i onda se ja svadam sa svima? prvo te netko izvrjeda pa si onda ti kriv
Printable View
i onda se ja svadam sa svima? prvo te netko izvrjeda pa si onda ti kriv
ajde imenuj ih?mozda tvoji marginalni prijatelji?
Nikog od njih nisam nikad upoznao uživo, nego se znamo s foruma i dečki su OK...i neću ih imenovati, osim ako se oni sami ne jave...
aj javite se da vidim sa kim se ja to svadam
nije da radim frku ali smirite se malo
sta je bilo bilo je koji vrag se svadjate ko mala djeca
mozda nisam kompetentan da sudim ovoj situaciji ali kako kazu "let things go"
ili tako nekako
POTPUNO podrzavam gorenavedeni prijedlog, doticni 'gospodin' je svoj kucni odgoj ili nedostatak istog demonstrirao i meni preko PMa. Sto je previse, previse je, cak i od navodnog dvadesetosmogodisnjeg (sic!) psihologa (2xsic!).= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Care, mozda mislis IMAGINARNI? Jesi ti mozda Duje iz BBa? Znas, ono, Monika je ASOCIJATIVA i tako to, a?= Citat =:
Izvorno postao 2fast4you2fast
ljudi ovako
1. prestanite se svađat. dozvoljeno je ovdje reći iskustva s nekim u trgovini, ali ovo je prevršilo svaku mjeru.
2. kak ste si to zamislili 'ja ovdje javno tražim ban'? post koji je protivan pravilima foruma prijavite klikom na ikonu prijave posta moderatoru, ili u forumu m#f#o sa popisom linkova na postove iz kojih se vidi da korisnik zaslužuje kaznu ako je riječ o problematičnom ponašanju na više različitih mjesta.
a sad ovog prepucavanja dosta...
Kaže Zappan Veliki!
Slažem se da je trebalo nešto učiniti i prijaviti odmah moderatoru,ali Zappan,da se ništa nije dogodilo zar bi se uopće povela ikakva rasprava?
Ljudi više ne znaju što gdje staviti.Forum ima previše pod-dijelova,malo je komplicirano snalaziti se u ovoj šumi.
Ja sam osobno na forumu,čini mi se ne znam,dugo,ali neke naslove nekih podforuma sam tek ovih dana vidio.
@mobyy
ako je bilo povreda pravila foruma - to se može prijaviti, dakako s konkretnim linkom na mjesto gdje se to dogodilo. ja nisam svemoguć i moguće je da mi promakne, također i moderatorima. zato forum i nudi funkciju da članovi prijavljuju neprimjereno ponašanje, pa ako nekom smeta nečije ponašanje na forumu - izvolite.
da li se išta dogodilo ili nije u privatnim odnosima kupnje i prodaje između članova - u to se baš i ne želim miješati.
da se komentari i iskustva mogu ostaviti - mogu.
a ovakvo prepucavanje kakvo su ovdje napravili, to nikome ne koristi.
a što se tiče kompliciranosti foruma, o tome nećemo razgovarati u oglasniku. konstruktivne prijedloge očekujem u m#f#o.
Evo samo želim naglasiti iako nisam imao razmjenu dobara
(drugo rješenje bilo jednostavnije ali ne i pogodnije, na moju žalost ali šta se može)
s Krompirkom pokazao se kao vrlo uviđajan i susretljiv u dogovoru oko kupovine od njega!! Jedna pohvala za njega :thumbup:
OK, a gdje se trebaju prijaviti uvredljivi PMovi? Poanta ovoga svega je bilo upozoriti ljude na forumu da na ulaze u transakcije s odredjenom osobom. To se ovdje i dogodilo, a ako ne ovdje, gdje onda?= Citat =:
Izvorno postao zappan
edit by zappan: odgovor na ovo tvoje pitanje je isti onaj naveden u citatu
Maxs prodao MMC karticu od 64 MB, za 40 kuna, gotovo nerabljenu... staru mjesec dana...
poslo sam mu prošli tjedan, i reko neka je testira i nek odluči dal će je kupiti... juče je poslo novce, on zadovoljan, ja zadovoljan...
kako mi kartica stvarno nije trebala išao sam na povjerenje u nepoznate ljude...
i ispalo je da je lik stvarno fer... mogao mi je jednostavno ne poslati novce ali je poslao i sve super...
ionako nisam bio u HR nekoliko dana pa mi nije bilo hitno da šalje novce...
Plus za njega...
radio sam jednu zamjenu hardwera preko poste sa korisnikom 'lord of destruction', ja sam njemu poslao i primio je, jos prije mjesec dana, tu negdje. on je meni slao ali mi nije doslo, vratilo mu se pa opet slao i opet mu se vratilo, bar tako kaze. i tako nikako da ja primim to. a osobna predaja je nemoguca jer ne planira doci u zg niti ja k njemu.
lord, ak slucajno dodjes na forum, sjeti me se :) pa da rjesimo tu razmjenu.
i nhf ofkors
Znas da je on jedan od problematicnih clanova, i nick mu je Jura ili nesto sto ima CRO u nicku...
tak da mu se prek toga mozes obratiti...
ja isto radio neke zamjene sa LORDOM,takoder ogromne probleme imali zbog njegove poste,takoder zamjene s korisnikom Tommek,takoder vec 2 mj mi ne dolazi mobitel (A55) koji mi je duzan...zive blizu,i oba dvoje imaju problema s istom postom,mozda...
neznam,imam ti brojeve mobitela njihove pa ako hoces...
Ja sam isto s tim jurom imao problema ceko sam ga 3 sata na trgu bana Jelacica, otiso sam doma, da bi on mene nazvo i reko da je on tamo da koji ku**c ja glumim di sam tolko dugo, otiso sam opet na trg i nazvao ga, a on je reko da mu se nije dalo cekat i otiso doma..
bundyboy
Tek rođen
bundyboy's Avatar
Datum registracije: Dec 2005
Viđen online: Jučer 18:48
bundyboy je još uvijek nepoznanica
Re: kenwood
Bok,
nisam odustao, nego nisam bio dooma, budem vam sada poslo sms. ali mi odgovorite molim vas sms-om.
" "
Samo da upozorim na neozbiljnost " bundyboy" nakon dva dana davljenja
sa PM i na kraju sa SMS-om odustao od transakcije pa obratite pažnju na neozbiljnost ovog prodavača izgleda da mu je jedini cilj svratiti pozornost na sebe
:thumbdown
Da sam sebe quotam, jos je posle imo dume nazvat me i pitat jel imam mozda broj od vkosaleca...= Citat =:
Izvorno postao Glava_18
To nije nista... ja dosao iz Rijeke u Zagreb po mobitel 6630 koji je prodavao i otpilio me smsom da mu je brat prodao mobitel i da mu je ZAO!!!!!= Citat =:
Izvorno postao plišani
A dan prije sve dogovorili i obecao 100 %. Svaka mu cast ali nije vrijedan spomena... a ja ispao :bunny:
a broj u potpisu,mislim stvarno:)= Citat =:
Izvorno postao Glava_18
Danas kupio mp3 player od ''ljevi'' poslao mi poštom i sve je prošlo u redu!;)
kontaktirao sam i trgovao s više članova i sve je prošlo s 5 jedino neka objašnjenja tipa nemam vremena ili nejavljanja na moj PM kad potvrđujem želju za kupnjom ne kužim ali ljudi se stignu predomislit i ne uzimam im za zlo premda su to fore iz oglasnika kad očekuju bolju ponudu ali onda treba biti fer i reći a ne me držati na toplom dok ne iskalkuliraju kako mogu bolje proći.......
po mome kad ti netko da ponudu i ti kažeš svoje uvete a poslije smatraš da si mogo nešto drugo - pošalješ čovjeku poruku tipa -sorry predomislio sam se...:comp:
Prodao USB kabel clanu BM0021, kako smo se dogovorili tako je i bilo, nije bilo niti zavlacenja niti icega...zadovoljan
p.s. jedino smo imali problem razmjenit 200 na 2*100 (u 3 ducana smo morali ic), ali i to smo rjesili
Sve u svemu, cista petica
takoder, javio mi je sms-om da sve radi, tako da je i on zadovoljan
Potpisujem hehe... Zadovoljan!