim čekićem lupa po anteni,ipak je to skupa oprema.= Citat =:
Izvorno postao nijala
to sam se i ja zapitao gledajuci reklamu. sad bi npr. vip mogao napravit kontra reklamu, scenu kako oprezno i njezno skidaju led,i nakraju recenica: mi cuvamo svoju opremu. lol. ili, mi ne udaramo cekicem po tehnickoj opremi
Baš sam dobro pogledao kako lupaju po anteni. Tip čekićem lupne po ledu na anteni, ne po anteni. LOL
A, rakao bih jedan oblik reklame komunističkog (socijalističkog) tipa-ono briga za sitnu raju (radnici odn. vozači busa, umirovljenici), idilična slike zimske prirode itd. I sve je to "U dobrim rukama".
Još bi možda falio drug Tito koji šapuće s Jovankom, na kraju prekine i kaže: "Boga ti, dobra mreža!" LOL
Da oni brenerom skidaju led (iztope ga vatrom) jako nježno ;D= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
U svakom slučaju, ne bih se bunio i da povecaju reklame za operatere nauštrb onima za ženska pomagala (tamponi, ulošci, športske zahebancije) ! Najjača mi je u novinama - "Koliko placas razgovor s prijateljem u BiH ? Naš korisnik 1.59kn. Pa ti nemoj prijeći !" Tele2 ima jednostavne i kratke reklame koje imaju u cilju biti zabavne. T-HT mi ima previše ukočene i snobovske reklame koje i priliče takvom velikom mamutu, dok mi se VIP čini onak solidan, više naklonjen mlađim generacijama (multimedija) i mlađim poslovnim ljudima. To je onak moje mišljenje.