To sam ja rekao... ;)= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Printable View
To sam ja rekao... ;)= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
= Citat =:
Izvorno postao zappan
:eek:
Crkva je kriva za sve ... napustimo sve , preobratimo se na pravoslavlje i citajmo cirilicu!!
ipak smo od stoljeca na tome - cirilica + pravoslavlje :retard: :retard: :retard:
koe glupo generaliziranje .. cuo si za 2 slucaja u 10 godina i sda su odma svi svecenici pedofili...cekaj ti si svjestan da je ona emisija od zloceste djece na TVu bila zajebancija :cool: ?= Citat =:
Izvorno postao gog
definitivno :thumbdown: za tebe
Ti si nasrecu bio na prvoj crti bojista pa isto tako sve znas?= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
:thumbup: winc
zakaj si mi to dao?
A tvoj ukus je ionako ćirilični (Mile Kitić) pa ne možeš ništa izgubit.= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
@smogy za sve napisano u ovom tridu
@drug mile loooooool
:lol:
ne mjesat politiku i glazbu , molim ... :nono:
Pa nisu ni pravoslavlje i ćirilica politika, to su obilježja jedne kulture.= Citat =:
U pravo si , ali tim gore.
Dakle time je zappan apliciro da je ćirilica i pravoslavlje dio naše kulture , right?
Otkud vam pravo onda pljuvat o cajkama :lol:
....ooo nee zar opet!!!!!????:creep: :creep:
gle,lili neće nam biti dosadno,to je ziher....
@Grunt: ja bar ne pametujem
evo malo citam temu i ima svacega, samo bi se na ovo osvrnuo. niti su svi pravoslavci srbi niti su svi koji pisu cirilicom srbi....tu bi se mogle one injekcije surjekcije primjeniti i tako.... a eto bas mi je danas trebala cirilica za nesto procitati, i to nesto nema nikakve veze niti sa komunizmom, niti sa titom niti sa jugoslavijom....= Citat =:
Neko se hrani ovdje međusobnim pod***avanjem http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/t010.gif
..haha ,da to sigurno!= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Ja predlažem da se Grun ubuduće poštedi bana, jerbo svaki put kad je poslan na hlađenje, vrati se još napaljeniji, dakle ban je za njega kontrproduktivan.ž
A kako kaže coma, ćirilicu i pravoslavlje su neki poistovjetili s jednim narodom, što opet ukazuje na isključivost.
= Citat =:
aha, glazbu koju slušaš na ćirilici ne miješaš s politikom, a kulturu i civilizaciju možeš, zajedno s crkvom, pomiješat s politikom. meni se samo maaalo to čini licemjernim, ne misliš li?= Citat =:
ćirilićno pismo je inače odraz kulture i civilizacije mnogih naroda istočne europe s kojima nikad nismo niti ratovali niti bili u sukobu. tek za tvoju informaciju, rusi i svi srodni narodi bivšeg SSSR-a, bugari, rumunji, srbi, makedonci, u nekoj svojoj varijanti i grci... svi pišu ćirilicom, tek toliko da ti taj podatak dam, pošto vidim ograničeno shvaćaš ćirilicu kao isključivo srpsko pismo.
a ako je tebi problem znati čitati ćirilicu, meni je to odraz prihvaćanja tuđe kulture i civilizacijske, te povijesnih vrijednosti. sasvim jednako kao i poznavanje stranih jezika. ne znam koliko ih ti znaš i kako gledaš na njih, kao nešto korisno ili kao na nešto čega se sramiš?
a ako sam ja izjavio što mi stavljaš u usta da trebamo preći na pravoslavlje i ćirilicu, spalim se na lomači taj čas. ja niti u jednom trenutku nisam usporedio katoličku crkvu i ćirilicu, niti o njima govorio u istoj rečenici ili ikako povezano. pa te molim da ne impliciraš nešto što nisam rekao.
gdje sam ja to rekao da tako mislim? nije dio naše kulture nego je dio svjetske baštine, civilizacije i kulture koju mene nije sramota poznavati.= Citat =:
što se cajki tiče, ti ne shvaćaš da ovdje neki pljuju po tome jer je to loša muzika kao takva, neovisno o tome je li iz srbije ili bosne ili naše domaće hrvatske cajke. generalno je to loša, isprazna muzika i zato ja tu muziku ne cijenim, ne slušam niti me zanima, otkud god ona dolazila, jer tu stvarno nemam što novo niti zanimljivo za čuti. pa mi ti sad reci kakve to veze ima s politikom ili korijenima te muzike?
Ovo je istina živa ;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Grunt daj malo oladi pa nitko tebe ne napada ako ti neizazivaš!
Bez brige, Gruntovčan je jedini član na ovom forumu kojem je dopušteno da se nakon 4 bana vrati na forum i nakon što mu je jedan nick banan doživotno (neki bi rekli da ima 'vezu' na forumu, lol). Sljedeći put sigurno ne bu tako. Pa sam nek se 'napaljuje'.. ;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
HAh a veza si mi ti otkad sam ti platio cugu u Pirani , sta se stidis reci sad javno nek svi cuju kaxii jeftin
:D
erm nebi bio tolko napaljen da nije bas sad to se dogodilo sa Gotovinom.
Sto se ove teme I couldnt overheared ovo sto se pise u vezi Crkve i moro sam po prokomenitarat.
Crkva jeglavni autoriet u (razvijenom) svijetu for the last...neznam ni sam kolko stoljeca.
eh da
oduvjek?
wb...daj adresu i ja šaljem sladoled,sam da mogu pisti kaj hoču:)(navedi mi okuse koje extra želiš)
Bila prije 500 godina..........= Citat =:
:jump:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Prica se po forumu da je posto skuplji , al neznam sad , posaliji mu PM
= Citat =:
o čemu ti pričaš?Lijep mi je to autoritet,baš romantično :vatrica,inkvizicija....
oke, vidim da ovo odlazi offtopic pa je vrijeme da se i zatvori.
:closed: