ne razvit kod fotografa! pa kupi baterije na punjenje! kaj je to 2Mpix
Printable View
ne razvit kod fotografa! pa kupi baterije na punjenje! kaj je to 2Mpix
Eh sa 2MP-a neće baš ispast kod fotografa najbolje.Vidio sam.Slike je dosta zrnata
1.3 mp-a. i super odlične su slike! netreba više mp-a.
pa šta ču razvijat slike kod fotografa, pa zato sam i kupio dig fotič ih imam na kompu a ne da svako malo idem kod fotografa da mi ih još tome stavlja na papir! madaj......
e da btw: daj mi objasni te baterije na punjenje... kak ih punim? cijena?.....
Punjač i 4 baterije dobiš za cca 200 kn, možda ima u Chipoteci i nešto jeftinije. 3Mp je idealno za amatersku upotrebu, naravno vrlo je bitna i sama optika, u toj klasi kraljuje recimo Olympus...to bi bilo lijepo ubosti :-/
3 mp za početnika? madaj di ti živiš...
ja sam super zadovoljan svojim fotičem, iiiiiiiiiii kolko traju te 'punjive' kao baterije?
Nešto kraće nego alkalne, ali se vvvrlo brzo isplate, rekoh 3Mp je idealno za amatere..naravno tko ima dosta love (3500 - 4000kn):o
2700kn olimpus c350 mislim da je to jebena ponuda! vidio sam po 10 kn komad ove na punjenje, odnosno stari je vidio, mogu ga pitat di pa ti kazem!
e može to bi bilo great! kad sam pitao koliko traju te baterije, mislio sam na ukupni rok trajanja...
i kak se pune? kaj imaju neki adapter šta...
Ja sam prije jedno 3-4 mjeseca "zagrizao" za 3Mp, lomio sam se između Sony-a i Olympusa, na kraju kad sam usporedio fotke svih aparata u toj klasi definitivno sam se odlučio za Olympusa, već sam imao predračun u ruci kad mi uletila neka važnija investicija,:( , Coma ovo je fakat jebena ponuda, nemoj me palit još ću napravit grijeh pa to ubost:D
to su akumulatori ko i na mobitelu, slični im je i vijek trajanja, punjača imaš raznih vrsta...od onih univerzalnih (pune razne vrste baterija 1,5-9V) ili AA itd., najbolje ti je da skočiš u Chipoteku ili baci oko na njihovu stranicu:http://www.chipoteka.hr/www/zel.pl, nema što nema= Citat =:
Poslao: flOorKilla
e može to bi bilo great! kad sam pitao koliko traju te baterije, mislio sam na ukupni rok trajanja...
i kak se pune? kaj imaju neki adapter šta...
chipoteka mi je, ajmo reč daleko, kaj nema nigdje tu u centru? osim toga, ja se ne snalazim na chipotekinoj stranici jer ima hrpa toga.........jao
pa imas i u centru jedan jebeni ducan sa baterijama, kod pertinjske od pocetka(gledano sa trga) negdje 150-200m! u ulici pokraj skoro na samom cosku sa petrinjskom! ima svega
gec je gore reko da dobim 4 baterije i punjač za 200kn.....
jeli istina?
je ima mozda i jeftinije, ali pazi da kipujes ni-mh od najmanje 1600mah
a litij ionske nema? jer trebaju mi one AAA (malo manje od onih 'običnih')
nema litij ionskih kolko znam! odi u onaj ducan pa ces tamo sve naci!
ok. al danas ič tamo, zato idem do kioska po ove obične jer mi baš danas treba...
btw: kolko ono košta paketič o 4 bat AAA?
zavisi kojih kupi duracel pa ce ti biti oko 30,40kn
ok thanks upravo idem
evo platio sam njih 4 28 kn. od toshibe.
dosta skupo
Jest ali su to ipak kvalitetne baterije
Sad kad razmislim meni ako treba slika za komp - lijepo si je poskeniram...
Manje novaca (ne moram kupovati digitalac) a u večini slučajeva ne vidi se razlika... ;)
oho... nemreš supoređivat to... slika ko slika je ok, ali digitalni ima toliko prednosti........
pa znaš i sam valjda koliko je digitalni bolji, a evo moj stari olympus s800 superzoom košta u dučanu 900 kn, a ja platio ovaj digitalni 100 eura. u njem.
isplativooooo jao sva sreča da sam naišao na tu reklamu...
fotič je zakon.