-
SAMO!?!?! Pa ja imam hrpetine slika s malo bajtova i puno piksela koje bi rado stavio za avatar! Ovo nije fer! Trebalo bi postojat neko pravilo u stilu: veći avatar ako imaš preko npr. 1000 postova. Pa nećim ga treba i zaslužit! Ili da svi mobil insideri imaju neka posebna prava, admini druga, moderatori treća a ostali članovi četvrta prava... A ne da se vlastodršci sprdnu stavljat avatare kako hoće.
Ne znam ali ovo mi baš i nije neka fora...
Zappane kaj ti kažeš?
-
a neznm zasto je problem u broju pixela, neka ostane ogrenicenje od 5kb, ali neka nam daju vise pixela!
ma uostalom mi i nasi avatari, kaj se toliko trgamo oko toga to je samo slicica
-
Ma sad je stvar u principu a ne u sličicama...
-
sada ce nas zappan oprati kada odgovori!
-
Sumnjam, zappana doživljavam kao pravednog i principijalnog momka! ;) :p
-
ukratko, joker ima FTP pristup stranicama pa si može na taj način uploadat avatar, i ja ga ne mogu spriječiti... čovjek se ipak brine oko održavanja web stranica pa mu se ne može 'povlastica' FTPa oduzeti. svi ostali ne mogu zaobići upload avatara s ograničenjem... i moj avatar je u zadanim dimenzijama.
jedino što možete čovjeka tu prozivati pa ako se osjeti povlaštenijim od ostalih, neka ga smanji.
-
Ma nek ima avatar kakav hoće.... ne želim ja ispasti ko neko zanovjetalo (u stvari sam ljubomoran jer i ja bi veći avatar), al ajde kad se već brine o našem forumu nek mu je avatar po volji, nemam ništa protiv. :) :)
-
ali velimirov kolki je u 3pm
-
A njega često vidiš (mislim na _ avatar)???
-
pa to je istina, mozemo mu oprostiti
-
-
Ti si opterećen tim avatarima!!!!!!1
-
svejedno je 2.7kb pa nije strasno, moj je duplo veci
-
malo stvarno pretjerujete več stim......
ko da je to neznam kak važno
-
Muški ponos - mora se imat največega... ;D
-
-
Zato ga i nema - opsjeda ga hrpa obožavateljica... ;D
-
-
Što?
Družit' se s Velimirom ili... ;D
-
-