Pa jel imaš pržilicu? Sprži onda tih 40 mb-a drivera. Ak nemaš il je posudi od nekog ili prebaci prek USB kabla..
Printable View
Pa jel imaš pržilicu? Sprži onda tih 40 mb-a drivera. Ak nemaš il je posudi od nekog ili prebaci prek USB kabla..
Koje si ti to drivere skidao Hrc, ja sam jucer skidao za xp i bili su teski 18 mb, komp je odmah proradio bolje, danas sam jos ustekao 256 rame iliti 256 kn....ljudi ovo je tek ono pravo, sve radi svjetlosnom brzinom, Zapane majstore thnx. imas :beer:
Pa skidao sam one nove Detonatore XP
Vidi fakat.Kad sam ih skidao piše 18mb a u kompu zauzimaju 44mb...
jel bi ti driveri meni radili na GF 2 titanium 64ddr?
da, odi na nvidijine stranice pa skidaj, nemas sto cekati!
i koliko brze radi?
primjetno brze, no ja nisam mjerodavan za usporedbu jer su meni driveri radili probleme druge vrste, a i komp je nov, mozda da Hrc kaze koju za usporedbu.
evo opet mi grafička ruši sistem...ovo je za izludit,
nvidija http://www.forum.hr/images/smilies/thumbsdown.gif
xphttp://www.forum.hr/images/smilies/thumbsdown.gif
ja nisam instaliro xp do kraja odn neš se sjebalo tak da mi se komp ponekad gasi sam od sebe i neki programi ruše sistem...
Ja imam pravi odgovor radio sam test u 3D Marku 2000 ne znam koja je bila verzija,ali to nije ni toliko bitno. sa drajverima koje sam dobio uz svoju GeForce2 verzija 23.45 postizao sam oko 6500 bodova,a kada sam skinuo nove drajvere verziju 40.23 dobio sam 10000 i kusur bodova= Citat =:
Poslao: coma_zgb
i koliko brze radi?
Eto.Usput sve mi super radi.A koju imaš grafičku Gec?
nvGF4-MX 440/64 mb., ma izgleda da se grafička pregrije sa "Detonatorima" pa mi napravi frku, to se grije da možeš jajca peći! Ne znam jel se može kakav bolji hladnjak stavit na nju?
pa naravno da mozes! mozes staviti i vodeno hladjenje ko jedan moji frend!
sta ak one cjevi koje provode vodu se probiju,puknu,ili na jednom mjestu istope onda je poplava u kompu!
Ne nego vrijeme je za novi... ;D
Istope? Čini mi se da su bakrene.
pa mislim da su oni koji su to konstruirali mislili na te probleme, ovaj frik igra quake par sati pa mu je voda na 50,60 stupnjeva
Đizs pa to stvarno kuha! ;D
A jel to stvara kakvu nepodnošljivu buku (voda + ventilator)?
btw. koja je Vama na zracnom hladjenju temp. procesora?
Meni je AMD ATHLON xp 1700+ s Vulcano 6cu+ cca. 57 °C...kada odigram malo quake skoci preko 60°C
XP1600+ & alpha pal6030muc uglavom ne prelazi 50°C, osim možda kad ga stvarno zakurim da nekaj radi pošteno... big tower hlađen s dva prilično šrotna ventilatora (ona plastična bučna :))
meni je oko 30! p4 1.6 northwood, intel original cooler
midi tower bez dodatnog hladjenja
******, moj Volcano je za mirovinu i vrijeme je da ubodem neku dobru Alphu ili Volcano 9
xp 2000+, sobna temp.je 26, a procesor 60! hmm moram vidit kakav je to cooler:o
stavio sam one drivere za graficku i vrlo cesto mi se monitor onako zacrni i opet pokaze sliku, koda mjenjam rezoluciju, kako da to popravim????