joj ma to znam, treba mi inf iz prve ruke ipak je to samsungov 1. symbian...
Printable View
joj ma to znam, treba mi inf iz prve ruke ipak je to samsungov 1. symbian...
evo malo sam razmišljao, pa meni se cini da stvari ovako stoje:
1.3 megapixelna kamera, a moglo je barem 2 Megapixela
Symbian 7, pa tako mu federacije SX1 koji je izasao davno ima symbian 6, mogli su staviti Symbian 8, ako ne i 9.
cca. 20 MB RAM, hajde dobro je može i bolje, ali OK
Ali dizajn moba je cudo i gotovo, ali ja preporučam umjesto ovoga uzmite 7610 :)
A ako hoćete dobar dizajn uzmite Nokia 6111.
Eto sve u svemu, neznam baš, dobar pokušaj, al nokia je nokia, pa po meni ovo je tu negdje u klasi s 6600 i SX1.
Mogli su bolje, trebali su bolje, samo oni znaju zašto nisu uradili bolje... :rolleyes:
Ali ovo ne mora biti točno ovo sam nedavno čitao, pa sam možda i pogrješio.
-ovo mi izgleda kao da su u Samsungu pazili da naprave mobitel koji će biti dobar ali ne i odličan kako se ne bi zamijerili ekipi iz Nokie= Citat =:
Izvorno postao blazzer
Trebat će Samsungu još neko duže vrijeme da postane ozbiljni takmac Nokijinim symbian telefonima.
Samsung je šminka i tak će uvijek biti...a kad imaš mob za šminku, onda ti služi da ga staviš u bircu kraj Marlobora na stol i tak...a Symbian uvijek dobro dođe...Samsung će uvijek imati svoju klijentelu, bez obzitra jel imao ili nemao Symbian...
To stoji da će uvijek imati svoje kupce, ali ako im se sa ovim modelom dogodi kao i sa SX1, teško da će ući ozbiljnije u te vode.
Možda se čak Samsung niti nije trebao mješati u Symbian jer tih mobova ima već prilično dosta...bilo bi glupo da se sad okrenu Symbian mobitelima i pokvare atraktivan izgled svojih modela...
zar to ide zajedno? symbian+ruzan izgled? ;D= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
tko prodaje ili zna di ima za kupiti tih novih samsunga d720 i d730... ?
naravno, onak po principu lova na sunce i evo ti mob
listao oglasnik i bas nisam vidio niti 1 komad... :(
@igl > Baš i ne znam puno Symbian mobova i da su lijepi...trenutno se ne mogu sjetiti ni jednog (izuzevši ove nove Samsnuge)...
@Dr.Tom > to ti nije preporučljivo kupiti na crno, jer ako ti ode flat kabel, možeš se *ebat s mobitelom ili platiti kojih soma kuna za popravak...
..ovisi kaj je tebi lijep mobitel.!!!!!(meni recimo 6680,N90,)
Meni od ta dva nije niti jedan lijep...N90 je cigletina, a 6680 bogme isto...
btw-nhf-cigla do cigle palača!:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Da to je istina...
ne znam kak je tu u Zgu. ali u Rijeci se dobiva garancija na mob(i na tu foliju) iako je kupljen na crno....
kupio sam 2 mob u RI, i svaki put je pisalo u oglsaniku da ima garanciju, IMA ALI NEPOTPISANU!!!
Ak je nepotpisana, to je ko da je i nema...garancija mora imati IMEI mobitela, žig ovlaštenog prodajnog mjesta, datum prodaje i potpis prodavatelja...ak fali bilo kaj od ovog, onda garancija ne vrijedi...ali sad već idemo malo off...
Evo još jedno moje mišljenje (čitaj provala).
Ovaj je mob dobar za ženski dio publike, ako im se sviđa dizajn dobro je, neznam više al bi ovaj mob trebao biti mal, pa usput tu se nađe i symbian koji je čudo.
Evo mene pitaju neke frendice prije nekoliko mjeseci, kad je bila krizma, koji mob da uzmu, ja sam im predložio N6600, N6630, N6680 (čim izadje, krizma je bila prije dolaska moba u Mostar), Ngage i naravno SX1. I hajde sad neznaju oni koji su to mobovi, a ja im još rekao da sa symbianom možeš "letjeti", ono da imaš veliku mogućnost dodavanja cool stvari i tako to, one se zaljubile u mobove. Sutradan u školi vidim nije se ništa nabavilo, ja ih pitam šta je, a one kad su vidjeli mobove, dizjanove, veličinu i ostale stvari koje krase SmartPhone nisu ih mogle podnjeti. Evo što su nabavile, samsung E330, E700 i jedna me je čak poslušala i kupila SL65. Milsim sad sam malo previše brbljao, al evo suštine svega, ovo je mob a nekoga tko se prvi put susreće sa symbianom, te za ljepši spol, tj. drage naše dame, s ovime dobivaju nice dizajn, dobre funkcije i sve u svemu čudo mob. A što se tiče samsunga ja sam zadovoljan, hajde malo pogledajte kakav je bio prvi nokijin Smartphone, neznam jel točno al misim da je to onaj što mu se izvlači tipkovnica i što liči na Daljinski upravljač. nije baš velebajan mob sada. Evo visite i Siemens, bolji je SX1 od one nokije, po meni je i od 6600, al evo 6630 i ove druge, nije nikako u istoj kategoriji, ne usporedivo.
I evo napokon na kraju, ovaj mob valja uzeti ako volite mogućnosti Symbiana, a symbian niste isprobali zbog malo manje lijepih symbian uređaja. Pa sad ono šminkerski mob privuče pozornost izgledom i svi bi htjeli taj mob, a kad vide sartphone kažu ti "okle daljinski", pa im onda demonstriraš što samrtphone radi onda hoće da ti "popuše" mob, oprostite na izrazu, al tako je. Pa ovaj je Samsung upravo ono što objedinjuje dizajn šminkerskoga i funkcije smartphone-a. S njim ćete kupiti poglede radoznalih, a kad tek vide mogućnosti moba (mogućnosti u odnosu na ostale "obične" phonove) bit ćete faca.
Hajde napokon sam završio, sorry što sam puno pisao al nisam odavno bio ovdje, pa malo da se "ispraznim". :thumbup: :thumbup:
jel taj mob izaso?....
mislim da da
ja samo cekam, jel ga ima u ducanima? cijena?