Ne, trebala je čekat da napusti teritorj SCG pa da onda kaže, ne bili se tko našao uvrijeđen. ;D;D;D
Printable View
Ne, trebala je čekat da napusti teritorj SCG pa da onda kaže, ne bili se tko našao uvrijeđen. ;D;D;D
mi smo svi za nju balkan i jedan veliki copor a ona je coban i moramo se ponasat kak se ona sjeti!! Tko nam je kriv sto smo guske i srljamo gdje nas ne treba! Prodali smo se i nema nam vise pomoci! Glavno da mi idemo u Europu!= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Evo birtija do mene puna "ustaša" i puštaju Tompsona i bećarac, sad je trenutno na repertoaru "Istrčale zagrebačke frajle".
Sve same pijandure koje po cijeli dan stoje za šankom i laju kako su im plaće male i životi isprazni. Ajme majko di ja živim. Sram me.
bravo gog,pravi si car....itekako ima veze...super si mi..imao si 5 iz logike ziher...pustiš da tema ode na 3-4 str. i onda tražiš nešta ili nekog na čem bi zaradio svoj pljesak...i tako svaki puta...i zato te volimo;)
drug mile i mene je sram di ja živim...evo dvoje nas je
"Prodali" smo se 1994. kad je Sabor donio ustavni zakon o suradnji s haaškim sudom, kojim se DIO USTAVNIH OVLASTI RH prenosi na haaški tribunal. A tko je bio na vlasti 1994 - ZNA SE.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Nego da se i ja malo ukljucim u raspravu, ali ovaj put malo ozbiljnije.
@gog ono tvoje razmisljanje o casnicima je totalno van pameti.Znaci po tebi visoki casnik mora biti vrlo castan covjek, nizi casnik mora biti castan, ali mu se nesto moze i oprostiti, visi docasnici tu i tamo, nizi docasnici ako bas moraju, a vojnici/moranari upoce ne moraju biti casni.Ne znam ali ja imam blagi osjecaj da si ti odsluzio vojni rok u nekoj od mnogih opcina u ZG:evil:
Nego da se ja vratim na temu...kao prvo bih naveo nekoliko puckih poslovica, pa kaze politika je kurva i tko ce kome nego svoj svome.
E sada kao prvo ja bih se vrati unazad od cca 2.5 godine...ono kada se digla velika guzva oko sustava S300, kada je Mamic digno galamu da mu RH duguje neku ogromnu lovu za taj PZO sustav kojeg je on kupio za RH...malo bilo halabuke i sve nestalo, ali nakon nekog vremene, general Zagorac ili od milja zvan Zagi:jump: dobije batina i dobro ga nalupaju...opet halbuka zasto, zbog cega???? A tko je ono bio glavni logisticar MORH-a?????I opet nista...trla baba lan i sve proslo......nakon nekog vremena opet vijest na prvim stranicama novina Otmica generalovog sina.....Znaci opet Zagorac u djiru.....Traze oni od njega neku ogromnu lovu, a on jadan nema, pa moram dignuti kredit.Bas me zanima koja to banka daje kreditiu dva dana i to umirovljenicima????( preporucam se ovoj banci jer i meni treba krediti )I opet price nasih vrlih novinara i razna nagadjanja....Opet tisina...a gospodin Petrac netragom nestaje i nitko ga ne moze naci....Nakon toga tisina, a gospodja Del Ponte opet kamenjem po RH da nema nista od EU dok se ne rijesi odnos sa Hagom.Neko vrijeme nikakvih dogadjaja...i odjednom pregovori za ulazak u EU.....i vidi vraga onaj imbecil u Britanskom veleposlanstu aktivira rucnu bombu i ne ubije se nego si samo zada par ranica.....skidam kapu onom iz POA-e koji ga je ubacio da radi u Britanskom veleposlanstvu;D Opet halabuka novinara..razne teorije o zavjeri, terorizmu i ostalim sranjima....( a tek kada mi oni sa TV dofuraju generala Mate Lausica da on da neki kometar....vezano za sigurnost.Isti tren dodje mi da placem )Nakon toga opet tisina...i opet velika vijest...U Ingumenici uhicen gospodin Petrac i vidi vraga na privatnoj jahti.....i normalno on nezna nista o Gotovini.....a dosao sa jahtom.E sada neka mi netko kaze kako je najbolje doci do Kanarskih otoka????Avionom???Previse opasno..pogotovo sada kada svi starhuju od terorizma...a i ako te trazi interpol nije zgodno:jump: Brodom???Opet ista stvar kao sa avionom..ali jahta????Eeeeee to je vec posao...dolazis na Kanarske otoke pa kao ono si u prolazu,bacis sidro u neku valu...skocis sa gumom do kopna odradis sto imas i bjez......:jump:
Procito sam sve kaj si procito ali ne vidim poantu tvog posta.
@smogovac ;D ;D ;D
off topic malo, ali me zaintrigiralo, jesam ja faca posto sam danas vidio goga? :D :D :D
Bah ... ti si faca na onu potenciju kolko puta si ga vidio
Dakle ja sam faca na prvu odn obicna faca ... i osjecaj je overvelming.
Vi koji ga nijednom niste vidjeli se nemojte zalostit - nemojte zaboravit da ste face na nultu a to je i dalje 1 !!
dakle niste nula!
ma to je vijest dana, a ne uhicenje Gotovine ;D= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
brijem da je na ovu temu ima najviše postova u tako kratkom vremenu u povijesti.........
Prica se da je s njim bila jos jedna osoba u hotelu, bas me zanima ko je bio s njim"
brijem Elvis ili Gog
e da, da nebi bilo zabune ja se slazem sa onim sto je gog reko, ali to neznaci da ga nesmijem zaj... :D
Evo na rtl-u upravo snimke od španjolske murije kako Antu vode na sud...
Gotovina prvi put na TVu poslje neznam kolko godina..
fala Bogu zgelda ok , nije nis izmucne , dobro se drzi.
Prespavace tam u SPA jerbo je neki praznik , sutra ide sa NATO.vim sluzbenim avionom nach Haag...
mislim ono ...
mogli su F16 pposlat ...
fakat koda je neki zlocinac
ovo je sramota. tako nam i treba kad više od pola države opet glasa isto! neki dan sam čuo ovo, jedan je rekao "...i moj je golub pamentiji od Hrvata, kad mu dva, tri dana ne dam jest on više ne dolazi, a Hrvat uvijek jednako glasa..."! ovo je sramota opet ponavljam. čovjek se mora branit za nešto šta mu je bila dužnost, mora se branit zato što je branio svoju zemlju! ***** Sanadera i HDZ i sve one koji za njih glasaju! Ovo kažem s punom odgovornošću pa makar i ban popušio! Ljut sam i nesretan što se ovo događa! Jako ljut!!!
Molio bih te da čitaš sa razumijevanjem, izvrtanjem mojih riječi nećeš ništa postići. Ako misliš da general (to ti je inaće najveći čin i čast koju možeš dobiti u vojsci) ne mora biti časna osoba onda tako napiši. A ako baš želiš da ti dočaram slikovito, što misliš bi li bio veći skandal da se otkrije da je papa pedofil, ili običan župnik? Što ne implicira da se od običnog župnika ne očekuje da bude "časna" i moralna osoba.= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Što se mog vojnog roka tiče, ne vidim kakve to veze ima s ovom temom? Ako te nešto zanima slobodno pitaj.
@smogovac, tebi pusu šaljem, i ja tebe volim :kiss: ;D baš si mi ono simpatičan kad ostaneš bez materijala za ozbiljnu, argumentiranu raspravu. Puno je lakše naći neki besmislen komentar, uzviknuti komunjara, ljevičar, nostalgičar i sl. Osjećat ćeš se društveno prihvaćenih od svoje okoline, zajednice i istomišljenika kojih u većini slučajeva imaš na bacanje, i dalje živjeti sretan, nije potrebno razmišljati, samo slušaj što ti roditelji kažu. Moram priznati da ti pomalo i zavidim, nekome je to dovoljno, nekome nije...
Pa kada si ti vidio da se generali voze autobusom;D= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
nema mjesta u F16
Ocito je snjim neki Hrvat, bas sam sad gledao na RTL, jer vidim da prica s nekim i to nekak pre brzo da prica engleski
...samo da se nadovežem - veoma mi je žao što su ga našli...
...ali - da se predao prije cca. 4 godine vjerojatno bi bilo isto kao i sad... to što su ljudi činili "zločine" (i ginuli) da obrane Hrvatsku, to nije bitno... nitko očito ne zna da su u kućama bile babe i didovi od kojih 60-80 god koji su ubijali naše borce...a ko tobože bili su srpski civili...znam to iz prve ruke jer je moj otac to doživio - na sreću nije ubijen, ostao je živ, ali su druge osobe poginule...
...sad još samo čekam da mom ocu stigne poziv za Haag... ma nek se goni i vlada i predsjednik...
U vojsci se gleda duznost a ne cin.Ustalom ti si implicirao rijec casnik, tj korijen rijeci.Sto se tice casti u vojsci niti tu nisi u pravu jer se za zasluge dobiva nesto drugo a ne samo cinovi.Cinovi se ne dobivaju samo zaslugama vec i struconm spremom= Citat =:
Izvorno postao gog
Najbolji su mi patrioti koji ce sad bit u komi, ono nas spasitelj uhicen i takve stvari. Imamo takvih u razredu, sutra ce bit show.
Bjezanjem si je otezao. Da nije bjezao, mozda bi ga oslobodili. Ovako, nikad ga nece pustit. Osudit ce ga sigurno. Nisu ga trazili sve ovo vrijeme da im opet uzmakne.
Osim toga, kakav covjek moze utjecat na sudbinu 4 milijuna ljudi? Izabrali smo te i te da vladaju, oni su odlucili da idemo u EU, i to je to. A nismo mogli zbog njega. Ja znam da ja ne bi mogao svojim bijegom kocit ciljeve cijele drzave.
Ne znam jel kriv, nitko to ne zna, osim svih ovih silnih ustasa.
A zašto ne bi znao engleski tako dobro? Obzirom koliko dugo je bio u bijegu mogao je 5 stranih jezika naučiti tečno govoriti...