ja idem u subotu sa razredom.. od 10-13 na sajmu, a poslije od 13-19 u gradu..
bit će cuge..
Printable View
ja idem u subotu sa razredom.. od 10-13 na sajmu, a poslije od 13-19 u gradu..
bit će cuge..
Ja bio danas popodne, info je teška pušiona... @krumpirko, ja bio u kratkim rukavima, no ja sam čudan... :)
Bio sam jucer na sajmu. To je takvo sranje da vam ja to ne mogu opisati. Ako odete u hgspot, imatri cete više za vidjeti!
:bat:
...i da, na kraju otkazao putovanje, malo se izvukao na bolest (što je istina) i tako...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
...eto, ove godine me ipak neće biti...
Evo bio ja danas i razočarao se totalno, sve prošao cca za pola sata, najviše se zadržao na interliberu. Prošao pokraj Mobilovog štanda nisam vidio nikog poznatog(znam kako neki izgledaju zbog fotki na forumu) i to je to. Razočaravajuče i to još više od prošle godine.
ja sam danas bio... info je sranje.... ali bilo je ZAKON.... isao sam na INFO samo zbog drustva....
alo do koliko sati je otvoren info?
mislim da je do 20 h
a dajte ljudi... kaj je tak glupo tam? ja idem sutra
Heh, kad citam ove komentare necu vise zaliti sto sutra ne mogu doci iz Banjaluke (BiH) u Hrvatsku da vidim sajam. :)
A ima li tamo ista da se prodaje, tj. neka snizenja npr. fotoaparata (konkretno Canon) i komp. komponenata? I da, da li je to samo sajam IT ili ima jos nesto, npr. knjiga?
Prosvijetlite neupucene. :D
...bude i fotića, al za kupnju neznam...= Citat =:
Izvorno postao FLASHY
...a što se tiče knjiga - uz Info postoji još i Interliber - sajam knjiga...
Ma ono to je IT sajam a na sajmu Chromos, Ina, onda neki za razminiravanje i tak :D= Citat =:
Izvorno postao FLASHY
A za knjige ti je Interliber. Za Interliber je besplatan upad
info je katastrofa.
imas 2 paviljona, bez veze, jadno, nemas nista za pogledati, 2 standa, bez veze.
ja vam kazem bolje ne idite, nemate sto propustiti.
da sam znao da je tako nebi isao nikada.
bojim se da me info nece dugo vidjeti....
pa trebao si pročitat postove onih koji su bili;)
evo javljam se sa info sajma... dobro je... k tomu još šta sam našel komp! pa nije tak loše... a možda je meni super jer sam prvi put tu;)
Zato ti i je dobro. Info je bio prije par godina jako dobar. u zadnje dvije godine se jako pokvario. A to najviše zato što ZV iz godine u godinu povečava cijene štandova pa nije ni čudo što je tako jadno= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
ja sam bio jučer od 14 do 16:30, bilo je jadno, sve sam prošao 3 puta, samo da ubijem popodne,a najviše sam se zadržao u Playboxu gdje sam razgledavao puške i one dvije trebe koje su plesale na podiju uz muziku nekog jadnog DJ-a...
Na Mobilovom štandu je bilo rulje u p.m. , a i hostese su bile NICE...
Najviše me je raživcirala ona prokleta gužva, brijem da je 90% posjetitelja bilo na izletu s školom... Ali ak niš drugo, barem sam se nagledao trebi... :)
ja nisam ni bio :)
Evo bio sam danas...
dojmovi su oodlični... mislim, sajam je qrac, ali ja sam iz svega toga uspio izvuči mnooogo dobroga...
evo za 1H sam pregledao cijeli INFO, a onda sam se sa dva frenda zadržao na PCCHIPovom i OPSUSOVOM štandu "Crack the Box" nekoliko sati.
Ponieli smo sve što nam je trebalo za Hack u računalo...
NAAAJveći bed je bio, što je netko točno 1H prije nas iskoristio foru da u bazi upiše svoje ime i prezime i time ostavi trag... običnom uporabom phpMyAdmin-a
mislim LOL
naravno, kako je po pravilima da se mora za svaki upad koristiti druga metoda, znali smo jos 3 metoda 100% do uspjeha...
i sad, prva je da pokrenemo bootabilni Windows XP PE i sa njim lako udjemo na linux, te pisemo po njegovim particijama kaj ocemo...
drugi nacin je bio da preko hirena CD-a bootamo komp u DOS i time imamo pristup serveru...
i 3 način koji nismo pokušali je bio da napravimo php skriptu, spremimo je pod htdocs na index.html, koja će pri posjetu stranice ostavljati cookie na računalu i time unijeti naše podatke... (bez traga)
za prvu opciju, kad smo bootali cd, pojavila se greška...
vadimo cd vanka, kad ono 3 rupe na CDu i zato nemože zbootati sve.
Hiren nismo imali kod sebe, a nijedan čovjek koji je imao mogučnost skidanja 400kb/s (wifi, hotspot itd) nam nije htio skinuti pišljivih 40MB... te smo time spušili i na tome...
za 3 opciju jednostavno nije ostalo vremena...
ali bar smo lijepo popričali i iznjeli svoje ideje jednom članu opsusa... i sve se to činilo vrlo dobrim...
heh...
sljedeći puta, ako bude ovo, a on kaže da vjerojatno neće, ipak se trebamo bolje pripremiti i sami donijeti svoje kompove i rasturiti taj fcking SuSe, a tad možda i 11
nakon završetka smo išli slikati hostese, koje su se doslovce lijepile za objektiv... LOL
a posebno mi je bilo ono na HPovom štandu, daju ti fotoaparat HP i ti možeš besplatno slikati neke manekenke dok poziraju, i onda isprintati te slike...
e dok držiš fotić, ruka se trese, postaje vruče, onda ona pomjeri ruku, razotkrije jedan dio... mislim LOL
no u biti eto to i hostese su super...
a moj fotić, hvala Bogu, ko magnet...
bilo je užasno, nisam imao ništa za vidjeti, sranje..
@krompirko ocemo slike........ :thumbup:
Naravno, te slike ćeš sad fino negdje uploadat u punoj rezi, pa da i mi ostali možemo malo uživati u tvojem 'djelu'... ;)= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
fakat, tko ima slike nek ih negdje uploada, tao da svi možemo uživati... ;)
one hostese od HgSpota su bile mmm dobre, uživao sam ih ispitivati o matičnim pločama i sličnim stvarima, pa dok su se saginjale po kataloge i prospekte, tako se lijepo vidjelo u njihov dekolte... ;)
al sam pervertit do Boga... :) :) :)
čije su bile one hostese u crvenom?!?
e da dobre su bile one zastavice na mobilkovom štandu one gore kaj su visjele,kaj je pisalo,zaboravih!?!se išao 'ko zaletit na onog alena iz bb-a osim mojeg pijanog razreda!(ipak je to bio petak) dobra je bila i stefany tj. stella
E ja ono dođem do autronica, a tamo sjedi jedna hostesa, e mogo sam se samo tako oblizad ono koliko mi jezik ispao, i sad oću ja nju promatrati, a gore X1800Xl vrti demo, ona ili grafička, ona ili graf, graf ili ona... jooj i onda odem, predobro...
tek kad sam dobio fotić, vračam se da ju nađem, i nje nema...
a loool
e stvarno
mljaaaac...