mada? onda se ispricavam! pa stalno je bio flat pa sam mislio da ga nisu ukinuli...
a misliti je drek znati :)
Printable View
mada? onda se ispricavam! pa stalno je bio flat pa sam mislio da ga nisu ukinuli...
a misliti je drek znati :)
Player je DivX:jump:
mislim da sam vidio na iskonovim stranicama da oni daju i dvd i 2 mjeseca flat rate ;)
Usput, ja definitivno cekam H1 ili ovaj WiMax
šta, misliš da će bit neš bolje? il jeftinije? ja sam trenutno na maxadsl-u, al sam "odradio" ugovor od godinu dana (nemogu vjerovat da je tak brzo prošlo) tak da bi se i ja mogo prebacit ak bude bilo isplativije... al stvarno moram reć da sam jako zadovoljan s maxadsl-om, nije ni tak skupo... a kad se očekuje ovo dvoje da bi moglo startat?= Citat =:
Izvorno postao SEguy
wiMax nece skoro, H1 bi trebao uskoro...
ja sam takodjer odradio ugovor ali nebi se slozio stobom da i nije tak skupo, ako pogledas cijene dsl usluga vani (slovenija,njemacka...) doci ces do zakljucka da ti je zao sto zivis u hrvatskoj a ne negdje vani :) :D ;D
kod nas cjene adsl-a definitivno nisu male,niti je povoljno....ali kroz sljedečih nekoliko mjeseci situacija bi trebala krenuti nabolje,a wimax če komercijalno startat na prolječe
definitivno ce krenuti nabolje, pojavom konkurencije se dogadjaju tako lijepe stvari za nas korisnike :angel:
dobro, mozda ste malo predoslovno shvatili "nije skupo"... mozda sam trebo rec nije tak skupo... a sta ja znam, meni je stvarno cijena ok... i ne kazem da nebi trebala ic dolje, al mi trenutno stvarno ne smeta ovakva kakva je... a sto se tice tih usporedaba s EU, ostavite se toga, duze cete zivjet... uzaludno je...
pa i rekao si 'nije tak skupo' :)
al je, dosta je skupo. a cjena se nije spustala... ma ja jedva cekam da krenu i ostali i da konacno naprave svoju infrastrukturu da neide preko t-com, njima treba ukinut sve ovlasti dovoljno su mastili brk svih ovih godina
Koja je razlika između max adsl-a (XXXLadsl ) sa iskona i ovog od T-coma,ovi na iskonu daju uz dvd i 2 mjeseca flat rate,kao što je i gore navedeno,pa zar se onda ne isplati više uzeti ovaj xxxladsl?
ok, onda ispravka... nije prepreskupo... ali mislim da si shvatio sta ocu rec... ako njih pitas za snizenje cijena oni ce rec da su povecali brzine i da to racunas kao popust, tak da nemoj racunat na neke popuste u blizoj buducnosti. ja (a i vecina nas) bi vise voljela da su povecali pakete umjesto brzina...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
ako u iskonu stvarno daju i dvd i flat 2 mjeseca onda uzmi od iskona! jedino znam da iskon naplacuje helpdesk a t-com ne... a koga to briga= Citat =:
Izvorno postao pepelepe
mislim da se varas...= Citat =:
Izvorno postao marke
sta mislis pod 'blizoj buducnosti'?
mislim da ce cjene pasti kada optima i h1 krenu nudit dsl
da, jedino u toj varijanti bi mogle past cijene... htio sam rec da oni sami od sebe sigurno nece inicirat neke popuste... ali nisam ni siguran da ce dat vece popuste i odmah nakon dolaska h1 i optime, barem ne u prvo vrijeme... pogledaj jesu li napravili kakav veci popust od dolaska tele2 u mobilnoj telefoniji, osim onih 35lp pola dana sto mi i nije nesto...
sto se tice tele2, on je uletio sa puno nizim cjenama razgovora i nizom cjenom sms-a. ako tako bude i sa optimom i h1, ja prelazim na njih. nemam razloga biti na t-comu. kao sto sam i sa vipa presao na tele2. nije to samo prelazak radi manjih cjena vec zelja za promjenom...
= Citat =:
pa koliko ja znam iskon helpdesk je na 0800-1000;)
nemam pojma tako sam cuo
kod iskona imaš free koji ti radi do nekog vremena (mislim od 8-22 ili tak nešto), a onaj koji se naplaćuje radi cijeli dan i noć
da, pa normalno da cu preci ako ponude nesto dobro posto sam odradio ugovor s t-com-om i sav sam sretan... sad jedva cekam ove druge da ulete s nekom ponudom ko tele2 i onda mi od tog mutavog slova T ostaje samo fiksni telefon, a i njega bi se mogo odrec... mislim, prec na drugog operatera, a ne bacit telefon= Citat =:
potpisujem...= Citat =:
Izvorno postao marke
ja imam 512/128 2gb paket (iskon http://i1.tinypic.com/mn1ged.gif) ..premalo :-/
trenutno sam na dečkovom flatu.. :D još par dana i gotovo :cry: :cry: :cry:
Mislim da sam to već spomenuo, ali ova akneta nema nekog smisla kad nema vrlo važne stavke među ponuđenim odgovorima: 512/128 Flat. E, tu imam.
hmmm... evo ja sam friški user adsl-a i imam paket 512/128 sa 2 GB prometa, ali već nakon par dana vidim da je to stvarno premalo!
Za čas se ti megabajti množe! Strava... Vidim da ću se morat ograničit samo na skidanje mejlova i povremeno forum, download u većim količinama mogu zaboravit...
..da začas se nakupi ,kod mene još po koji paketić;D
pa kak ti nije dosta??????= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
kaj ti skidaš s tim adsl-om
Ja imam 512/128 i 512MB, s tim da mi tece drugi mjesec flatratea. I stvarno ne znam kako cu kad isteknu ta dva mjeseca, vidim da tih 512MB koristi samo za surfanje, pa sam Google Earth trosi prometa ko blesav...