da ovih boljih više nema...skroz mi je šugavo kaj bar jednu igricu ne isporučuju sa konzolom...
Printable View
da ovih boljih više nema...skroz mi je šugavo kaj bar jednu igricu ne isporučuju sa konzolom...
meni kažeš,imam ga skoro tjedan dana bez igrice;D
uskoro: PSP na TV-u
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=4963
haha, nemoj se poigravat tako sa tuđim "osječajima/živcima";D
fakat ne znam,došo bi me 2200 sa jednom igricom,a izbora sada nema,jer svaka jeb. igrica koju hoču nije raspoloživa...i kaj ak prođem igricu za 2-3 dana,opet dati 300kn za novu,užasno mi je mrak,ali opet se pitam dali mi je to potrebno..prosvijetli me sodom?;)
Slatke muke...:D
da baš...da li tko zna kaj jer na kraju je bila ta akcija u konzumu da dobiš jednu igricu ili ne?
dobiješ jednu igricu,mislim da je cjena 1970kn...
vidim da se nemožeš odlučit,neželim davat nikakve savjete zbog kojih bi ti kasnije požalio na eventualno potrošen novac,ali najpametnije šta ti mogu reč je da pogledaš konzolu i onda ocjeniš što ti treba od onoga što ona nudi,mislim da se psp još nije ni pokazao u punom sjaju,jel sigurno če kroz naredno vrijeme biti reklamiran,promoviran i sve ono zbog čega češ se "žderat" da ga kupiš pa onda gledaj na to da je to sprava koja je tek izašla i pred njome je "dug život"
kupio sam od logic3 ,kao putni paket za 220..i sve je to ok,ali unutra su slušalice koje su pet puta bolje od onih koje se uz psp dobe.....
ja sam se posvadjo sa starim pa mi nece dat pare da si kupim...... :(
sluzbena stranica gta liberty citya
http://www.rockstargames.com/liberty...ies/index.html
i meni valja cekat rodjendan (u sijecnju) da ga dobijem ... Jedva cekam...
Ali ja cu traziti u bijeloj boji ...:licklips:
svaka čast na strpljenju...zar još nema hacka da se mogu igrat kopije igara?
ne mogu se kopije još igrati...celikkk takva bijeli psp je samo u japanu izašao,i tu ga neće biti
Je imam frenda napavio PSP od kolege koji putuje u Japan. pošto je njegova verzija japanska a ne europska on već ima neke piratske igre. Kaže da mu je to dobro jer za europsku inačicu će još trajat a ovak si već naručuje igre prek neta za 30 kn po komadu što je za početak predobra cijena
E da prva piratska igra koju je uzeo je Wipeout Pure. Držao sam ga u rukama(PSP) i moram reći da je zapanjujuće kako nešto tak malo može imat tako dobru grafiku i općenito biti tak dobro.
a na kakvom mediju se može kupit piratska igrica za 30kn? gdje sa neta narucuje?
Pitat ću frenda gdje je naručio pa ti javim, a rekao mi je da su mediji siti za piratske kao i za originalne igre
Samo da počme piratluk na psp-u i ja sebi nabavljam jedan.
Slažem se s tobom...ovak je sve skupa malo too much...
Ima akcija, pročitala sam u GamePlay-u PSP za 90,50 kn mjesečno na 24 rate. U cijenu je uključeno: PSP, slušalice s daljinskim upravljačem, 32 MB memory stick duo, adapter za izmjeničnu struju, kabel za napajanje, baterija, vrećica, vrpca za ručni zglob, krpica za čišćenje ekrana, polugodišnja pretplata na časopis GamePlay i dvije PSP igre po izboru. :)
to te izadje 2100 sto je stvarno povoljno.... samo steta sto sam ja platio 2000 kn samo za value pack..... :(
...ovo je dobro - budem razmislio...= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
evo mi jučer kupili frendu za rođendan taj PTSP.
luda stvar. ekran je odličan. igrali smo onak strgani od cuge, to je bilo za umrijet od smijeha. samo po mojoj procjeni je strašan gubitak vremena.
a mislim da je to previse para dati zbog igranja
p.s. nered nemoj zaboraviti da mi je rodjendan za 2 tjedna:D
Da, zato se uvijek treba malo strpit...= Citat =:
Izvorno postao muras