ja od vip-a ne bi uzeo ni da mi poklone.
Printable View
ja od vip-a ne bi uzeo ni da mi poklone.
Ne bi išlo, vezan si jedino ako uzmeš pretplatu. Brandirani mobitel možeš uzeti i u paketu. Svi moji mobiteli nekad su bili brandirani ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
koliko bi koštalo od prilike odkodiravanje K700I? kad bih ga uzeo na vip, makr bi prodao broj poslije, i stvio njega na tele2!
50 kuna jedino ako imaš sam kablove onda for free
ma nemam kabliče... al k700i me ful privlači...
svašta pa ako je jeftin a u večini slučajeva jest stvarno ne vidim= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
razlog da ga ne uzmem i kasnije odkodiram(taman s onim kaj sam
zaradio na prodaji od broja;))
pa da i ja mislim da se isplati, ako se baš želi taj mobitel, a nemožeš ga nači nigdje drugdije!
Vidim u novinama da T-Mobile nudi Motorolu V3 u Tarifi 300 na 24 mjeseca za 399 kn i uz to se može kupiti još jedan Simpa paket sa 50% popusta. Jest povoljno, ali opet, 24 mjeseca nije kratko razdoblje, a ni 300+ kn mjesečno nije mala cifra...
ma pretjeruju....
Onda se "zakopaš" na 2 godine. To mi je tek glupo, jedino ako netko baš pati za tim telefonom (a ima ih) pa će i gaće skinut za njega, ali opet s druge strane, dopizdit će mu taj mob nakon 6 mjeseci do godinu dana, a ugovor ostaje .....
ma nebi to napravio nokad a možda ni tada, ali šta je je, ima ljudi... ko voli nek izvoli!
ja definitivno se prebacujem na 2 Telca
Strašno jadna ponuda. Prvo ta tarifa 300 mi je katastrofa, a tek tri godine takve tarife....
Ahm... dvije godine. Ali, svejedno. Cijela vječnost.