mozda da uzmes najjeftiniju pretplatu kod vipa (model 50) i aktiviras firends broj? za 62.5kn koliko znam imas neograniceno minuta...
Printable View
tako je..neograniceno minuta je na pretplati.
Hvala ljudi. Bio sam otvorio Temu ovdje i dobio sam odgovore da se preko 1500 min naplaćuje, zbog tog tada nisam presao na pretplatu.... POgledajte ovu temu Sada ste me zbunili
ja sam godinu dana ko trecu karticu imao vip makar mi se uvijek gadio...
imao sam jedino iz razloga jer sam kupio karticu za 50kn i na njoj dobio 690kn i 3600poruka
znaci 30kn mjesecno i 300poruka besplatno mjesecno, ako nadoplatim bon od 35kn, aktiviro si friends 0 a 30kn i ostalo mi onih 35kn , a vip sam koristio samo za sms i poziv prema tom jednom broju...
cim je zavrsilo free sms, bilo je vrijeme da broj ide u smece...
makar sam jos jedan mjesec koristio friends0 jer mi se nije dalo na mukte tarifu...
al ovaj pokon vipa je zapravo pomogao ljudima da se napokon odluce rjesit ga, i prebacit na drugu mrezu...
steta sto simpa isto nema za 0kn jedan broj, tako da ipak se ide na mukte tarifu, 500min je cist ok, a i druga strana ima tolko...nadamo se samo da ce tele2 i dalje smanjivat cijene...smece od vipa baceno gdje mu je i mjesto-u smecu...
počelo je počelo.... jutros par poziva nisu naplaćivali spajanje a sad uzimaju 0.25kn za spajanje.... zbogom vip....
ljudi a koja je alternativa? mislim sto cete koristi? ja sam dosta analizirao i ne vidim nista jeftinije ni s tom uspotavom?
da, ali ja koristim smao 1 broj kojeg zovem..
VIP:
30kn
+ recimo 4 poziva dnevno = 1kn x30 dana = 30kn
-------
60kn za 1000min ja mjesecno trosim 2000min dakle.....
120kn
tele2:
0kn
+ 4 poziva dnevno = 2.80kn x30 dana = 84kn
-------
84kn. za 1000kn, x2 =
168kn
hm... pa sad ne znam...