A šta te zanima u vezi softvera?= Citat =:
=MobyySoftverski ne znam jer mi u Mobisa nisu dozvolili da uključim njihov testni primjerak.
Printable View
A šta te zanima u vezi softvera?= Citat =:
=MobyySoftverski ne znam jer mi u Mobisa nisu dozvolili da uključim njihov testni primjerak.
mislim da bi valjalo malo pricekati sa kupovinom..dok cijena malo padne, a sto se mene osobno tice, pricekat cu E60 :)
nadam se samo da nece biti spor !
Pa u biti,ništa posebno.Vidiš jedan Symbian,vidio si ih sve.
One,sitne promjene-ne znam kako to "odlično" radi ekran od 262k,a zanima me.Ne znam koje teme ima.Kažem,htio sam provjeriti mp3,odn. jačinu zvuka.
U biti pi*darije,ali netko kaže "život se sastoji od malih stvari".
Znaci kupio si N70 ... u bosni je jos nigdje nema ... koliko si je platio u € ??
a jese ispalti prec sa 7610?
Sumnjam da je to sad nebo-zemlja, ali mislim da ima sasvim dovoljno razlika da bi se prešlo.
Ja ću čekat ono : QVGA, stereo zvučnike i procesor iznad 300 MHz i možda malo manje dimenzije...
MDA Pro :D :D
To je to!!! Mislim da su ovi novi isto nekakav prijelaz.I sama Nokia zna da mora pojačati procesor,ugraditi stereo,3,4 Mpix kamera,a sve to staviti u pristojno kućište,možda s milijun boja.Zato neću mijenjati svoju 6630.Svi su tu negdje,nekakav dodatak i kao novi model.Npr. nabrojite mi bar 5 razlika između 6680 i n70.U biti-isti mobiteli samo u drugim "kutijama".= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Moj savjet,ne mijenjaj 7610 (pa čak ni starije modele) jer nemaš nekakvih revolucionarnih novina.
nevezano za symbian, ali za zamjenu za novije modele...
ja sam imao 6230 i odlucim se uzeti 6230i koja mi se cinila bolja zbog novog softa, ali desilo se to da su popravili neke male sitnice, a pokvarili ono sto je valjalo...6230i je opasno sporija od 6230 i to strasno iritira kod rada sa mobom, barem mene..dakle provjerite dva puta isplati li se uzimati unaprijedjeni ili novi model !
7610 mi je malo spora, to priznam, zbog tog sam mislio da se mozda isplati,jer bas je 7610 zadnji sym s onim slabijim procesorom.
Malo kasnim al našao sam neku sliku izbliza pa pogledaj= Citat =:
Izvorno postao khideg
http://www.sotovik.ru/images/review/n70/ph/CIMG1796.jpg
Sa 7610 se sigurno isplati prijeći na N70.
Što se tiče novosti kod Nokije, pričekajte announcement ovaj tjedan, trebala bi se predstaviti N80. E sad glasine kažu slijedeće:
3 MPx kamera
16,7 mil boja ekran (koji procesor to mora biti da procesuira sve te boje?)
Auto focus
Vjerovatno Zeiss leća kao na N90
WLAN
Inače, mislim da je 2MP više nego dovoljno, i ne treba se previše paliti na broj piksela. Puno je bitnija kvaliteta leće, Autofokus, Makro shot, kao i sam softver za kameru. Evo recimo slike sa N70 su nešto kvalitetnije i zauzimaju manje kb nego one sa 6630 bez obzira na broj pixela.
Glede sporosti N70, ništa pretjerano, negdje se vidi razika (pristup galeriji je sporiji) ali recimo BT meni otvara duplo brže. Šta ja znam, sporije je iscrtavanje slika, ali to može biti zbog moje MMC kartice od 512 mb.
Generalno što se tiče brzine, svu sporost procesora dobro kompenzira količina raspoloživog RAM-a (do 30MB).
@Cellik, cijena u Splitu 4560,00 kn odnosno cca 615 €.
Sad baš gledam u HG spotu i imaju N70 bijelu i N70 srebrno crnu. Za ovu bijelu nema slike i ne mogu je ni naći. Ima neko sliku te bijele N70?
Ja rađe čekam N80, Izaći će negdje u 4. mjesecu a uzeo bi ju u 9. ili 10. mjesecu....(samo zbog displaya i boljeg procesora...)
Ja sam negdje vidio...ružna je, nešto kao krem boja...bolje crna
EDIT: Evo našao sam, malo po googlu
http://pics.rbc.ru/img/cnews/2005/04/27/nokiaN70.jpg Ova srebrna je ljepša http://www.pdasky.com/infoimg/200551069221593.jpg
Ma ko će toliko čekati :D= Citat =:
Već sam sad luuud :)
Pa zato ću ja dotad sebi uzet neku šminku..tipa D600...(kad cijene malo padnu)
Uzet ćeš telefon bez Symbiana? :freakout: :freakout: :freakout:= Citat =:
:sheriff: :sheriff: :sheriff: :sheriff: ;D
A šta tebi taj 6021 predstavlja ha... ;)
= Citat =:
He,he, kako sam znao da će i ovo netko pitati.
6021 mi je sekundarni mob, koji mi koristi isključivo za razgovor (098) i kao takav mi ne predstavlja ništa osim puke sprave za osnovnu kominikaciju.
Primarni i dalje ostaje Symbian. :love:
Znam da će bit teško, ali izdržat ću i dočekat QVGA i nešto više od 300 MHz...
Jednom symbian uvijek symbian...
na nokiinom sajtu niš ne piše, a nagsmareni piše da će N80 izaći q4 2005... dao bog^^
Ne, ne. To je kad je predstavljena (announced)= Citat =:
Izvorno postao Punio4
Prema najnovijim glasinama u drugom mjesecu bi trebala biti u prodaji
Trebao u 2. ali će bit tek negdje u 4. a cijena će biti razumna tek u 6.. ...dakle, dosta daleko. Sjetite se kad je na gsmareni došao N70 (negdje u 5 ili 6. mjesecu) a tek je sada došao... računajte na to...