v360v? ja vidim podrzana je preko testpointa i kompa, ili su vec izbacili i bez kompa samo s tipkom?= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Printable View
v360v? ja vidim podrzana je preko testpointa i kompa, ili su vec izbacili i bez kompa samo s tipkom?= Citat =:
Izvorno postao Inovator
samo TP i komp za sada= Citat =:
Izvorno postao khideg
e pa to me i brine....
problem je u bootloaderu na tom mobitelu (S Blank Neptune LTE2) koji je na Intelovom flashu, no rješit će to za clip, sa samo unlock funkcijom, vjeruj mi.= Citat =:
Izvorno postao khideg
Motorola je odlučila maksimalno zaštiti pristup security zoni,pa se eto događaju takve stvari, zasad samo 2 boxa na cijelom tržištu rade taj mob. a clip je uvijek u prva dva, a najčešće no.1.
ujedno napominjem da će buduće motorole biti nemoguće flashati kod kuće samo kablom, imaju RSA zaštitu, no to je već druga tema...
mene u biti zanima samo unlock button... sve ova sarafanja i rasavljanja mi se cine komplicirana i ne zelim da nest zbrljam.
A kad se napravi testpoint, jel se onda može ubaciti bilo koji monster ili opet samo 58R?
I da ponovim pitanje: Da li se može maknuti lock iz monstera prije nego ga stavim u motorolu?
E ljudi moji,kao sto je Inovator naveo,najveći je problem, naravno zbog bootloadera.Na R376 softwareu sam nekad davno uspio maknut sve žive lockove samo sad bih moro opet malo "kopat" po V550 ili sl.Ja sam uspio otključat V525 bez testpointa na taj način da sam ju "splašio" par puta za redom sa Repstudiom i sad stavljaš sve žive Tripletse gore!Bilo je i problema,blinkne tipkovnica i sl...Usput,najviše zahvaljujem Inovatoru na pomoći.Takodjer i GoGsu na korisnim informacijama
pa ja sam neki dan sredio v550... sa RepStudioom i testpointom..unlockana bez ikakvih problema... Uostalom sve sam već napisao na forumu...potražite..
pozdrav!
V525 lijepo unlockana sa repstudiom i onda sa FlashBackupom vratio backup na njega i sve lijepo radi. Nikakav testpoint ! :)
Bravo majstore!Al možda da si štogod zezno...Možda bi onda ipak trebo testpoint, nisam probo, al naravno nebi ni u kom slučaju, mada sam već rasšarafio mob!= Citat =:
Izvorno postao nagy_os
ma nema se šta zeznit, tpoint se isključivo koristi kad se ubiej telefon (stavi se krivi flash).. a čitajte malo po forumu uopće nije potrebno radit sa flashbackupom, radit backup pa repair pa vraćat backup... sve se može riješit s doslovno tri klika mišem ;)
Pa nešto slično sami ja napomenuo neki dan, da uopće nema potrebe za TP-om, osim naravno u slučaju nekakvog krivog softića ili sl.Inače sve ide baš kak si reko, sa par poteza "mouseom"! A mislim da se je o tome već jako puno govorilo, al kad se nema vremena čitat...= Citat =:
Izvorno postao kova
a kao da osposobim mobitel koji samo zasvijetli i nedaje nikakve druge znakove zivota?nemam vise ideja...bootloader nisam uspio promjeit tako da neznam vise sta da radim...
Pa s repair studiom!..
meni nije jasno zašto svi kompliciraju oko toga ... svaki dan mi netko šalje mail umjesto da samo malo čitaju...
ne spji se mobitel uopce na komp...inace bi ga odavno sredio...
probaj van bateriju (mob je spojen na kabal), drži *# i onda stavi bateriju...
neće ni tako ako neće onako....
@antrap, ako hoćeš mogu ti gaja probat sredit, ako ništa prodat ćeš ga u dijelove, ali mislim da se da riješit
Što više čitam ovo vaše čavrljanje sve mi je mutnije. Dali mi tko može staloženo i bez ljutnje objasniti što mi sve treba i kako da otključam v550@v620 sa R376_G_0E.67.02.R i dali je to moguće na tom telefonu. Dali je bolje napravit backup pa repair pa restore backup ili nekako drukčije? Naročito me zbunjuje ovo "...tri klika mišem..."
Unaprijed HVALA MOTOristi moji
Sorry ali ste me uspjeli zbunit?
imaš sve an forumu ;)... potraži flashbackup i pds editor (koji je ključni dio svega)!
Ak ne uspiješ javi mi sa na mail!!
napravi backup, i onda repair, pa ubaci soft koji ne sadrži lock (MonsterPack) i to je to! ako ti nebude radilo, samo vrati backup i to ti je to...
evo posto vidim da je ovo jos uvijek mutna tema probat cu opisati kako je meni uspjelo.. moj mobi je motorola v525 sa ''famoznim'' 58r monsterpackom
Potreban soft: Flashbackup 2.3 i repstudio demo, i ja sam bio sumnjicav glede demo verzije, ali sve glatko radi i ne treba panicariti.
1. sa flashbackupom napraviti ful bakup 32mb (neka se nadje)
2. repstudiom napraviti repair (i to je vec opisano ovdje)
3. flashbackupovim alatom ''flasher'' krknuti ponovo monsterpack 58r na mobi i mobi je otkljucan za sve mreze
4. ako vam se ne svidja onaj flash iz monsterpacka mozete staviti svoj omiljeni flash takodjer sa flasbackupom ili nekim drugim alatom..
Naravno da je i meni nakon tocke 2. mobi bio polumrtav (prilikom paljenja mobija tipkovnica samo blinkne i opet se zgasi, bez panike, odspojite mobi i ponovo ga spojite na usb kabel, mozete i bateriju izvadit i stavit i onda kad upalite flashbackup samo treba par sekundi na mobiju drzati * i # istovremeno i mobi ce se spojiti flashbackup kaze da je mob spojen ali ne i koji)
Eto nadam se da sam imao rastjerao maglu...
Pozdrav svima!
ajd napokon netko
Sve pohvale clooney.
Zar to ne pali samo na triplets telefonima???
Doc77 bi htio otkljucat v550 misilm da to nece ic.... ispravite me ako grijesim ;)
A ne mogu vjerovat... kao prvo ovo je već objašnjeno što je clooney napisao ali opet sve pohvale za ove koji ne vole tražiti i..još nešto...
Što se tiče triplets mobitela: NIJE POTREBNO FLASHAT DA BI SE OTKLJUČAO! postoji puno jednostavniji način..opisan na forumu.. ;)
i što se tiče v550, ja sam uspio (njega morate flashat)
jel mogu ja nakon sto napravim repair sa repstudiom stavit flash 72r i recimo v620 flex ili bas mora ici monster pack 58R= Citat =:
Izvorno postao kova
I jel ima koji monster pack poslje kojeg moze ici 72R bez ikakve zajebancije sa bootladerom
Kova, ma znam da je vec sve opisano, ali ocito da smo svi malo lijeni pa treba na svakoj stranici opet sve iznova ;)...
A sto se tice monsterpacka 58r, ja sam ovdje opisivao svoj slucaj, nebi znao kako bi se ponasali drugi mobiteli, ali sam vidio mnoge nedoumice u vezi tog monsterpacka pa nisam odolio da nesto ne napisem..
Btw. kad je meni mob bio ''krepan'' jedina logicna opcija mi je bila flashati mob jer sa probao staviti backup nazad, ali mi mobi ostajao opet zakljucan, a nije mi isla ni ona fora sa uredjivanjem PDS zone..trebate imati razumjevanja, ipak je bilo 4 ujutro kad sam to radio ;)