A jel Tele2 naplacuje uspostavu poziva? Koliko?
Ja sam Tarifa48, al proc cu na 85. Neznam kog da zovem po 39 lipa unutar Tele2.
Printable View
A jel Tele2 naplacuje uspostavu poziva? Koliko?
Ja sam Tarifa48, al proc cu na 85. Neznam kog da zovem po 39 lipa unutar Tele2.
Tele2 NE naplaćuje dodatno uspostavu poziva.
Da ja nisam vezan za 098 do kolovoza iduće godine, odmah bih si uzeo Tarifu 85. Ovako sumnjam da budem. Jedino ako se budem mogao prebaciti na Tarifu 60 sa sadašnje Tarife 150.
Danas bio frend kod mene i priča mi kako mu je rekao jedan tip, koji BTW radi u T-Comu, kako je Tele2 puno slabije krenuo sa radom nego što se misli. Kao, svega 500-tinjak ljudi prešlo na Tele2 i da ima signala samo u većim gradovima i još k tome da koristi mrežu od T-Mobilea. Ja ga slušam i ne vjerujem. Ne znam što je pokušao s tim. Ili je extra plaćen da takve informacije širi među ljudima ili je... kaj ja znam, lud. A frend mi inače nije naivan i veli da mu vjeruje, kad je ovaj inžinjer ovoga ili onoga. Pitaj boga što sve kruži među neupućenima...
koje lovacke...
Ni takve dezinforamcije im nece pomoci iz jednsotavnog razloga - puno su skuplji i tocka . zato ljudi i prealze , bez obzira sto oni govore . u utorak sam otkazao pretpaltu , jer je i bila na 12 mjeseci i na salteru su me cekala pitanja - zasto , pa imamo vam za ponuditi citav spektar dobrih uredjaja po povoljnim cijenama za Vas ako produzite na jos 24mjeseca . i tarifa 150 je stvorena za vas po vasoj potrosnji . Ocito ne kuze koliko je 24 puta po min. 150
Kuže, kuže. Zato i nude...
Šala?= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Pošalica?
Jel znas kolko oni korisnika?
Jel znas kolko je 20% od toga?
Slazem se da Tmobile mora nesto poduzet , odn dat neku protumejra na prvestveno Teleta , VIP je goli k***c , takve blesave i totalno neisplative akcije nisam jso vidio .. mogli su napisat da sa Easy tarifom su svi pozivi 19 lipa , i to prema svim mogucim mrezama *
*ovo vrijedi samo za korisnike konkekcijskog broja 42 , koji zive u Humu , i koji su stariji od 39 godina.Akcija traje jos 2 i pol dana
KOJI su to jadnici .. bolje da nisu nis ni davali , niakkave akcije , neg ovo.
Evo , jos je Tmobile dobar onda :D
Ne ozbiljno , 7 favorites brojeva,60 lipa ih zoves , 31 lipa poruke , kajda vam velim , fakat se isplati!
Imam 7 ljudi takvih , zovem ih , ono .. ok je !
Je, samo kaj ti to vrijedi do 31. 1. 2006.
da neko je reko .. nadam se spontanom produzivanju te akcije.
Inace bi hrovoje mogo na teleta prec.
makar mije to trosak dost velik ... to je ko ugradnja plina u auto :d
Moram dat 100 kn za karticu , + 40 za otkljucavanje motorole.
to je 140 kuna ulozenih .. za kolko ce mi se to isplatit?6 mj?visE?
neznam neznam.
Sorry ak sam off topik .
Ovih 500 je vjerovatno to vjerovatno navelo kao razlog raskida petplate.= Citat =:
Kao, svega 500-tinjak ljudi prešlo na Tele2
Mislim da da je ova Teletova pretplatnička tarifa 85kn početak kraja fiksne telefonije u Hrvatskoj.
Ponudi li Tele2 još nekakvu povoljnu tarifu za prenos podataka mislim da će to onda u potpunosti biti to.
Ma pusti lovačke priče. Ja osobno znam za cca 40-50 ljudi (neki prijatelji, neki rođaci, moji doma a pogotovo nekolicina manjih firmi) koji su promijenili brojeve, još neki su najavili isto. Evo u mobitelu već imam 8 promijenjenih brojeva, a do kraja godine, bit će ih sigurno još 20-30. a di su oni koji imaju više kartica.= Citat =:
Kao, svega 500-tinjak ljudi prešlo na Tele2
E sad, nema teoretske šanse da ja osobno poznajem cijelih 10% trenutnih korisnika Tele2.
Ma, to su notorne gluposti. U prvom danu je prodano sigurno na tisuće paketa...
Pa da, jedan moj prijatelj drži trafiku (u pripizdini) i prvi dan je prodao svih 10 start paketa koje je dobio.
Ja sam cuo da je Bla, Bla paketa i u Istri puno prodan:bunny:
ma tele2 imam jako puno korisnika...to je sigurno..
Jako puno je relativan pojam. Meni se ipak cini da se nisu dobro pripremili pa nisu imali negdje ni SIM kartice.
Pa vidjeti cemo koliko imaju korisnika kada budu sa time izasli u medije
Tesko je i nezahvalno davati procjene o tome koliko je ljudi preslo na Tele2 ili koliko ih je kupilo njihove usluge prepaid ili pretlate.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Ali slazem se sa Drugom da definitivno nije 500 njak ljudi. Ja ih osobno poznajem barem 30 ak. U konacnici u mojoj nesto siroj obitelji vec bi ih 20 ak mogao nabrojati.
Dakle Druze mozada zajedno poznajemo i gotovo 20% korisnika jedne mobilne mreze :D :D :D!
Čuo sam da imaju otprilike 10% posto korisnika. Znači oko 200000.
Dobro, nema potrebe nabacivati se sa nekakvim ciframa ako ih oni nisu službeno dali u javnost. Tak je svejedno koliko ih imaju. Jedino je točno da ih je svaki dan sve više...
po nekim glasinama u prvih 20 dana navodno je aktivirano 70.000 brojeva
@brzi 10 % korisnika bi bilo 300000 budući da u HR ima oko 3 mil korisnika
Dobro, koliko ih god bilo, VIP i T-Mobile se imaju zamisliti. Zapravo, sad su mi i još odbojniji kad su nakon svih ovih godina počeli spuštati cijene zbog konkurencije koju ne mogu kontrolirati.
oni su se zamislili kad je raspisana koncesija za trečeg operatera, pa nisu valjda mislili da Tele2 neče imat nikakvu strategiju.
nisu se oni uopce pripremili,sto je vidljivo i po ovim novim tarifama:fried: