INFIDEL!!!= Citat =:
Izvorno postao nijala
burn 'em!!!
http://images.google.com/images?q=tb...hotos/SH_1.JPG
;D j/k
Printable View
INFIDEL!!!= Citat =:
Izvorno postao nijala
burn 'em!!!
http://images.google.com/images?q=tb...hotos/SH_1.JPG
;D j/k
nije stvar u tome da se ne bih mogla skužiti firefox, ali mi se ne da...zapravo ne vidim ni preveliku korist. :dunno:= Citat =:
Izvorno postao Thunderhead
čini li se meni ili me već drugi put nazivaš nevjernicom?;D= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
= Citat =:
Izvorno postao nijala
probaj pa ćeš vidjet ogromnu korist:thumbup:
imam instaliran i Firefox i Operu. Firefox koristim zbog DownThemAll ekstenzije koja 10x olakšava skidanje nečega s sitea (npr na Folkoteci označim cijeli album i samo pričekam par min :spin:). Operu koristim za ovak surfanje i forume zato kaj ima glasovno upravljanje (preje*ena stvar :king:). No way da se ikad više vratim na ono smeće od IE-a,osim ako ne naprave neki pomak u kvaliteti od par svjetlosnih godina...
imam instaliranu mozillu i IE , a koristim samo mozilu
mozilla definitvno no prije sam imo operu dok mi nije nesp ocela srat:thumbup:
Operu, vec par godina. Jednostavna, brza, i "all-in-one". :)
Firefox koristim ponekad takodje, kada hocu brze startanje i slicno (posto kod Opere najcesce nastavljam sesije, pa da ne otvaram sve).
Ne kontam zasto neko i dalje koristi IE.:kitty:
Mozilla Firefox 4ever
po meni je najbolji firefox, prije sam imao crazy browser ali u usporedbi ta dva browsera firefox otvara brze stranice
firefox je majka....opera jede memoriju a firefox je i stabilan i brz i sve..
super browser..
Vec par dana Operu 9.20, a na novom kompu Firefox nisam niti instalirao. A Operu sam modao do neprepoznatljivosti.
sviđa mi se speed dial :D
Vec radim na tome da podrzi 12 stranica :)
par mjeseci sam na Operi, nemam nikakvih primjedbi. firefox mi je isto ok, a IE=magnet za šit.
Opera rulZzZZ... moj glas za operu
Opera i Mozilla, iako Operu samo koristim kad mi nekad neće Mozilla da radi...
Mozilla zakon...
IE i FF.
Firefox koristim za sve, a IE samo za plaćanje računa.
Ne mogu to namjestiti na FF- u.
probala i chrome, i operu, al ff je ff. ie ne dozivljavam ma ni ne sjecam se otkad.
gorgy, sto ne mozes namjestiti? o kakvim se racunima radi, jer meni sa ezabom funkcionira bez problema.
pošto je ova tema postala aktualna, evo ja koristim isključivo FF prije sam IE
Opera 9.60... :)
Safari 3.1...
Mozzila Firefox trojčica.... vjerna, još ni jedan crash... IE = Idiotski Explorer