a sorry ljudi ali još ništa neznam
pa nisam ni očekivao da ćete se toliko napalit;D
uglavnom spika je bila da će t-mobile ponudit tarifu
kao odgovor na one prema svim mrežama kao vip i tele 2
a eto doušnik;D još nažalost ništa nezna
Printable View
a sorry ljudi ali još ništa neznam
pa nisam ni očekivao da ćete se toliko napalit;D
uglavnom spika je bila da će t-mobile ponudit tarifu
kao odgovor na one prema svim mrežama kao vip i tele 2
a eto doušnik;D još nažalost ništa nezna
Jos jedna patkica!!!!! Di je nasa janjetina? Od tvoje izgleda nista!!
gle nešto će sigurno biti sad hoće li biti kao što sam ja čuo to ćemo vidjeti;)
Ajde da vidimo i tu ponudu od T-Mobile, pa cemo se dati na kometare, ali ako bude kao Easy od VIP-a onda je svaki komentar suvisan!!
ma nemože t-mobil ponuditi nešto što tele 2 neče pobiti, još jeftinijom tarifom, kao što je več rečeno oni samo pucaju u to da budu još jeftiniji od drugih, tako da....
iss sta ste napali jadnog damgola pa ne radi on te tarifa ... kad bude bude.
dobro svacam da je ovo forum o mobitelima i to al neki od vas fakat previse ocekuju .. dobro je neko reko (damgol mozda) .. do prije godinu dana cjene za fixnu su bile oko 2,5 do 3 kune po minuti ! ! ! eej ljudi sjetite se tog malo.
damgol se sam usosio u ovo! bolje da se dobro informira prije nego što posta nešto što nije 100% sigurno, makar ja tako mislim!
to je samo moje mišljenje, nemoj se ljutiti damgol!
Zakaj, pa ako netko nešto načuje zašto ne bih podijelio s nama...
Da. I ja sam već po nekim temama iznio glasine sa njuza, ali uz napomenu da to nisu provjerene informacije.
hm ja se usosio s čime?= Citat =:
Izvorno postao Vido
zato i nisam ništa rekao konkretno jel nije siguno;)
a boli me briga jel sigurno ili ne...ajd reci svedno,pa ak bude bude ak ne opet dobro..
sad kad ono t-mobil izbaci tarifu tipa 25lipa pozivi prema svim mrezama...............
mos si mislit
ma mislio sam na to što si tu, još neprovjerenu informaciju podjelio sa nam na forumu pa su te svi iznapadali, samo to! nemam niš protiv!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao damgol
Stvar je u tome da su Vip i T-mobile do sad uvjek nudili tarife u kojima se nikad nisu odrekli niti "p" od profita - samo bi promješali cijene, pa bi npr. sms bija skuplji, a razgovori jeftiniji i obrnuto - uglavnom je uvik bila neka caka. Dokaz su ove nove tarife spomenutih operatera.
U tom slučaju cijena sms-a bi bila 1,5kn :) (to ne bi bilo loše, svi bi zvali, a ne sms-ali)= Citat =:
sad kad ono t-mobil izbaci tarifu tipa 25lipa pozivi prema svim mrezama
oni mogu ponuditi samo nesto uz neke cake ili zvjezdice na dnu teksta.:bunny:
ja sam upočetku kad je vip startao imao njihovu predplatu, u roku od dva mjeseca sam ih odpedalirao i od td su mi se zgadili, morao sam navesti razlog zšto odustajem, i napisaosam im ? PRE SKUPI STE! od tad sam prešo na simpu, ani to nije puno bolje, znate i sami, a šta češ kad nema druge... zad sam uzeo tele2 pretplatu 0, pa čemo vidjeti kako če i šta če biti dalje!
ali stvarno ne vjerujem da če neko od njih biti jeftiniji od Tele2... čisto sumnjam!
jos nista..pa slabi su ti ti izvori!?...cak i da ponude sad nesto masno bolje od teleta sto se sigurno ne moze ocekivat,zasto to nisu napravili prije, cim je doso tele a ne sad kad vec imaju preko "100 000korisnika" kako kazu i broj se siri,pa da su odmah ponudili nesto , nitko ne bi ni uzimo tele2:funny: ... al ipak samo tele2 je jednostavan i jeftin... meni je jos prvenstvena simpa samo zbog broja sto mi je bed mijenjat..al ako ne ponude nis bolje od ovih vremenskih akcija sto je glupost,brzo bi mogo bit tele, jer i ja bi htio bit jednostavan i jeftin..:five: