A i zasto bi to htio? Meni je to totalno iritantno...
Frendica ima tako, pa kad u noci dobije poruku, cijelu noc se oglasava... :(
Ona naravno spava ko top pa ne cuje, al ja zato cujem. :mad:
Printable View
A i zasto bi to htio? Meni je to totalno iritantno...
Frendica ima tako, pa kad u noci dobije poruku, cijelu noc se oglasava... :(
Ona naravno spava ko top pa ne cuje, al ja zato cujem. :mad:
A kaj spava se s frendicom znaci ;D sala.pa kad ne cujem poruku onda me to kasnije podsjeti a istina kad dobijem po noci onda me zbudi to piskanje svakih 5 min pa procitam :spin:= Citat =:
Izvorno postao ravilov
A dal se moze staviti sifra na recimo kad neko zeli citat poruke ili gledati slike?Mozda nema telefon u sebi al jel ima neki program za to?
za poruke ne, ali za slike ima neki da se stavi sifra. Ali ne preporucujem ga jel sam tako izgubio neke slike, tj. nisam ih mogao "otkodirati" makar sam znao sifru
ej ljudi ja koristim " file protect" i sve mi funkcionira normalno... program je malo glup al služi svrsi......
Naughty, naughty! ;)= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
Bili smo svatko u svojoj sobi. Pa se ipak cuo zvuk poruke do mene. :(
Prvo sam mislio da ne spava nego se SMS-a s nekim... Pa reko zasto bar ne ugasi taj zvuk? Tek sam sutra shvatio.
E, a ja svako malo pogledam na mob, pa i ako ne cujem poruku vidjet cu je prije ili kasnije. ;)= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
A sigurno ne zelim da me budi po noci poruka. Cak stovise, po noci ugasim potpuno zvuk poruke.
jel ima tko problema sa smrzavanjem moba dok je u screen saver modu?
mene je to opako počelo zezat u zadnje vrijeme e sad neznam jeli to do
starijeg softa ili.....
ja nemam, al staroj se na D750 nekad smrzne kad izlazi iz foldera "slike". Ja imam iskljucen i screensaver i onaj sat, tako da ne znam
ma to sam i mislio dok je sat upaljen...
i meni je screen saver isključen
koga zanima ima za kupit w800 stereo slusalice u king crossu za nekih 250 kn tak da se mogu i zvucnici ukljucit u mob
kaj se tiče smrzavanja meni se d750 zna smrznut kad izlazim iz videa ali nikad u stand by modu
Ima li toga negdje kod nas? Volio bih to imati...= Citat =:
Izvorno postao imatic
Ne znam, mislim da nema. Ali mozes kupiti preko eBay-a
hvala na brzom odgovoru... ništa... strpiti ću se malo...:(
pa to je ovo kaj sam vam ja reko
u king crossu za 250 kn
Pardon... Previdio sam... To je super informacija... Ako to uspijem nabaviti, onda sam nabavio i razlog da nabavim i veću memory karticu... A koja je maksimalna veličina koju mob podržava?
1 gigabajt (nisam siguran za 2 ali mozda)
2 giga
ja sam kupio 512 mb za 450 kn i prezadovoljan sam
stane ti stvarno sve
gdje se moze kupiti memory card?jel ima u hami?
imas u hg spotu
i to od 64 mb do 1 giga
nemaju jos od 2
1 giga ti je oko 750 kn
Imam neki stariji softver na k750 jel mi moze neko stavit ovaj zadnji kaj je izasao?
Moze. sa onim kablom sto si dobio s mobom na www.sonyericsson.com
ja bas sinoc stavio novi na D750 od stare
ako trebas neku pomoc kako treba, pitaj, jel sam se i ja sinoc ispatio, al sad znam :)
Mob je kupljen na crno pa neznam dal to ima kakve veze?
Ako je otkodiran i ides na update, moze ti se dogoditi (npr. ako je od Vodafonea) da dobijes one ruzne crvene ikone. Ako bas jako zelis novi firmware, odi u Electromagic i nek ti ga oni stave. Mislim da je 100 kn. Sad ovaj najnoviji ispravlja sve pogreske, tako da se isplati.
jel bi mi mogo objasint molim te kak da si ga updateam?
nisam jos probao al da ne zeznem nekaj
izasao je novi SEUS koji skines u cijelosti na PC i tek onda pravis update
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...0242&fid=21839
nema nista toliko tesko,sve ti program govori sta trebas napraviti, nego samo kad spojis kabel moras instalirati Update Service USB Drivere
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...15278&esi=true