S kojim programom,a da podržava IrDA mogu u c75 otvorit folder:config/default/magic link,tj.da obrišem Vodafon na desnoj tipki,i još nešto šta bi trebalo obrisat u c75 da se nemože spajat na wap?
hvala
Printable View
S kojim programom,a da podržava IrDA mogu u c75 otvorit folder:config/default/magic link,tj.da obrišem Vodafon na desnoj tipki,i još nešto šta bi trebalo obrisat u c75 da se nemože spajat na wap?
hvala
VNavigator Siemens Flex Explorer ili kraće VSFE. Mislim da on može i preko irda-e. Posalji mi svoj mail na PM ako hoces da ti posaljem program.
imam taj Vnavigator(ver.0.2.1) i neide preko IrDA.
Ne možeš se spojiti ili ne možeš otvoriti skrivene datoteke?
Sa Vnavigatorom preko IrDA se nemogu spojit,a sa Mobile phone managerom i MobilEditor forensic se spojim preko IrDA ali s njima nemogu otvoriti skrivene datoteke.Pa me zanima s kojim bi programom mogao preko IrDa otvoriti i obrisati magic link,a ako nemogu,dali brisanjem one wap datoteke mobitel se nebi spajao kada stisnem onu vodafonovu desnu tipku(live).
Provjeri u Control panel, System pa Device manager pod portovima da li imaš nešto kao Ir to COM ili nešto slično. Ako nemaš morat ćeš potražiti Ir-COM drivere jer ovi programi koje trebaš rade samo preko COM portova, što znači da moraš napraviti virtualni COM port. MPM i mobiledit se mogu povezati direktno preko IrDA.
S mobileditorom se uredno spojim sa IrDa,pa me zanima kad uđem u files=>data=>system=>wap ili wappush,i kada bi wap ili wappush obrisao,dali se pritiskom na desnu tipku (live)više nebi konektirao,jer mi se desi da zaboravim zaključat tipkovnicu pa slučajno pritisnem tu tipku i isprazni mi lovu s računa.
A da si namjestiš automatsko zaključavanje ;)
Ma to je dobra varijanta,ali bi najrađe mako uopće to konektiranje kad stisneš bilo šta u vezi s vodafonom,ništa idem probat obrisat onu wap datoteku,pa ću vidjet dali će se i dalje konektirat,tebi sljaka hvala na pomoći.
Rješio sam problem.Obrisao sam core.pd i profile.pd u wapu,i sad kad stisnem bilo koju vodafon ponudu izbaci internet usluga nije konfigurirana.
Evo,
ja sam stavio neki program vsef s kojim sam otvorio sakriveni folder Config\Default\MagicLink i obrisao ga.
sa njime su nestala sva sranja i download linkovi vezani za tu mrežu.
he,he,he... sad idemo na > Patchanje.