Ovako kazu na www.mobile-review.com New model has MMC slot and you could use it as mp3 player. We'll see Siemens Sl55 on market in middle of March by price around 500 USD. In one month price should be down to 400 USD
Printable View
Ovako kazu na www.mobile-review.com New model has MMC slot and you could use it as mp3 player. We'll see Siemens Sl55 on market in middle of March by price around 500 USD. In one month price should be down to 400 USD
Bacili su se u mozda malo preozbiljna predvidjanja. Zasto bi smanjili cijenu za cca 800 kn u samo jednom mjesecu. Pogledajte malo sl45 koji je stvarno dosta drzao cijenu. Mada mislim da je apsolutni rekorder ipak n8850, no na ovom forumu necemo spominjati poluproizvode :)
Čini se da ipak neće biti ništa od sl55ice ove godine. Najavljen je tek za prvu polovicu 2003. http://www.siemensinfo.de/Logos/s55a...IERE/BULLI.GIF
Bilo bi malo nelogično da izdaju dva odlična mobitela u isto vrijeme.Vjerojatno jedan od njih ne bi imal uspjeh koji zaslužuje.
Treba mu zadnji glanc a i sigurno će čekati prodajne rezultate S55-ice.
Prodajni rezultati S55-ice će fakat miti na maximumu! Kad pogledaš malo koji mob nudi toliko funkcija, a ako mu i cijena ne bude prelazila 300 eurića, osiguran mu je veeeeeliki uspijeh....
je, kao i siemensu s35... u paketima po jednu lunu da se rijese zaliha ;)
Ajde makar su se riješili S25 na vrijeme...:D
Dobar je to telefon, medjutim nije se odmaknuo puno od t68-ice a teba uzeti i u obzir da je t68 prakticki vec stari model telefona... :(= Citat =:
Poslao: ivan
Prodajni rezultati S55-ice će fakat miti na maximumu! Kad pogledaš malo koji mob nudi toliko funkcija, a ako mu i cijena ne bude prelazila 300 eurića, osiguran mu je veeeeeliki uspijeh....
Jedino što im je "slično" je ekran u 256 boja.... od ostalih funkcija S55 ima javu i to je to.... ipak taj S55 nema preveliko mnoštvo funkcija naspram T68-ice.... a ustvari šta još može imati od funkcija osim što mu fali malo bolji ekran??
Ama bas nista :) MP3 player ce valjda u sl55. Osobno bih volio imati jos imenik u kojem nekome mogu pridjlelii recimo 2 broja mobitela, a ne da su mi unosi vec preddefinirani. A i timed profiles bi isto ukrao od jedne kompanije. Ostatak je savrsen :)
mislim stvarno, ma kome se to nebi svidia ovaj sl55. vec lagano ostavljam lovu za njega sa strane....
Baš šteta što u SL-a neće kamera... da uđe, bio bi to savršen mobitel, i ne bi mogao izaći bolji mobitel 2. i pol generacije...
mislim da je malo premali da bi zgurali i kameru u njega . . . . gdje bi to sve stalo
A znam.... samo mogu maštati o nečem takvom..... :(
da, ali tko je mislia ne tako dugo prije da ce uopce kamere ne mobitele, pa evo ih. samo sam htio reći da tehnika radi ćuda, pa do prodaje novog sl-a mozda i to uguraju
Nikad neznas . .. ali ja ipak mislim da nece . . .:jehon:
Kad smo već kod tehnologija....
Danas baš gledam na OTV-u neku emisiju gdje opisuju procesore i faca koji je govorio o proceorima rekao je:
"Da su se automobili razvijali istm brzinom kao i procesori, od Zg-a do Splita bi nam autom trebalo samo 1.5 sekundi"... zamisli to....
A nebi bilo lose da Sl55-ici povecaju malo dimenzije i naprave malo veci displaey ili nekako stave kameru . . . .
Što se tiće onog 1.5 sekundi Zagreb- Split jedna manja tektonska nepogoda i to je to...
Samo tim povodom (na aute mislim) bili bi veličine dječijih autića...
I na kraju Siemens ima svoju briju...:D
ma nema veza, ja ipak jedva čekam da dođe na tržište, a do onda ko zna, možda što i promijene na njegovom dizajnu
Meni je njegov dizaj jaaako simpa
Isto kao i s n3310 :)= Citat =:
Poslao: jsp_m
je, kao i siemensu s35... u paketima po jednu lunu da se rijese zaliha ;)
bas sam na telfon.netu gledao sve siemensove modele i naso ovaj znaimljiv mob. nekako me podsjeca na Sl55 jer i izvlaci na istu briju . . .
http://www.omportal.com/images/models/siemens/sl10.gif
inace radi se o modelu SL10
Evo i p4e je skužio odakle Siemens vuće inspiraciju... ;D