a boga ti! evo ja opet zvao i opet oni požurnicu šalju. ja mislim da sam poslao 50 požurnica i još čekam. pa to nema nigdje boga mi. katastrofa:-/= Citat =:
Izvorno postao tomo
Printable View
a boga ti! evo ja opet zvao i opet oni požurnicu šalju. ja mislim da sam poslao 50 požurnica i još čekam. pa to nema nigdje boga mi. katastrofa:-/= Citat =:
Izvorno postao tomo
Iz nekog iskustva (nebitno kojeg) mogu pretpostaviti da kad ti veli "evo sad ću ja poslati požurnicu, bit će to uskoro" završi tako da ti veliš "hvala, doviđenja" a ona (on) nakon spuštanja slušalice čak ni ne opsuje - jer zaboravi na cijeli razgovor i prije nego slušalica dotakne telefon pri spuštanju.
Of course, I might be very, very wrong....
kolko vas ima mogli ste po kvartu popisat ekipu i poslat listu i već bi bilo :spin:
Koliko vas ima mogli ste skupit svako po 10kn, uzet kamatara-dva i napravit reda tamo ;D
eto vidiš toga se nisam sjetio!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ima, ima na BALKANU ;D= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
pa toliko nisu jadni da se još uvijek javljaju na slušalicu;);D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
LOL u svakom slučaju za slušku;)
E da je konkurencije
@tomo
ja sam zahtjev predao u 11mj. 2004. kad je krenulo sve to
u 9 mj. sam poslao listu heroj ulice i još ništa
Da i zaboravio sam napomenuti oko 100tinjak poslanih mailova i 500tinjak poziva na 08009000
Evo ja sam ih danas zvao i napisali su požurnicu i zamolili me za još malo strpljenja. Strpit ću se još dva dana.
Isti problem. Nakon tri mjeseca i susjeda koji je svoj priključak donio za 5 radnih dana malo sam popizdio. Uglavnom poslije 08009000 i prespajanja od njih na administratora i supervizora došli smo do zaključka da je njihova aplikacija sjebana jer dok pošalje požurnicu na požurnicu izgubi podatke!!! Poslije toga su došli treči dan!!! nek te spoje sa administratorom ili supervizorom jer operateri su u banani!!!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
JA cekan pola godine na adsl!!ima pola godine san ispunio prijavnicu
STOKA
mi smo poslali listu s vise od 20 potpisa..i na nakon vise od pol godine jos nisht:angry:= Citat =:
Izvorno postao abd
treba ih sve:sheriff: :rifle:
reko mi hrco da su njemu spojili za 4 dana ;D
Kakva je sad situacija s ADSL-om u pogledu cijena? Jel još uvijek daju 2 mjeseca besplatnog prometa?
Kolko ja znam, mislim da ta akcije više ne traje. Meni su rekli da sam ispunio zahtjev prije početka akcije, a dobio priključak nakon završetka. :retard:
akcija je trajala do 15.11.2005. svi koji su dotad potpisali papire a bez obzira kad im dođe priključak, imaju free 2 mj prometa= Citat =:
Izvorno postao Orin
nakon toga ju je iskon produžio i trajala je do 15.01.2006. + je poklanjao dvd player od t-coma
Sad kad su ispunili kvotu od 100.000 korisnika (barem tako tvrde), više im nije u interesu navlačiti ljude na sličnim akcijama...
ma nije vraga pa sad će tek morat navlačiti ljude radi konkurencije!
hebe se njima za konkurenciju kad sve ionak ide prek njih........
Je, njih zovem pa mi vele da sam predal zahtjev prije početka akcije!!! 19.08.2005. E sada ko koga hebe? Oni mene naravno...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
mislim da je akcija trajala od 4mj neprestano..
Ja od kraja godine nisam vidio ni jednu reklamu za ADSL, a kamoli nekakvu kampanju. Završilo to do daljnjega dok opet ne zagusti. Onda će opet počet navlačit sa nekakvim šrot DVD playerima i sličnim...= Citat =:
Izvorno postao damgol