1-0........
Printable View
1-0........
pa neznam ima ih dosta pa samo na 6 se i igra.... evo izašao 1.hnl ožujsko patch
http://www.cropes.net/cropes/index.p...ask=view&id=69
ja uvijek kad instaliram neke patcheve igra mi se zamrzava... isto sa hrvatskom ligom, instaliram izaberem dinamo vs hajduk i zamrzne se... ima netko slicnih problema
meni se zna zamrznut, ali uzrok bude neki od replayeva ili vise njih. pa ih jednostavno preselim van foldera.
takodjer igram HNL, path je ok, ali nerealne jacine su nasi klubovi, u klasi jacih europskih klubova zato mi nije bas gust igrat
Neko vidi budućnost...:)= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
ja sam instaliro onaj power patch i mogu reci da je jako dobar...
Drugi tjedan valjda ja dobijam tu igru za komp, pa bi mogli postavit par linkova za skidanje tih raznih zakrpa, patcheva, liga itd ?
Igra je sama po sebi sasvim zadovoljavajuća neznam, šta se svi palite na te patcheve!?
member, sve imas na www.cropes.net.
ovo od renegade necu ni komentirat :thumbup:
patchevi poboljsavaju igrivost gameplay i dodavaju neke nove stvari. kad je tebi igra sama po sebi zadovoljavajuci (a i je) onda nemoj ni gledat patcheve
hvala, site je zabilježen !
Ni negledam kada imam slabu vezu pa nisam u mogućnosti skinuti! A neznam kako drukčije do njih, nisam ja rekao da nevaljaju!= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
sto se tice hnl pacha živo sranje nerealno je a idresovi reprezentacija su crne boje jer je netko ko je pravio pach zaboravio da vecina ljudi nema wolf pach na kojem se to pravilo= Citat =:
Izvorno postao >>RENEGADE<<
trebaš imati kit server od superpatcha i neam crnih dresova..
http://rapidshare.de/files/22465638/...04.00.avi.html
evo jedan gol
gol sam usnimio pomocu frapsa i uredio sa virtual dubom
evo napokon sam snimio neke repleye i slozio video.. opet nista posebno al zgodno za pogledati... :D
video je u avi formatu. download (5,44mb)
dečki ae objasnite mi kako snimit golove ja ne kužim
skini program fraps,pa skini virtual dub
pomocu frapsa snimas unutar igrice(bilo koja igra) a sa virtual dubom smanjujes kvalitetu i pretvaras u avi
kada otvoris fraps pod general stavi opciju da ga otvaras minimiziranog.
pod fps-sve onemoguci(disable),pod movies stavi gdje ces spremati golove,pod video capture stavi f9,half size,30 fps,screenshots stavi gdje ces spremati,i screen capture hotkey stavi f8,nemoj izlazit nego ga minimiziraj,sada udu u pes i idi na screen settings i stavi ga da ga otvaras u prozoru(window),udi u musem i replay playback izaberi najbolji kut za snimanje i pritisni f9 kada zavrsis isto pritisni f9,sada ti je gol spremljen i izadi iz pesa ali je prevelik(bude oko 50 mb i vise),udi u virtual dub i idi na file open file i izaberi taj gol koji si snimio,idi na audio i stavi no audio,idi na video i stavi 60 framerates per second,i idi u video na compresion i uzmio divix pro 5.1.1 codec to je to ,sada nanovo idi u file i stisni save segmen as avi i to ti je to.
hvala i meni si pomogao nefo kako staviti da ti snimke u real playeru idu odman jedna za drugom i kako staviti onu malu animaciju ispred filma da se vidi tko je napravio snimak i nisam shvatio baš ono što radim u pesu ja to nisam ni uradio pa isto kad kliknem f9 dva puta spremi mi se molim te odgovori na pitanja
kolko znam floorkilla je to snimio preko digitalca pa sve obradio..valjda sa winows movie makerom..
a za ta slova odeš pod tools i onda si biraš add title.....koji očeš.na početku fima na kraju itd....
Ey,da li mi netko može reći kako mogu igrati PES5 online??
moraš imati original igru....
a ne može se nekako skinut taj password ili nešto? key code imam al password ne...
ne....samo original igrice...
U zadnje vrijeme ne igram baš nešto PES5 , no sad kad dodje zima onda ćemo se naći u buksi uz chevape i pivu i opali po PES-u . Što se tiče same igre , ja sam zadovoljan , ne vidim da treba nešto previše izmjeniti , možda neke sitnice .
Da sitnice poput zaleđa sudaca brzijne punjenja šuta i neke sitnice
Ali najvažnije je da srede zaleđa jer sad neću pričat priču ali sutra kad mi se bude manje spavalo