Pa super...al ja nisam dalje od ovog ni mogao doć jer sam sve dao redovno...ali budem i ja završio sve u roku :)= Citat =:
Izvorno postao Dark
Printable View
Pa super...al ja nisam dalje od ovog ni mogao doć jer sam sve dao redovno...ali budem i ja završio sve u roku :)= Citat =:
Izvorno postao Dark
...proŠao S 3 :) ...
:thumbup: Glavno da si prošo! :king:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
pa ne možeš tjelesni imati komad. hodat znaš, to je za 2 dosta.....= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
e vidiš mogao sam... nisam bio ni na jednom satu cijele godine...= Citat =:
Izvorno postao david_ri
mislio je da sam nesposoban pa mi je dao da otrcim 3 kruga od oko 400m oko srednjike po hladu (dakle veći radijus) za 8 minuta...
nisam bio jedini na "popravku"... i to sam sa legom otrčao za 4-5 minuta... onak mal laganini al lijepo...
imao sam sreće... u horoskopu mi je venera, mars, saturn itd bilo skolono... ..
čoeče iako sam čuo da je vjera u horoskop bogohuljenje, meni on često govori točno...
heheehhe utjesi me:)))) gledam svi pricaju o serdnjoj skoli ...hahhahaha= Citat =:
Izvorno postao lili
Meni srednja uopće ne fali, jer mi je na faksu super...od ekipe, profesora, ma svega :)
Smjer tehničar za računalstvo!Neću sad u gimnaziju jer onda moraš ići dalje,a ovako možeš i ne moraš ići dalje!!= Citat =:
Izvorno postao kinfa
Nadam se da će i meni bit tako :D= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Ste proslavili jučer?? Ovdje na lungomaru je bilo, ono, osrednje... Više ekipe bilo za kraj maturanata! Sada uglavnom curice, nočni toplesi i malo šoranja... Bilo nam je malo čudno među svima njima al da im je bar koja godina više.. Ovako smo samo gledali ;D
...kad se sjetim kad sam ja završio 8. i išao se upisat - također tehničar za računalstvo...a sad, evo me već u 4. razredu i maturant :) ...
Prošao hrvatski s 5 :D
Čestitam :klap:= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Speedy Gonzales!??
Hvala - još struka, al tu briljiram, pa svi odemo na virtualnu pivu :D
e danas su bili upisi... :)
kak ste prešli?! ja danas idem u ruđera, i sad sam se prvo zagubio dok sam našao učionicu u koju moram doć... a onda.. uletim ja tam dajem ja papire... pita žena mene kolko bodova imaš... ja velim 60... ona si nešto promrmlja... gleda meni svjedodžbe... pa ti si 5.0... odma ona digla frku.. ravnateljica... svi ono... ja zurim?! wtf?! kaj se događa... ono svi kak im je drago kaj sam ja tu... ma daj reko voda i puknem se smijat.... ko da im se nitko tak nije upisao... ;D
a odmah kad vide takvog momka znaju da će bit shranja po školi!
Šala, ;D ;D ;D ;D ;D :thumbup:
ma zapamtit će oni ovaj dan kad su mi se veselili... a kasnije će se pitati... zašto bože???? ;D;D;D
streber ;D ...zapravo svaka čast!...ja sam imao 48 bodova...i dođem u jednu gimnaziju(neću reć koja;))...i pita mene zena...48 bodova ti nije dovoljno...kaze "jesi bio prvi u nekom natjecanju?"...jok= Citat =:
Izvorno postao kinfa
"treniras nesto?"...jok(zapravo treniram ali nemam sluzbeno status sportaša i mogu se...)
"Pa mali kako mislis ti upast ovdje,vec sad na prvom roku je sve popunjeno?!?!"...oprostite,ali ja imam potvrdu da mi je otac bio dragovoljac i upadam preko reda...samo moram imati preko 45 bodova...
Onda se teta samo jako namsrštila...a i ostali jer sam doletio preko reda,a neki koliko sam čuo komentiraju kako je nepravedno da je sa 48 bodova upadnem kao i njihova kćer sa 57...
Poslan sam kod ravnatelja...zahebavao se pola sata tamo dok oni sve skuze sto treba sa om potvrdom...ostali koji su cekali u redu su me ljuto gledali...sa prijezirom...ali ko vas khm,khm ja sam se snašao...dobro ispao sam seljak al kaj se može;D
Prošao sam maturu i sad jedva čekam ponedjeljak da sredim prijave za fax i onda cijelo ljeto..... hmmmmmmm :D
@kinfa: čestitam na upadu! :thumbup:
Evo ja sam se upisao u elektro-tehničku školu,smjer: tehničar za elektro-strojarstvo uz primjenu računala !
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....