Aha ...... :D
Ugl ukoliko i kupis minoltu neces se razocarat ! A filmici vise manje :)
Svaki od ova tri fotica ima svoje prjednosti i mane ! A tako i canon !
Printable View
Aha ...... :D
Ugl ukoliko i kupis minoltu neces se razocarat ! A filmici vise manje :)
Svaki od ova tri fotica ima svoje prjednosti i mane ! A tako i canon !
a daj mi reci, po tebi, koje su mane Canona? (powershot S2 IS)
Mane po canonu s2 is :D
Iso do 400 .... steta kaj nije bar do 800 ! Pri 400 su slike ok ... ajd bar to :)
Blic ! Mozda malo preslab prema minoltinom koji je fakat jaci ! Po noci do 6-6.5m ok iznad toga banana ! Minolta je tu u prjednosti sa z2 sam isao skoro do 10m ... vjerovatno je to isto i kod z5 ... neznam jer nisam isprobao blic u takvim uvjetima rada !
Steta kaj kod tog modela nisu presli na cf kartice tj microdrive ... ok znam da bi ga bilo tesko ugurat ali steta !
gotovo. kupljeno. Canon.
prvi dojmovi su super, samo se lako zbunim u onom moru gumbica, a i cesto trazim gumb za paljenje dok se nesjetim kak se pali ;D
Kako sam vec u Cafeu i rekao...bravo majstore!= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Konacno je odluka pala! Vjeruj mi nakon sto malo upoznas aparat, zaboraviti ces na sitne mane koje mu se mogu pripisati radi dizajna i na srebrenu boju. Aparat je odlican i za taj novac vrhunska kupnja! :thumbup:
Mogla bi i koja recenzija kad nadjes vremena "leci" ovdje...sto kazes?!
Bilo bi zgodno imati review S2 - jke na forumu od strane covjeka koji ga posjeduje!
vidjet cu za recenziju.. nisam ti ja bas neki pisac :D
moram kupit jos memorijsku karticu (a paketu se dobi sd od 16mb) kad smo vec kod pakovanja, dobio u kutiji vrpcu za oko vrata, pokrivac za lecu, cd sa softwareom i usb kabel. nadao sam se i torbici, sad i nju moram kupit :)
kupio sam ga u sloveniji, u onom nekom nakupovalnom centru tam negdje kod brezica, imali su i minoltu dimage Z5, ali bila je tek nesto jeftinija od canona i samop srebrna, onda logicno da sam uzeo canona.
kad se preracuna, canon je oko 3600kn a minolta 3450kn
Eh, da tako je to kod nas...skrtari se i na svemu. Vani pogotovo US vec neko vrijeme i kompakti, a pogotovo zoo i ultra zoom klasa se nudi u vise kitova...evo na primjer tvoj aparat u kitu:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
http://froogle.google.com/froogle_cl...coring=p&hl=en
nego, hvala svima na pomoci :kiss:
mene sada ceka, MANUALS!
Ceka te i nesto vise a ne samo manuals :) .... narocito ako ga ne mislis koristiti na automatici :D
Cestitam na kupovini ! I zelim ti puno lipih slika :)
Pridružujem se čestitkama! Kartica, torbica, baterije i okidaj!
Jos jedna stvarcica, ovako usput da pitam, muci me automatsko fokusiranje. kad je na modu 'auto' dakle da sam sve radi, opce ne izfokusira sliku nego je jos pomutni... ponekad.
jos nes, kakvu torbicu preporucujete. vidio sam da ih u hgspotu ima dosta...
ali nema bas posebna samo za ovaj model.