sezam....pa zar ti neispadne bolje otic u vip centar i kupit za 100 kuna jeftinije...jebiu ga 100 kn...100 kn,,,,
Printable View
sezam....pa zar ti neispadne bolje otic u vip centar i kupit za 100 kuna jeftinije...jebiu ga 100 kn...100 kn,,,,
Pa zar ne vidis da ja trazim na crno ali za manje od 400€!?
a sorry nisam vidio ono MANJE OD,,,,
ma znam, nema problema:)
A najčudnije je to što je na crno još skuplje!Napokon se kupnja u dućanu isplati...
e to je ono što se traži ;)= Citat =:
Poslao: Hrc
A najčudnije je to što je na crno još skuplje!Napokon se kupnja u dućanu isplati...
pa izgleda da ci u ja morati uzeti u trgovini
Eh da.A sad u kojoj...U nekima su već sve rasprodali.Moram ga danas kupit!
pa kupi ga online. www.emshop.hr ,oni ga moraju imati
E neću online!To sam i ja htio al ipak ne!Doći ću čjiepo tam i uzet ga!Tko zna kad će mi ga dostavit.Mislim da online nema popust na gotovinu a još moraš plaćati troškove dostave
pa cuj, doci ce sigurno u roku tjedan dana ;)
A ja ga moram imat danas.To sam si umislio i tak će (nadam se) biti.Ti si ga naručio?
ej, nisam. Imam 2000 kuna i moram staru nazicati jos 1000 ili manje ako nadjem na crno...ma dat ce mi ;)
http://212.213.255.72/keepthis/pics/.../snt610_01.jpg
Al su lijepi,ha?Vjeruj mi, u živo su puno ljepši
sad si me jos vise nabrijao kad si rekao da su uzivo jos ljepsi :)
Jesu!A kućište je jaaako kvalitetno.A tek tipke...Ma budem ti/vam još sve detaljnije reko kad ga kupim. (A to bi trebalo biti danas :) )
Ja ga jednostavno moram KUPITIIIIIIIIIIIIII
Usput i na kraju ima li opciju uploada putem kabla ili IC-a???
da
Što???
Može li malo određenije...
Kakvu ćemo slobodu imati s unosom aplikacija i inih stvarčica?
Pa ne kuzim te...
Sve mozes stavljati putem kabla, IC-a i BT-a - java, melodije, logo.
U importanne galeriji su svi prodani, zna netko di ih jos ima a da nisu vip ili cronet?
Mislim na aplikacije ili smo za to osuđeni na WAP...
pa vjerovatno moze
ma ovo me ždere pa se bojim da ne bi nešto još iskrsnulo...= Citat =:
Poslao: davor
Evo usporedba S55&T610 sa jednog stranog foruma.Ovo je napisal Molna za kojega je većina vas vjerovatno čula:
I've been using both S55 and T610 for a while. T610 is a nice phone, but there are some things I don't like about it:
- No loudspeaker
- No filesystem as S55 (and it's not possible to transfer pics from mobile to PC with cable)
- it's a magnet for fingerprints (I find this really annoying...)
- It has java, but there are no games for it (except for bad generic free games), and you can hear a 'bump' in the speaker each time a sound in javagames has ended.
- no selfupgrade...
- menu keys are horrible
- slow SMS (faster than T68i, but still lagging)
- hissing sound in the speaker when calling