Meni isto i to od kada su poceli mjenjati pakete:evil:
Printable View
Meni isto i to od kada su poceli mjenjati pakete:evil:
Ja isto oko 800 kbps
Prije sam downloado neki file @ 20 kbps:evil: :evil:
Eto mene su danas vratili na ISDN izgleda :loco:= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Vasa trenutna brzina prijenosa podataka iznosi:
135.10kb/s
sto znaci da mozete prenositi podatke brzinom od 16.89 kB/s s naseg posluzitelja.
živio T-com :bunny:
Kod mene opet isto poslije rucno unesenih parametara,i dalje veza PUCA i PUCA.Zovem T-com i prijavljujem kvar,nema mi druge-na kraju krajeva placam ih za ovu uslugu:thumbup:
zovi SZK, i ja ću izgleda morat zvat i meni se full usporio
Jedno pitanje. Koji DSL modem imaš?= Citat =:
Izvorno postao nijala
I meni se danas prijenos podataka prilično usporio. Nisam mjerio kolika je brzina ali vidljivo sporije - npr. stranice od ovog foruma koje mi inače otvara odmah mi učitava par sekindi a da ne govorimo o nekima sa slikama i flash animacijama. Evo sad popodne je nešto malo bolje. Sad kad su mi "poklonili" 500MB najednom više nema one biturbo adsl brzine zbog koje bi svi koji ga još nemaju - staro i mlado od 2-102g starosti trebali brzo pojurit u T-centre i sklopit ugovor. Prije me nerviralo to što malo malo pa ne idu podaci(nije pucala veza ali nije bilo transfera podataka) pa nakon toga se neće spojit itd. Baš mi je u zadnje vrijeme sve bilo u redu i opet problemi.
Nego, da vas pitam - jesam li dobio neki pošteni router ili smeće jer firma je nikad čuo(prije nekih pola godine sam dobio dsl). Router je ELCON ADSL2253EU.
danas je bilo OPET poteskoca sa adsl-om na podrucju dubrave... :mad: skoro cijeli dan nisam mogla na net...konacno su popravili...zvala sam ih jedno 7-8 puta :bunny: hehehe
blueled...taj ti modem imam i ja i do sad nikakvih problema s njim...sad dal je smece ili nije,to ti ne znam...ali velim,s njim nisam do sad imala nikakvih problema nit nis... :) :thumbup:
danas je općenito bilo problema sa linijama..i meni fiksna tj. cijelom kvartu nije radilo skoro pa cijeli dan...
dabogdasezapaliooooooooo :satan:= Citat =:
Izvorno postao Darian
Ja imam isti vec godinu i radio mi je bez problema do povecanja brzine:fish: pecanja u mutnom= Citat =:
Izvorno postao blueled
Sada mi je i veza pucati....:-/
ma nešto ne valja sa speedtestom: ja dobila 1.024Mbps! NEMOGUĆE!= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
I kod mene je nestandardno brza????:-/
http://img168.imageshack.us/img168/5...linauw8.th.jpg
meni je uvijek tak??? :)